Pred nedavnom som bola v Bratislave ( netajim sa, ze som z vychodu) a v tej spominanej Blave som nenasla ani jedno pekne dievca a aj ked tam nejake bolo tak bolo z vychodu ..... ako ste na tom vy????? alebo to bola len moja zla domienka????
@cupcake007 ja som tam videla v priemere za tyzden jedno pekne dievca cize aj keby bola z Bratislavy tak by mi to bolo jedno.... vlastne vo vysledku je to jedno ked prides na vychod tak tam za tyzden urcite nestretnes jedno pekne dievca
@motyylia no tak v baroch som nebola mi nic nehovoria, ale chodila som po uliciach, nakupnych centrach a myslim si ze na tychto miestach sa pohybuje dost vela ludi....
A vy na východe nemáte čo iné celé dni riešiť, len to ako kto vyzerá a čo má na sebe a idete sa pojebať z každého, kto okolo vás prejde, či vyzerá dobre, alebo zle.
Možno nie su pekné, ale nie su vypatlané ako košičanky (niektoré) mal som zážitok s plným autobusom 36 báb a z toho 30 bolo vymletých ako kravičky na paši... typu ( mne sú prednejšie peniaze a oblečenie a chcem bohatého chlapa, ďaľšia chcela v Paríži predať panenstvo za 200€ a pod. )
@sofia611 tak s tým, že na východe sú pekné dievčatá, musím súhlasiť, napríklad tu v PP sa stačí prejsť po ulici a nájdem minimálne 3 pekné dievčatá Ale zase to je individuálne, mne sa tie dievčatá môžu páčiť ale niekto iný by povedal, že sú škaredé a tak, čiže v tomto sa k "dobrému" záveru dostať nedá.
A ja to s BA porovnať neviem, lebo som tam ešte nebola
@gukol Mal si smolu na hlúpe dievčatá, negeneralizuj
A k téme- nenávidím, keď naši úžasní Slováci porovnávajú Západ a Východ. Keby ste aspoň porovnávali nás a Nemcov. Myslíte si, že keď prejdete pár kilomentrov, tak ste na inom kontinente, či čo?
Hej ale na východe sú aj naväčšie ku*vy...kto chodí na šíravu cez leto, má možnosť vidieť, čo je tam možné a čo sa tam deje (ach) ...ja mám 21 spolužiačiek a s 2 vychádzam ako s kamarátkami normálnymi...pinda nad pindou ...hlavne ked stretnem nejaké pekné dievča, dojde prehovorenie a čisto gadžovka vtedy mám najviac dosť aj v KE čo sme boli s kamošmi som mal dosť ....
inak milujem takéto generalizovanie, aký východ, západ? to chceš určovať takto strany na nejakom mini slovensku? ja tu žiadne hranice nevidím čo by to oddeľovalo takže už s tým sklapnite všetci -.-
ma to vie vytočiť riadne toto keď tu niekto stále posudzuje ľudí, inteligenciu a pod. kritéria len kvôli bydlisku
@sofia611 je to vec vkusu,ale príde mi celkom hlúpe sa takto vyjadriť. Pretože tvoj názor síce,ale všade sú určite pekne dievčata. áno som dievča,ale viem uznať,že niekto je pekný .
až na to že polovica BRATISLAVY je zaondiatá východniarmi
inak sa ti nádherne podarilo ma dosť do zlej nálady, pretože neznášam tieto hádky medzi Bratislavou a zvyškom Slovenska. A prepáč, že mi lezie na nervy počúvať aká som sprostá pipka z Blavy (s radosťou tak označuje väčšina ľudí mimo Ba Bratislavské dievčatá.)
tiež som sa na západe dosť nudil ked som bol v ba, tt, nr, pk .. česť výnimkám, tu na bz je ich dosť pekných zo západu.
u nás na východe sú aj ciganecky sumne ale ozaj, že fakt, súhlasím, že ked idem u nás v snv, ke, po, tv, bj,he po ulici tak sa nestiham otáčať bo hneď ide ďalšia pekná žena.
tiež ma pobavilo ako sa západ slovenska zúžil len na hlavné mesto, aspoň to tak vyznelo
a síce som nebola na východe poriadne nikdy, ale už len tu v nitre poznám dosť veľa pekných dievčat...a vôbec, západ a východ nie sú od seba zase až tak ďaleko aby sa riešili takéto hlúpostiny, všade sa nájdu pekné ženy a bodka.
nic v zlom, ale naozaj, hlavne take z malych miest na vychode sa mi nepacia, lebo co som mala moznost spoznat, tak spod tatier samy velky krivy nos na babach. to je moja skusenost *upozornenie pre cloveka,ktoreho by sa to dotklo, ty nemusis byt ten pripad, takze nepopieram tvoju existenciu*
a na vychode su podla mna skaredsie. stred a zapad je krajsi, podla mojich znamosti.
džízs už nestačí že krajiny medzi sebou súperia kde su krajšie ženy teraz ešte aj vychod vs. západ .... -,- pochybujem že by v jednom kraji boli krajšie ženy ako v inom... všade su aj pekné, aj nepekné aj všelijaké.....
inak ked citam tie niektore komenty tak mi je zle zas raz .. ludia co sa tu prezentuju ako velky inteligenti su zrazu ako male deti a porovnavaju kto je pekny a kto nieje akoby oni boli to najkrajsie pod slnkom podla mna sa da povedat na niekoho ze je skaredy az ked vyzera nejak takto
a nie ked sa vam nepaci nejaka crta tvare alebo ze ma par kil naviac alebo o par kil menej atď. no ale ludom jebe tak co sa cudujem
@pershing363 jasne ze krasa je relativny pojem aj ked napriklad u mna je krasa trochu rozvinutejsia ako u vacsiny ludi akoze myslim to tak ze sa mi paci viac typov bab aby to niekto nechapal nahodou tak ze si myslim ze som pekny aj ked akoze ksicht az taky spatny asi nemam no ale povedat niekomu ze je skaredy len preto ze ma co ja viem o pol centimetra dlhsi nos alebo co tak to je chore
to nie je práve správna otázka .... na celom Slovensku sú krásne baby ( som z východu) a napríklad niekedy sa mi zdajú krajšie rozumné stredoslovenky ako tie pojašené východniarky čo nevedia po slovensky , rehocú sa ako sprosté atď ... vtedy sa hanbím za to odkiaľ som ... a inak my sme na tom dobre..ja som za 5 týždňov v Prahe nestretla peknú ženu :-S
ja som Bratislavčan ako repa... 23 rokov s 18 mes. prestávkou a máme tu pekné dievčatá!!! ALE ja som toho názoru, že čím viac človek ide na východ, tým sú slovanky krajšie
@sofia611 najkrajšie ženy su z stred slovenska a neviem ako ty dokažeš sa len pozreť na človeka a zisťit ano tej ze z vychodu a ten je z blavy,a neboj aj v blave su pekne ženy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Inak k téme: Áno, je tu mnoho pekných žien. Nesťažujem si...
*generalistické okienko*
A ja to s BA porovnať neviem, lebo som tam ešte nebola
A k téme- nenávidím, keď naši úžasní Slováci porovnávajú Západ a Východ. Keby ste aspoň porovnávali nás a Nemcov. Myslíte si, že keď prejdete pár kilomentrov, tak ste na inom kontinente, či čo?
inak milujem takéto generalizovanie, aký východ, západ? to chceš určovať takto strany na nejakom mini slovensku? ja tu žiadne hranice nevidím čo by to oddeľovalo takže už s tým sklapnite všetci -.-
ma to vie vytočiť riadne toto keď tu niekto stále posudzuje ľudí, inteligenciu a pod. kritéria len kvôli bydlisku
inak sa ti nádherne podarilo ma dosť do zlej nálady, pretože neznášam tieto hádky medzi Bratislavou a zvyškom Slovenska. A prepáč, že mi lezie na nervy počúvať aká som sprostá pipka z Blavy (s radosťou tak označuje väčšina ľudí mimo Ba Bratislavské dievčatá.)
+ Samozrejme že sa nájdu aj normálne dievčatá. Len som proste nestretol no ...
,,až na to že polovica BRATISLAVY je zaondiatá východniarmi" na tuto vetu som cakala kym ju niekto napise...
u nás na východe sú aj ciganecky sumne ale ozaj, že fakt, súhlasím, že ked idem u nás v snv, ke, po, tv, bj,he po ulici tak sa nestiham otáčať bo hneď ide ďalšia pekná žena.
Podľa mňa sú baby v BA krajšie ako východ... Tam je to potmavšie
Ajaaaj, radšej ja utekám preč...
a síce som nebola na východe poriadne nikdy, ale už len tu v nitre poznám dosť veľa pekných dievčat...a vôbec, západ a východ nie sú od seba zase až tak ďaleko aby sa riešili takéto hlúpostiny, všade sa nájdu pekné ženy a bodka.
ta neznam co dzivče z teho ma, že je šumne, kedz ňema traktor abo aspoň rozum
a na vychode su podla mna skaredsie. stred a zapad je krajsi, podla mojich znamosti.
@62 skôr IQ
a nie ked sa vam nepaci nejaka crta tvare alebo ze ma par kil naviac alebo o par kil menej atď. no ale ludom jebe tak co sa cudujem
a za hadky vychod zapad by som najradsej daval krompacom medzi oci
SPOKO? :d