ja som na to chory este nebol. Ale myslim si, ze sa bat zatial nemusis, bat by si sa mohla az v tedy, ked ti to potvrdia aj doktori. A ked to zistia tak strach pominie lebo s toho sa da dostat
tak hej vis da ale mne sa neste trcat v nemocnici mesac kamarat to mala el on mal ten virusovy vis dostal na stavbe a v nemocnici bol 3 tyzdne a pak ho prepustili lebo nemali dostatok miesta na akutne pripady a tak este doma lezal tak 2 tyzdne co nemohol ani chodit ze fajnovooo!
trosku hypochondria nemyslis? To ze ta bolí hlava neznamená že máš zápal mozgových blán. Može to znamenať kopu iných chorôb alebo aj len "bežné" veci, ako stres, nevyspanosť atd.
Hej, ďalší hypochonder... Zlatko, ty si ako ja... Aj ja som mala minulý týždeň zápal mozgových blán... A už som mala aj leukémiu, nádor na mozgu a teraz mám pľúcnu embóliu... Neboj, to ťa prejde, aj tak je to všetko len o sugerácií... Nemysli na to...
mno na leukemiu a plucnu emboliu som sa zatal este nezmohla mozno casom.. kazdopadne ti dam vedet hej hej tez uz ma napadla ta vsugeracia ale tak vis co?! zabijem sa? ked uz som taka
Kamoska ho mala a ver mi ze to ma od bolesti hlavy daleko. Mala stale horucky okolo 40 a zacala mat modre flaky na rukach...mala krce a stale odpadavala. Takze keby si mala zapal mozgovych blan urcite by si teraz nepisala na birdzi
Aaaa mno tak to mame bola som u doktorky a vysvytlo ze mam len nachladnute dutiny a mno aj cil obklad na hlave to isti.. teda mno obklad.. skor len horuca voda vo flasi prilozena k celu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov