My sme mali také maličké knižky, pre vlastnú potrebu akože a spolužiaci mi tam dopísali raz nové predmety aj hodnotenia no ... samé **nisológie a ***isografie
Nie. Ale kazdy mesiac nam ich triedna zobrala a pozapisovala znamky a potom nam to rodicia museli podpisat, ze to videli. A ak sa jej podpis nahodou nezdal, tak volala domov. Bola to dost mimo zena. Ucila matiku takze sme mali namiesto triednickej matiku a ked sme mali volnu hodinu, tak prisla a mali sme matiku
Ja už ani neviem, ako to vyzerá... Na strednej sme mali študentský preukaz len na ospravedlnenky... Index tiež nemám, hlavne nech mám čo najmenej zbytočností...
my sme nemali ziacku ..dokonca ani elektronicku ..znamky neboli nikde niekedy ani v klasifikacnom ..iba pred rodickom sa tam zapisali ale tam prisli max traja rodicia vzdy takze vsetko bolo zbytocne
Už anina konci na ákladke nie.. Mali sme totiž IŽK.. a aj teraz ju máme na gympli.. ale nezapisujú tak všetky známky, bo sú lenivé svine.. teda si ich ja zapisujem do OneNote-u
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale mali sme "študentské preukazy" a tam som si občas napísala.
ale všetko je na IŽK (kam rodičia nechodia)
len na net sa nám zapisovali známky
Za mojich čias by aj chodili len tam nič nebolo
A nevidim dovod, preco by si tam mal niekto zapisovat len tie dobre...
za cele 4 roky som tam nebol prihlaseny jediny krat.