Zapisovali vás rodičia vo vašej rannej mladosti na rôzne krúžky, či do záujmových skupín? Zostali ste pri niečom, resp. vrátili
Za seba môžem povedať, že vrámci kampane ,,uchránime svoje dieťa pred drogami a nebezpečenstvom ulice", ktorú sa moji rodičia rozhodli na mne a mojom bratovi aplikovať som prešiel mnohými krúžkami.
Medzi inými to boli ľudové tance, umelecký krúžok, hve
Len raz, oco sa ma pokusal zapisat na klavir, ale ta skareda teta ma tam nechcela, vraj nemam hudobny sluch ale sama od seba som sa prihlasila do tolkych kruzkov, ze som mala isty cas aj kazdy den nejaky dve vytvarne, zdravotny, mazoretky, divadelny, ludove tance, dokonca isty cas aj hasicsky som skusala no
@arugad ja som úúúplne vedela že si túto diskusiu založil ty
a odpoveď na otázku: ja som tancovala, všetko možné od výmyslu sveta a ak by som mala nejakú možnosť robím to aj teraz... ondrík nechceš byť môj tanečný partner?
ked som bol prvák chodil som na karate. trvalo to asi 2 roky.
potom som namiesto toho chodil na alergológiu a ortodonciu. to trvalo asi 5 rokov.
a potom už som si vedel aj sám vyplniť čas pičovinami.
Nezapisovali, ja som stale sam z vlastnej iniciativy.
Klavir, vytvarna, tanec, literano-dramaticky, sachy, dokonca sport, jazyky...
dost toho bolo
len som nikdy casovo nestihal, musel som vyhadzovat veci, no vsetko mi ostalo do teraz dokonca
Obcas si zahram na klaviri, tanec mam ako fireshow - chodim podctivo na treningy, kreslim relativne casto atd... atd...
@petka9 - tak vieš to bola otázka času kedy to ja alebo braček založíme, poznačení minulosťou
a ešte ma napadol modelársky krúžok, kde som zneužíval mladšie deti na to aby stavali moje modely za mňa za drobné provízie... skrátka ja som už v mladosti mal nábeh na štúdium manažmentu
mna pozapisovali na vsetko mozne, ludove tance, balet, do spevackeho kruzku, na tenis, ale co je najhorsie do nicoho ma potom nenutili, takze som vlastne sama s ich zvolenim na vsetky tieto kruzky prestala chodit..co ma dost mrzi..mozno keby boli ku mne trosku prisnejsi, tak teraz je zo mna druha Cibulkova haha
sama som sa chcela venovať oni mi nič nevybavili a to som chcela chodiť na výtvarnú :/ ale vlastne ako malú ma zapísali na balet to ma moc nebavilo potom som robila nejaké "moderné" tance také trápne to bolo a potom už len karate
Ja som chodil na všetky možné krúžky. Učil som sa hrať na dvoch nástrojoch, chodil som na klasické tance, teraz je to step. Chodil som do mládežníckeho ochotníckeho divadla a do nejakej skupiny, ktorá sa venovala ekológii (fakt neviem čo som tam robil)... Svojim spôsobom som to mal a ešte mám rád, ale všetko naraz bolo priveľa.
no len na gitaru....a to som nasich musela prehovarat az ma tam vobec zapisu....no a v poslednom case sa tomu vobec nevenujem....neni na to cas....ale ked bude tak urcite gitaru oprasim
no..ja som vzdy chcela chodi ako mala na tanec..a nasi nie a nie ma tam dat...tak som ako mala chodila na kanoistiku, na bedminton-lebo fotrik je trener...cize som poznacena...
Asi rok som chodila na nejaký hip-hop (s kamarátkou sme videli že nejaká tanečná a že nikam nechodíme, tak sme išli za rodičmi že tam chceme chodiť - a bolo to prvý a posledný krát čo rodičia súhlasili s takýmto mojim nápadom :/ )
Inak ma pravidelne prihlasovali na kadejaké angličtiny ktoré ma nebavili a akonáhle som si niečo vybrala ja (chcela som skúsiť klavír aj kone ktoré máme priamo v dedine a možno niečo ďalšie) a rodičia si vždy vymysleli nejaký trafený dôvod prečo nie...
Takže na žiadny krúžok som poriadne nechodila a je to asi jediné čo na svojej výchove rodičom vyčítam...
flauta,gitara,joga,vytvarna,potom co z takej hliny/hmoty robia nadoby atd., co sa potom dava vypalit...na dalsie si momentalne nespominam....ale asi aj anglina, to este v skolke...mozno toho bolo aj viac...ale ani u jedneho som neostala
ja som chodila asi od 4-5 rokov na tenis a skoncila som asi v 12, hlavne kvoli dalsej zalube...jazde na koni, aby som na nu mala viac casu. no a potom som chodila na vytvarnu dost dlho, na skaut a na anglictinu.
este na zakladke som chodila na gymnastiku a dake pohybove hry a na anglictinu casom som vyskusala polroka vytvarnu... na strednej uz som chodievala na volejbal.. na ZUSke som vychodila 11 rokov klavira a teraz prvy rok som zacala spievat.. a chodim druhym rokom na brusne tance... a mozno je toho aj viac ale mam deravu pamät,mala by som chodit na nejaky kruzok pamäte
noo zacala som s plavaním od 4, dlho nevydržala som pri tom.. a v piatich som začala s tenisom na ten som niekedy z duše nenávidela, ale teraz som rada že ho viem hrať a hrám ho dodnes .. otec chcel, aby som sa venovala akrobatickému lyžovaniu, no mama mu to zatrhla pred par rokmi ma donútili ist sa pozret na spevokol a aj spievat pred tým hlavným dirigentom, že ked nepojdem končim s tenisom, tak som šla ale len raz a naposledy
ja som chodila akurát tak na počítačový krúžok, v prvých ročníkoch sme ešte ako krúžok mali neminu, lenže to ma na druhej hodine odtial "slušne vyhodili", tak som išla na anglinu...
ano, este ked som chodila do skolky, rodicia ma prihlasili do folklorneho suboru a na vytvarnu. nic z toho som nevydrzala dlhsie ako rok, nebavilo ma to. az neskor (hlavne pocas ZS) som z vlastnej iniciativy zacala chodit na tanecnu, vytvarnu, nemcinu, rustinu, anglictinu a na zdravotnicky kruzok.
Ja som chodila len na počítačový Inak nikam Ja nie som športové dieťa A iné tu ani nie sú :/ Potom neskôr som začala chodiť ku koňom... Ale to už tiež skončilo...
tak to teda hej:dramatický krúžok,výtvarná,vybíjaná,volejbal,športový krúžok,angličtina-súkromne( ),
počítače, koledovanie pre deti v afrike strašne vela toho je ale všetko z vlastnej vôle
tak chodil som na husle po 5tich rokoch som prestal a teraz to lutujem, 6 rokov som chodil na vytvarnu ale kreslit neviem par rokov na futbal, aikido a to je asi vsetko
nie z rodičovskej, ale vlastnej iniciatívy som kedysi tancovala ale-ako býva u mňa zvykom- ma to po 3 mesiacoch omrzelo.
z iniciatívy starkých som bola tenistkou, čo ma prestalo baviť po pol roku a to je asi tak všetko
najprv ľudové tance, ešte ako úplne malinkú, ale to mi nesedelo a furt som plakala keď som tam mala ísť tak koniec potom anglina, tiež ako 6 ročná asi... neskôr som im natĺkla do hlavy ja, že idem na flautu a paradoxne mi nechceli dovoliť, vraj ma to o rok prejde, ale neprešlo a ostala som osem rokov...a pokračovala by som ďalej a aj budem! ale už na saxofóne
plavecky, tanecny, hodiny klavira na istu chvilu, anglicky jazyk, tak normalne. vyskusala som asi viac veci. plavanie a tanec ma bavi dodnes, anglina ma zivi
mňa zapísali na klavír pretože, nikto z rodiny nehcel hrať a ja som bola najmladšia tak to ostalo na mňa... ale som im vďačná baví ma to a práve si robím 2.stupeňna umeleckej.. čo je ten nepovinný
Vďakabohu ma toto obišlo.
Na krúžky jedine z vlastnej vôle, tuším v jedenástich som mala nemčinu, výtvarnú, tanečnú, karate, informatiku a prírodopisný krúžok, no vražda Samozrejme po troch mesiacoch som to vzdala a odvtedy zo zásady nič.
Teraz by som aj na nejaký krúžok išla, ale 6€ za hodinu je pomerne dosť, navyše som lenivá a nespoločenská
no ja som si presla cez skauting, vytvarnu, spevacky- co bol dost omyl ale o to vtipnejsie spomienky su, loptove hry, plavanie, basket, anglictina- ale vpodstate to bolo vsetko z vlastnej vole, nikde som nemusela chodit s tym, ze musim, mimo basketu, co boli uz seriozne treningy a nie vzdy sa mi chcelo
no a tiez som pri nicom neostala, mimo takych sportovych narazovych aktivit a sem tam aj cosi nakreslim, ked je moc nuda
Ako malá som chodila na tanečnú, potom dlho na výtvarnú (čo je dosť zaujímavé keďže absolútne neviem kresliť ), na nemčinu (asi 3-4 roky a neviem nič), na krúžok informatiky, na gitaru, na španielčinu..
Ale väčšina krúžkov bola z mojej vlastnej iniciatívy (s výnimkou nemčiny, to som z duše neznášala)
My sme odmalicka fungovali na kompromisoch Oni sa spytali ci by som nechcela a ja som vacsinou chcela
Takto som sa dostala na gymnastiku ale to ma prestalo bavit takmer hned
Potom spev - to k nam raz prisiel do skoly jeden ujo, vyskusal nas zo spevu, povedal mi ze dobre spievam a dal mi nejaku pozvanku na prijimacky Ukazala som ju doma a sla tam odvialo ma to na tri roky do hudobnej triedy a na 13 rokov do spevackych zborov (boli len dva nestriedala som ich:p).
Karate - to ma velmi bavilo, ale nejako to nevysl
Spolocensky tanec - to som chcela sama, ale po roku som zistila ze na to nemam vela casu a ze by som chcela mat lepsie znamky v skole
Matematicky kruzok - na to som sa dala sama asi.
Moderatorsky - aj na ten som sla sama
na spevokol to učka nahovorila mame ze viem spievať a ta ma tam prihlasila..ako keby sa tam spievaju moderne tak ma to bavi ale ludovky fakt ne
a teraz chodim na ZUŠKU na vytvarku a strasne ma to bavi a mama mi to nechce dovoliť lebo sa moc platí
Takze uplne prvy sport na ktory ma prihlasili bol Stolny Tenis...mohol som mat tych 8 - 9 rokov pri tom som vydrzal tusim do 13tich a medzitym sa u nas rozbehol sport, ktory niektory miluju iny nenavidia - Baseball na ktory som sa prihlasil hned na jeho zaciatku mohol som byt v 7 abo 8 rocniku zakladky, cize tych 13 - 14 rokov a pri tom som vydrzal asi do 17tich mozno 18 pricom som polroka nehral lebo mi vyskocilo jablko v kolene a ked som sa dal do poriadku tak ma zacal chytat tyk na hokejbal kde som vydrzal tiez nejake 3 roky a teraz planujem navrat k baseballu
mna nechali napokoji do nicoho nenutili a na nic len tak neprihôlasili kde som chcel ist tam som zacal chodit..a potom prestal..a raz na zs este ekd som bol prvak na telesnej prisel daky ujco a si par ludi vybral do detskleho hokejoveho timu...a ja som bol medzi tymi vybranymi...ale nemohol osm nastupit bo osm mal nieco z dychanim....tak nic z toho...ale to take odbocenie..a mylsim si ze keby ma rodicia w detstve na nejaky kruzok tlacili mozno by som bol aj rad aj ked wtedy by mi to liezlo na nervy uricte
Takže moja madr ma zapísala na: modelky,tancovanie,gymnastiku,angličtinu...
Na modelky som sa vykašlala po 2ej návšteve krúžku ...na gymnastiku po prvom ..
Angličtina ma drží, tanec nie ...
Ale sama od seba som sa dostala ku koníkom a drží ma to do teraz
troska ma matie otazka.... to ako neprichadza do uvahy ze niake decko chce ist na kruzok aj samo ? divadelny,vytvarnicky,citatelsky + vychodena zakladna skola muzickych umeni a vsetko z vlastneho rozhodnutia
nezapisovali, nikdy ma do takýchto vecí nenútili a keď som sa ich prednedávnom spýtala z akého dôvodu to tak bolo, mamina mi odpovedala, že chceli, aby som s tým prišla sama, bez nejakého nátlaku. Ono je zbytočné dieťa nútiť do niečoho, o čo očividne nemá záujem. U mňa to prišlo nejako samo a skončilo sa to tak, že takmer 5 rokov robím atletiku a kedysi pred pár rokmi som chodila na plávanie a angličtinu A všetko z toho ma aj bavilo. Na moje šťastie
Rodičia ani nie, to babka Od školky som bola napísaná na klavír a výtvarnú No čo Vám budem hovoriť, klavír som nechala plavať po dvoch rokoch, pretože tam musíte mať tak čudne ruky a tej mojej učitelke bolo vidieť žilky an tých rukách (no nechutné) a ja som tak dopandúť nechcela... a výtvarná? chodím tam 8. rok a idem ďalej
Rodičia ma nezapisovali nikam....iba ked som chcela (zatial)
ale keby som chcela tak ma zapisu....ja mam svoj denny rezim
akurat som chodila rok na pocitacovy kruzok ale nebavilo ma to
A preto si vyberam svojich kamosou s ktorymi travim skoro vsetok cas !
Ale mam spomienky na ktore nezabudneem vsak mladost si treba uzivat !!
Hehe ked budem zomierat...Pride smrtka a stlaci Restart :p :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a odpoveď na otázku: ja som tancovala, všetko možné od výmyslu sveta a ak by som mala nejakú možnosť robím to aj teraz... ondrík nechceš byť môj tanečný partner?
potom som namiesto toho chodil na alergológiu a ortodonciu. to trvalo asi 5 rokov.
a potom už som si vedel aj sám vyplniť čas pičovinami.
Klavir, vytvarna, tanec, literano-dramaticky, sachy, dokonca sport, jazyky...
dost toho bolo
len som nikdy casovo nestihal, musel som vyhadzovat veci, no vsetko mi ostalo do teraz dokonca
Obcas si zahram na klaviri, tanec mam ako fireshow - chodim podctivo na treningy, kreslim relativne casto atd... atd...
a ešte ma napadol modelársky krúžok, kde som zneužíval mladšie deti na to aby stavali moje modely za mňa za drobné provízie... skrátka ja som už v mladosti mal nábeh na štúdium manažmentu
a jo chodila som: klavir, spev, vytvarna, plavanie, tanecna..
A z vlastnej iniciatívy som chodil na šach, ale pre moju neschopnosť koncentrácie mi to veru moc nešlo
vieš čo znamena slovne spojenie zaujmova skupina???
ale bedmintin by som si tak zavodne dala znovu
Inak ma pravidelne prihlasovali na kadejaké angličtiny ktoré ma nebavili a akonáhle som si niečo vybrala ja (chcela som skúsiť klavír aj kone ktoré máme priamo v dedine a možno niečo ďalšie) a rodičia si vždy vymysleli nejaký trafený dôvod prečo nie...
Takže na žiadny krúžok som poriadne nechodila a je to asi jediné čo na svojej výchove rodičom vyčítam...
Hrnčiarstvo?
počítače, koledovanie pre deti v afrike strašne vela toho je ale všetko z vlastnej vôle
z iniciatívy starkých som bola tenistkou, čo ma prestalo baviť po pol roku a to je asi tak všetko
Na krúžky jedine z vlastnej vôle, tuším v jedenástich som mala nemčinu, výtvarnú, tanečnú, karate, informatiku a prírodopisný krúžok, no vražda Samozrejme po troch mesiacoch som to vzdala a odvtedy zo zásady nič.
Teraz by som aj na nejaký krúžok išla, ale 6€ za hodinu je pomerne dosť, navyše som lenivá a nespoločenská
no a tiez som pri nicom neostala, mimo takych sportovych narazovych aktivit a sem tam aj cosi nakreslim, ked je moc nuda
Ale väčšina krúžkov bola z mojej vlastnej iniciatívy (s výnimkou nemčiny, to som z duše neznášala)
Takto som sa dostala na gymnastiku ale to ma prestalo bavit takmer hned
Potom spev - to k nam raz prisiel do skoly jeden ujo, vyskusal nas zo spevu, povedal mi ze dobre spievam a dal mi nejaku pozvanku na prijimacky Ukazala som ju doma a sla tam odvialo ma to na tri roky do hudobnej triedy a na 13 rokov do spevackych zborov (boli len dva nestriedala som ich:p).
Karate - to ma velmi bavilo, ale nejako to nevysl
Spolocensky tanec - to som chcela sama, ale po roku som zistila ze na to nemam vela casu a ze by som chcela mat lepsie znamky v skole
Matematicky kruzok - na to som sa dala sama asi.
Moderatorsky - aj na ten som sla sama
a teraz chodim na ZUŠKU na vytvarku a strasne ma to bavi a mama mi to nechce dovoliť lebo sa moc platí
Na modelky som sa vykašlala po 2ej návšteve krúžku ...na gymnastiku po prvom ..
Angličtina ma drží, tanec nie ...
Ale sama od seba som sa dostala ku koníkom a drží ma to do teraz
ale keby som chcela tak ma zapisu....ja mam svoj denny rezim
akurat som chodila rok na pocitacovy kruzok ale nebavilo ma to
A preto si vyberam svojich kamosou s ktorymi travim skoro vsetok cas !
Ale mam spomienky na ktore nezabudneem vsak mladost si treba uzivat !!
Hehe ked budem zomierat...Pride smrtka a stlaci Restart :p :p