ono na jednej strane ja nechcem počúvať len hudbu presne podľa môjho vkusu, rada si aj niečo iné vypočujem a prídem tak na kopu skvelých interpretov atď..
nie, ja by som aj tak radio nepocuvala. mne staci, ze obcas niekde nieco dobre zapocujem a potom to pocuvam 2 dni dookola. potom po case opat. a okrem toho, vyrobila som si zo svojich oblubenych songov vlastny playlist, takze nemusim nikomu platit
@etelnair jj ako nad tým som rozmýšlala, či by to nejako vycítilo čo presne chcem, alebo by som musela zadať podľa čoho majú hrať ak by to bolo to prvé tak aj oveľa viac
@h8u jj ono to bolo myslene ako prve aj ked to je nemozne prakticky, v druhom pripade si ved len otvor vsetku svoju hudbu co mas v compe, zapni shuffle a mas svoje super radio o__O
este tak vediet aky mam ja vkus ja pocuvam hocico tusim, teda okrem hiphopu a tych tuc tuc veci... ja neivem co z tych 4 stylov nemusim, techno house? neviem ktore to je ale jedno znesiem
takto.... velmo rada... lebo ak mi mamicka zebere ntbk ako teraz tak často som z 100 pesničkami týžden-2 bez zmeny a často mám chuť na rádio, aby tam ktosi aj kecal a navyše je to priestor k objavenie nových skvelých interprétov
keď si budem chcieť počúvať hudbu podľa vlastného vkusu tak si zapnem mp3... rádio som počúvala hlavne v práci s tým, že hrali všeličo možno a kecali do toho (počúvala som to hlavne kvôli tomu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
2. rádio s mojím obľúbeným žánrom už je
...preto nosím so sebou mobil a cez usb alebo fm vysielač zabudovaný v mobile si púšťam svoju hudbu , výnimočne CD-RW
... v celku dobré rádio čo sa dá počúvať v ČR je HELAX
- to by tam museli hrať stále to isté