Caute, mám otáuku. Zrovna mi prišla durch nová aparatúra a som z toho v šoku. Neviem ako mám prepijit mixpult s akt. repro... Na bedni je v zadu input, ale na pulte je milion dierok a nevime kam ten druhý koniec.... Išlo to len ked som to dal tak, že do
No je to trocha zližtitejšie.. Je to 10 kanálový mix.... Všetko mám zapojené len neviem prepojiť pult s reprákom.... No a neviem aký kábel, v návode je toho pokresléno až až, ale vie t hoho hovno.. Pult je Behringer xenyx 1002B a repro IBIZA....
Dík.. Kukal som ale vela som sa nedozvedel, ten návod čo je tam mám aj doma... V návode neuvádzajú možnost napojenia na akt. repr... Iba na pasívne, kombo alebo sluchadlá..
Nestresuj s tym ze je to aktiv. Bezne napajas vstup do mixu, mix na zosik a zosik na bednu. A pri aktive mas zosik a bednu v jednom.
Takze najprv si pozri ake mas vstupy na bedni (je dobre rozlisovat medzi symetrickymi a nesymetrickymi).
Nesymetricke su v drvivej vacsine pripadov riesene ako cinch. Symetricke ako XLR konektor.
Na mixe si najdi vystupy. Budu pomenovane najskor ako main (master), booth (master2), rec out, aux out...
Teba hlavne zaujimaju main (master), ostatne su pouzitelne tiez ale s tym sa nezatazuj ak mas len jednu bednu. Tie master na kapelovych mixoch su riesene dvojako ako symetria a nesymetria. Zase predpokladam ze budu bud cinch alebo jack 6.3 (pripadne symetria ako XLR)
Kably si uz musis kupit alebo vyrobit.
Nie je to ziadna veda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Takze najprv si pozri ake mas vstupy na bedni (je dobre rozlisovat medzi symetrickymi a nesymetrickymi).
Nesymetricke su v drvivej vacsine pripadov riesene ako cinch. Symetricke ako XLR konektor.
Na mixe si najdi vystupy. Budu pomenovane najskor ako main (master), booth (master2), rec out, aux out...
Teba hlavne zaujimaju main (master), ostatne su pouzitelne tiez ale s tym sa nezatazuj ak mas len jednu bednu. Tie master na kapelovych mixoch su riesene dvojako ako symetria a nesymetria. Zase predpokladam ze budu bud cinch alebo jack 6.3 (pripadne symetria ako XLR)
Kably si uz musis kupit alebo vyrobit.
Nie je to ziadna veda