tie možnosti sú od veci, lebo je to všetko o uhle pohľadu... napr. ak má človek problémy v rodine a prejde si počas svojich dajme tomu prvých 18 rokov života kadečím, tak na prvý pohľad to vyzerá tak, že "esom" sa tieto podmienky života nazvať nedajú... no svojim spôsobom, sú esom.. lebo človek sa tvrdými životnými podmienkami naučil lepšie chápať svet, lepšie cítiť, lepšie vnímať problémy a lepšie ich riešiť, naučil sa, ako nechce aby vyzeralo prvých 18 rokov života svojich detí a teda spraví všetko preto, aby tak nevyzerali...
(možno odveci príklad)
zlé životné podmienky vôbec nie sú až také zlo... v skutočnosti sú príležitosťou... príležitosťou na zmenu, na lepší život... a kto má v rukách príležitosť, ten má eso v rukáve...
@tomice27 tie možnosti sú k veci, lebo vypovedajú o tom, ako svoju životnú nadielku ludia percentuálne vnímajú, pričom nemajú ambíciu zisťovať čo kedy ako a ani prečo.
@tomice27 prepáč ale to je TAKÉ KVÁZI CHLÁCHOLIVÉ KLIŠÉ!!!!!!!
všetko zlé NIE JE na niečo dobré........
väčšina ľudí sa starosťami neposilní, ale stanú sa z nich sebaľútostné trosky/agresívne bezohľadné hovadá....lebo to robí z ľudí dnešná doba plná starostí a stresu
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h kúl anketa.mnoho šťastných a bohatých si neuvedomuje, že kvôli nim iným chýba (lebo je kapitalizmus, čo už), napr. a chudobní si neuvedomujú, že kto nič nečaká, nič nedostane.resp. že ak by boli bohatí celkom spravodliví, nebolo by bohatých........a prirovnať to ku kartám.......to bolo dobré
Myslím, že to bola TREFa do čierneho, respektíve ...vajíčko je asi červené že?... už keď som bol malý. myslím...veľmi malý, asi ako spermia. vlastne, hej, to som bol ešte spermia. A už vtedy som bol taký priebojný... až som skončil na mieste, ktoré mi pripadalo dokonalé... dlho sa nič nedialo ale potom som vyliezol cez také jedno KÁRO a všetko sa skomplikovalo. Najprv som bol vkuse hladný, smädný, zaspatý, unudený... potom sa pridalo aj to také, že som nevedel čo chcem. Približne v dobe keď niečo malé žlté v telke kričalo "PIKA pika!" tak som pocítil aj taký zvláštny druh samoty a nasledovala ho aj dychtivosť po sexe. Zistil som, že to prvé sa dá vyplniť SRDCOM niekoho iného, ale to druhé sa napĺňalo ťažšie
najvacsia chyba ze som only child, myslim lebo ked je aj povaha taka akoze tichsia tak to je tazke a vselijake casom , ako sa hovori -tvoja povaha, tvoj osud
@tasha5 Ja som tiež jedináčik a nijak mi to nevadí, má to veľa výhod, ale aj nevýhody, no nevymenil by som to...a tým nemyslím to, že si môžem robiť čo chcem a že som rozmaznaný. (teda podľa mňa nie som ) no o to tu nejde, eso je vtedy keď sa narodíš zdravý, ostatné je nepodstatné. V tejto dobe a na tomto kontinente ak sa narodíš zdravý tak si eso, lebo či už si chudobnejší alebo bohatší, tak máš celkom dobré podmienky na rozvoj svojich schopností. Pozri sa o 4 storočia dozadu. Narodil si sa ako roľník a do konca života si aj tým roľníkom ostal. Tam bolo už eso, keď si zomrel prirodzenou smrtou a nemusel ti niekto odťať hlavu gilotinou za porušenie primitívneho zákona. A zoberte si aj deti v afrike. Čítal niekto púštny kvet? Také isté ako v stredoveku, s výnimkou že dieťa pásť dobytok, jesť, spať, po vodu, piť, pásť dobytok, jesť, spať, po vodu, piť a stále dookola až do konca života. Takže keď sa narodí v 21. storočí, v európe a zdravý/-a , tak si ESO.
@cannabiss hej v podstate bytzdravy je eso , ale kazdy si to ina pozrie a vzdy su ine pohlady , ale s minulostou to mas pravdu ale rak daleko som nerozmyslala odpovedam v sucasnej aktualnej teme a hned ako myslim ,.. ale aj zdravy a zabezpeceny clovek este moze mat nejake prekazky .. vies no .a dik za priklad
ludze mojo, ja som še vam narodzil,jak male dzecko a doteraz som nedosiahol to čo som chcel vždy prišla nejaka prekažka ktoru trebalo prekonat a ciele šli bokom. ale na zdravie sa nestažujem,čiže mam eso v rukave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(možno odveci príklad)
zlé životné podmienky vôbec nie sú až také zlo... v skutočnosti sú príležitosťou... príležitosťou na zmenu, na lepší život... a kto má v rukách príležitosť, ten má eso v rukáve...
všetko zlé NIE JE na niečo dobré........
väčšina ľudí sa starosťami neposilní, ale stanú sa z nich sebaľútostné trosky/agresívne bezohľadné hovadá....lebo to robí z ľudí dnešná doba plná starostí a stresu
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h kúl anketa.mnoho šťastných a bohatých si neuvedomuje, že kvôli nim iným chýba (lebo je kapitalizmus, čo už), napr. a chudobní si neuvedomujú, že kto nič nečaká, nič nedostane.resp. že ak by boli bohatí celkom spravodliví, nebolo by bohatých........a prirovnať to ku kartám.......to bolo dobré
Asi som dostal z každej karty jednu.
potom sa to zhoršilo