Caute, nachadzam na nete rozne stranky, kde by ste vraj mohli zarabat akoze z domu pocul som o amazon.affiliates alebo napriklad toto ma zaujalo: » VisitsToMoney.com/index.php?refId...
len neviem ci to je koser
poculi ste o tom nieco?
Dík
Záleží o čo konkrétne ide. Jasne dá sa zarobiť ale určite nie žiadne veľké peniaze a je strašne veľa možnosti affialiates. Ešte k tomu sú na internete aj odrby tak človek zas nemôže veriť všetkému. Ak človek narazí na nejaké korektné affiliates môže zarobiť akurát tak 10 eur max ...
ja som si zarábal z domu už v 16-tich , ale áno, je plno ciest, ako sa dá z domu zarobiť, stačí úplne jednoduchá vec - otvoriť oči + vzdelanie, pretože vzdelanie je základ úspechu, a nie, nemyslim to akademicke ktoré Vás naučia v škole.
cez internet sa dá zarobiť, ale odporúčam ti niečo premyslenejšie a reálnejšie, prečo nenapíšeš do google ako zarobiť cez internet a nepostupuješ krok po kroku až kým sa nedoklikáš k niečomu reálne možnému? treba sa inšpirovať napr. jeden chlapec vymieňal veci cez internet a zo starého telefónu sa dopracoval za dva roku ku Porsche, trávil tým čas ako bežný užívateľ, len s tým rozdielom, že sa venoval na internete biznisu a nie P1čovinám: typu P0kec a spol.
Zarábaj so spoločnosťou LibertaGia. Žiadne vstupné ani iné poplatky, nie je ani potrebné zháňanie ľudí. Potrebujete len menšiu dávku trpezlivosti, pretože tu nezarobíte ihneď. Po istom čase však môžete zarábať 5000 eur a viac ročne. Práca je vhodná pre všetkých starších ako 18 rokov: od nezamestnaných, cez mamičky na MD či študentov, po ľudí s trvalým zamestnaním či dôchodcov. Zaberie Vám to 15 minút denne, 5 dní v týždni. Viac informácií cez e-mail - libertagia.slovensko@gmail.com alebo na www.libertagia.wz.sk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Len tolko.
to je riadny fail.