Mám záujem o vytvorenie serióznej webstránky, a všeobecne ako sa na internete pohybovať. Máte niekto rady alebo mi odporučiť nejaké knihy či už CD o týchto veciach v oblasti webstránok či už všeobecne o IT.?
Kamarádka má takýto obchod. Najskôr sa rozhodni s čím chceš obchodovať alebo teda predávať. Či to budú nejaké služby, poradňa, alebo knihy, nejaký erotický shop, shop s kvetinkami alebo nejaká tvoja ručná výroba.. Musíš si vybrať niečo, s čím nebudeš mať na internete veľkú konkurenciu ohľadne aspoň sk alebo aj cz stránok. A ak je tá konkurencia veľká v tom odbore, čo chceš ponúkať, treba si uvedomiť, že ak budeš chcieť dobre zarobiť, treba znižovať ceny, dať ich nižšie než ostatní a dôležitá je samozrejme aj popularita. Ja osobne by som začala možno napríklad s nejakým rock shopom, kde by som predávala veci, čo aj ja sama som vždy chcela, alebo čo najčastejšie chcú iný, ale na sk a ledva na cz shopoch to nieje, lebo dovážajú iné veci, alebo ak to nejaký 1 alebo 2 shopy majú, je to predražené aj o 40 e a to je dosť, ked si to môžeš z ameriky cez nejakého pána objednať dokopy dajme tomu o 20 e drahšie a stále máš 20 e vo vačku.
to by si musela mať strašne brutálnu návštevnosť, aby si dokázala na tej reklame zarobiť, max. tak získaš financie na chod webu... ale v čase, keď má každý user zapnutý adBlock to bude stejně třistní no a o IT je snáď toľko webov, že sa to nedá ani spočítať. Obrovská konkurencia z ČR + o stránkach v angl. jazyku nehovoriac....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale inak popozeraj napr. Derek Halpern, Jon Morrow, Jeff Walker, Tonny Robins, Andy Jenkins, Neil Patel, atď...
Pre inšpiráciu pozri jedno forum, tvbb.org (sorry za warez). Sú tam všetky super materiály pekne pokope, stačí si len vybrať... a potom si ho kúpiť
Takto