Ľudia, neviem, či tu táto téma už bola alebo nie, ale som tu nový, tak prosím o pochopenie. Zasa ide o vzťahy, ako to tu už raz býva. Dúfam , že niekto prežil niečo podobné a poradí mi...
Mám taký, no celkom obyčajný problém. Milujem (teda
Ono z najlepších kamarátov budú veľmi ťažko zamilovaní. Ja si automaticky čo už len kamarátku/kamaráta tak neviem predstaviť.. Proste ak to neprišlo na začiatku..
Javí sama záujem ísť s tebou von, alebo čokolvek podnikať?
Ked jej dáš nejaký náznak (komplimenty napr.) reaguje pozitívne?
A ja ti poviem opak....neser na to! Ak si spolu rozumiete teraz, stačí tam priniesť aj napätie a môže ti to výsť (i ked...14 dalej ako k pusinke ani ísť nechci)
a hlavne....HLAVNE!!! Jej sakra nevyklop, že ju miluješ a či chce s tebou chodiť! to je niečo ako keby si jej namieril na čelo búchačkou a povedal, nech sa rozhodne
Nenechaj si od nikoho tuto radiť, že s kamarátkou nie a bla bla bla, v živote sa ti môže všeličo pritrafiť. Ale nesiľ to zbytočne, podľa mňa všetko v určitej situácii vyplynie viac-menej samo, či už to bude pre teba dobré, alebo zlé; ak ste naozaj dobrí kamaráti, nemalo by to koniec koncov mať až také katastrofálne následky.
Má zmysel riešiť niečo keď nie si presvedčený o tom že ju miluješ ? Ak to teda slovom ,,miluješ,, možeme nazvať kedže milovať také lahké nie je a vobec ak s tým človekom naozaj nie si v skutočnom vzťahu...
Spytaj sa jej ci ide na randa , nejake romanticke miesto , ked povie nie tak sa nejak vyhovoris , ze to bola len taka blbost. Mas 14 v tom veku sa ti prepece vsetko. No a kamaratite sa dalej
Vďaka za rady ľudia. @Vanellus , áno, sama ma pozvala von, hej dotýkame sa, zvyčajne z jej iniciatívy, a náznaky prekrúti na srandu podobne jak ja Ešte raz vďaka za rady ľudia tuším ešte chvílku počkám...
v 14 tich rokoch by som sa na všetko asi tak vysral....
až preskoči medzi vami iskra, tak potom to bude ta prava láska a prestaneš byť na pochybách, že ju otravuješ.....teraz to je len také akože si zamilovaný, ale to láska nie je!!!
radím ti vyčkaj času, ako husa klasu...o nič neprídeš a nič nestratíš...........
@daddy myslel som tým to, že doteraz ju najviac milujem, ale nikdy nevieš, či sem v dvadsiatke nepríde ešte dakto a potom sa mi bude zdať cit k nej v 14. Možno sa zamilujem ešte viac, a potom sa mi to začne zdať, len ako keby som ju mal rád. Chápeš nie? Až na konci života može podla mňa človek posúdiť, koho miloval.
ja mám presne ten istý problém...len s vekovým rozdielom...a snažím sa ju dostať z hlavy lebo nemôžem prestať na ňu myslieť...radšej chcem dobrú kamarátku ako vzťah v ktorom by som to aj tak časom pokašlal :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Dotýkaš sa jej a ona teba?
Javí sama záujem ísť s tebou von, alebo čokolvek podnikať?
Ked jej dáš nejaký náznak (komplimenty napr.) reaguje pozitívne?
A ja ti poviem opak....neser na to! Ak si spolu rozumiete teraz, stačí tam priniesť aj napätie a môže ti to výsť (i ked...14 dalej ako k pusinke ani ísť nechci)
a hlavne....HLAVNE!!! Jej sakra nevyklop, že ju miluješ a či chce s tebou chodiť! to je niečo ako keby si jej namieril na čelo búchačkou a povedal, nech sa rozhodne
Spytaj sa jej ci ide na randa , nejake romanticke miesto , ked povie nie tak sa nejak vyhovoris , ze to bola len taka blbost. Mas 14 v tom veku sa ti prepece vsetko. No a kamaratite sa dalej
až preskoči medzi vami iskra, tak potom to bude ta prava láska a prestaneš byť na pochybách, že ju otravuješ.....teraz to je len také akože si zamilovaný, ale to láska nie je!!!
radím ti vyčkaj času, ako husa klasu...o nič neprídeš a nič nestratíš...........
nasilu niečo robiť stojí za hovno.......filip