skoro bo s kamošom sme sa premávali hore dolu asi pol hodinu a jedna tetka nás potom spičovala ... ako som pochopila zo vzďaľujúceho sa tlmeného hlasu ... čakala už dolu asi 10 minút, kým sme zastavili a že si máme kúpiť vlastný
áno, ale potom sme zistili, že sme zle zavreli dvere potom sme ich zavreli, pohli sa asi o dvadsať centimetrov a zase sme sa zasekli. teda, aspoň sme si to pár sekúnd mysleli. v skutočnosti sme došli na prízemie.
ked som bol maly chodievali sme na plavaren do levic a ja som chcel uplne na slilu ist vytahom tak mama ze ok a isli zme no ked zrazu zastal a vypli sa svetla a mi sme zacali buchat na dvere od vytahu a potom sa z nejakeho dovodu pohol co sme ani nezbadali a otvorili sa dvere a taky ludia sa na nas pozerali ako na nejakych uplnych koko... =D to bol trapas jak rit
hej minule leto ked sme v nasom nie prave najvacsom vytahu isli ja, dve kamaratky a kamarat + odpadkovy kos a zacali sme skakat ..no nezasekli sme sa? boli sme tam asi hodinu a vyslobodzovala nas polka susedov a ten prijemny vydychany vzduch ale rada na to spominam
Dámy a páni malá rada, ak sa zaseknete tak, že dočiahnete do stredu dverí, tak stačí iba na strane kde sa dvere otvárajú (tam kde niesú pánty) strčiť do škáry medzi dvere a výťah niečo dlhé a trochu pevné, nejaký zošit, prípadne ak má niekto dlhé prsty stačí aj občaňák, a zatlačiť na páčku, ktorá tam je, to dvere otvorí a nemusíte tam trčať dve hodiny...
Mohla som mať asi tak 7. Zrušili nám nejaké hodiny,takže smom išla domov skôr. Potom som sa zasekla. Mobil som ešte nemala, tak som kričala a plakala... nakoniec som to vzdala a ležala na zemi Po nejakej hodine prišli domov rodičia a vyslobodili ma.
Zasekla som sa v škole vo výťahu.. Ale nejak som sa ani moc nebála.. Len som si hovorila, že hmm super aspoň nebudem na slovenčine Ale vyslobodili ma do zazvonenia (bola veľká prestávka)
Mala som asi 10 rokov, so sestrou a s kamarátkou sme šli smerom dolu a zrazu sa výťah zasekol. Samozrejme sme začali kričať, revať, búchať , počula to (okrem celého domu) jej mama a o chvíľu nás už vyťahovali von
mohol som mat 10, bicykel sa mi zosmykol a zadne koleso sa zadrbalo..cakal som asi pol hodky..zvonenie, kricania a pod. nakoniec ma sused vytiahol..mama pila kavu na balkone taze ma nepocula
velmi vela krat sa stane ze sa zastavi ale potom uz ide a stale sa bojim mam z toho strach... ale moj ocko tam trčal hodinu... a raz sa zasekli ked sli z dovolenky aj so psom .. teiz asi pol hodini čakali kym pride.... pan opravar...
nosnost 250kg, mnozstvo hmoty vo vytahu, 430kg.. na 3 2 1 sme vsetci zacali skakat.. zasekli sme sa v polovici poschodia..zapalili sme si, kamos zavolal niekomu a vyriesilo sa to do 10min
este som nemal to stastie, ale chcem sa raz zaseknut aby som si mohol vyskusat dostat sa von, len treba mat so sebou to spravne naradie, dostat sa z uviaznuteho vytahu je velmi lahke pokial mate to stastie a dobre zastavite a to aj vo vytahu s automatickymi dverami, len treba vediet ako na to. Vytahy su uzasne a fascinujuce stroje, odmalicka ich milujem a cim je vytah starsi tym je jazda v nom vzrusujucejsia
Zasekla som sa v takom obrovskom výťahu v trinásťposchodovom činžiaku a bola som tam s dvoma hysterickými ženami, čiže...oni kričali a búchali a ja som sa smiala.
Keď som prišla z vonku aj s kamoškami tak sme nastúpili....normálne nám zastavili na 2.poschodí a keď som chcela otvoriť dvere tak to nešlo...zvonili smeale nikto neprichádzal...tak sme teda čakali..nakoniec šiel sused okolo a otvporil nám...z vonku to šlo..ale z vnútra,tam kde sme boli mi tak nie...
Áno..a to chodím výťahom len málokedy...resp. skoro nikdy.
Stalo sa to, keď som bola ešte tak 13-ročná (približne) myslím. Šli sme do nemocnice za starkým... oco (135kg) bol lenivý a tak nám nakázal, že ideme výťahom...on, ja, sestra a brat.. Dosť veľa kíl. Koľko? Netuším... Keď sme sa už viezli, oco trošku podupol nohou.. aaaá STOP! Smiali sme sa... mamu vonku chytala panika... Taká dosť humorná situácia. Potom nás vytiahli a pohodička.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
just kidding, to to včerajšie péčko..
Ale výťahov sa nebojím.
výborné dve-tri hodiny
Stalo sa to, keď som bola ešte tak 13-ročná (približne) myslím. Šli sme do nemocnice za starkým... oco (135kg) bol lenivý a tak nám nakázal, že ideme výťahom...on, ja, sestra a brat.. Dosť veľa kíl. Koľko? Netuším... Keď sme sa už viezli, oco trošku podupol nohou.. aaaá STOP! Smiali sme sa... mamu vonku chytala panika... Taká dosť humorná situácia. Potom nás vytiahli a pohodička.