Mate aj vy problem zaspat?Aj ked sa snazite a viete ze mate tazky den pred sebou tak to nejde...Co robievate?Kniha,mp3ky?Mne osobne napriklad pomaha ked si na mobile zahram solitaire Potom zaspim skoro vzdy
tak teraz si ma vystrašil....naozaj som nečakala, že viac ľudí hráva solitaire prizaspávaní.... Hej, to pomáha...A ešte vyvetrať v izbe a potichučky hudba...
@mundy18 tento problem mam aj ja... tak isto nezaspavam lahko a to bez ohladu na to aky je predomnov den a ked nemozem zaspat rozmyslam a rozmyslam az sa zamyslim tak ze zaspim to funguje!
@athelasil jak si spomenula to mlieko...minule som bol pred spanim hladny,tak som skotil 4 parky s 3 rozkami a bohvieco to nebolo potom v tej posteli...
kým som studoval a býval na intraku tiez som nevedel zaspavať. a ked som konecne zaspal tak som vylihoval v posteli aj do poludnia. odkedy pracujem a vstavam kazdy den o 6 rano tak nemam so zaspavanim ziadny problem. vnimam to ako dalsie pozitivum pracovneho zivota...kvalitny spanok...
- trpím nespavosťou (ktorá trvá väčšinou dlhšie obdobie a ja bývaj fakt zúfalá)
- nemôžem zaspať, lebo mám v hlave veľa myšlienok (táto fáza sa posledný rok ukazovala málokedy, lebo som bola stále zo všetkých okolností čo sa udiali tak (psychicky?) unavená, že som jednoducho zaspala a na myšlienky nebol čas)
A mne nepomáha zrejme nič a ak áno, tak len krátkodobo.
- nemôžem spať kvôli "javu", ktorý neviem pomenovať, ale je to nejaké čudné "sťahovanie" svalov na nohách, ktoré spôsobujú nutne pohnutie nohy, čo znamená, že mi to jednoducho nedovolí zaspať (táto fáza sa našťastie už asi rok a pól neukázala a som naozaj rada, keďže som kvôli nej chodila v noci po byte až kým to neprešlo/až kým nebolo ráno)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a nemáme doma teraz žiadne :/
a keď nemôžem aj tak zaspať tak si dám sto brušákov
ked som bola mladsia aj detska krupica!
@zajko30 kamaratko robievam teraz 10 hodin denne na stavbe kde makam jak fretka a aj tak mam problem zaspat takze v tomto u mna problem asi nebude
ale zato že nechcem.... lebo ma ťaží pocit , že nič neviem (zo skúšky)
keby zalahnem, viem zaspať...
bárskedy
..kvak..
- trpím nespavosťou (ktorá trvá väčšinou dlhšie obdobie a ja bývaj fakt zúfalá)
- nemôžem zaspať, lebo mám v hlave veľa myšlienok (táto fáza sa posledný rok ukazovala málokedy, lebo som bola stále zo všetkých okolností čo sa udiali tak (psychicky?) unavená, že som jednoducho zaspala a na myšlienky nebol čas)
A mne nepomáha zrejme nič a ak áno, tak len krátkodobo.
- nemôžem spať kvôli "javu", ktorý neviem pomenovať, ale je to nejaké čudné "sťahovanie" svalov na nohách, ktoré spôsobujú nutne pohnutie nohy, čo znamená, že mi to jednoducho nedovolí zaspať (táto fáza sa našťastie už asi rok a pól neukázala a som naozaj rada, keďže som kvôli nej chodila v noci po byte až kým to neprešlo/až kým nebolo ráno)
Jedna veta sa prehodila
"A mne nepomáha zrejme nič a ak áno, tak len krátkodobo." mala byť posledná.