no už ho dávam aj bokom lebo mi zavadzia čoraz viac.. potrebujem priestor.. ale kedysi ked smo bola menšia som mala zapratanú postel len plyšákmi každý jeden mal deku a tak akože spali DD
ja mám troch nad postelou na poličke, tri opičky od najväčšej po najmenšiu, všetky sa objímajú a dávajú na mňa pozor hh sú od bývalej a mám rád tie plyšáky
ánko. mám ho od frájka a keď mi je za ním smutno tak sa k nemu pritúlim. ale ja ho stále využívam ako vankúš a navyše, keď je u mňa frájko a leží na ňom a potom odíde tak ešte pár dní ho z neho cítiť
ako decko som strašne lilpla na plyšákoch a stále mám spešl ones... si pamatám, jedna fotka, kde som mala ešte malú postielku s tym plotikom, a tam som bola je, maco vacsi ako ja a ešte dookola asik 20 plyšákov...dosř skrčená som bola .D ale spoko.
+ mrkviak je aj super podločka pod ruku keď v posteli internetújem/prácopíšem/hrámsa.
no tak ja mám v posteli velkého plyšového macka, ale ten je fest na kraji opretý o stenu, pretože okrem neho zdielam postel s dalším plyšovým zajačikom a živou fretkou, takže asi tak nejako...
1. nemám plyšákov
2. keď som mala, tak mi zaberali priestor
3. let's say od 15 je to nevkusné
4. nikdy som nepochopila pointu plyšákov, to ako ma majú ochrániť či čo?
Moj oblubeny plysak sice trosku chrape, a v noci ma budi, ale ano, hocikedy mam moznost, tak s nim zaspavam rada.
Ostatni suplujuci plysaci ma cakaju doma, a ked sa v noci zapatrosia, aj vankus posluzi, ale rada sa k niecomu mojkam
Zaspávam mačkajúc ten štítok s inštrukciami na pranie na deke a od decka vyžadujem na spanie plyšovú deku, ktorá má ten štítok taký jemne pogumovaný, aby vydržal roky obchytkávania, celé je to dosť úchylné
Ale mám odnedávna aj dve plyšové bejbís a strašne dobre sa mi spí s nimi
no vlastne ano ale neni to plysak ale taky vankus v tvare futbalistu ... tak to asi nenajdem podobny obrazok no a ten mam este na normalnom vankusi ale akoze neberiem to ako plysaka ani nic iba ako vankus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A spávam občas so psom :ehm:
+ mrkviak je aj super podločka pod ruku keď v posteli internetújem/prácopíšem/hrámsa.
2. keď som mala, tak mi zaberali priestor
3. let's say od 15 je to nevkusné
4. nikdy som nepochopila pointu plyšákov, to ako ma majú ochrániť či čo?
Ostatni suplujuci plysaci ma cakaju doma, a ked sa v noci zapatrosia, aj vankus posluzi, ale rada sa k niecomu mojkam
Ale mám odnedávna aj dve plyšové bejbís a strašne dobre sa mi spí s nimi