aha, sorry Tomáš, áno na človeka, ktorý v jednej sekunde dokáže vypustiť z rukáva neskutočné množstvo relevantných, smerodajných a plnohodnotných faktov, argumentov som zabudol ;....
Tuším aj zákonná úprava hovorí, že ak sa jeden z kandidátov stane nezvoliteľným, pod čo by spadala podľa mňa aj smrť, tak šancu dostáva náhradník - Mikloško.
mam lepsie napad: ked je teraz Gaspar Ivanovic znova prezident, tak by sme sa mu, vsetci obcania, mali poskladat na nove, supervykonne a superrychle zavodne auto! A ked bude mat stastie, aj sa mu nieco stane a budu nove volby!
@tomas odpoved je nie, hlasovalo by sa znova lebo su vytlacené aj verzie gas- miklosko, miklosko- radicova takze ak by zomrel pred hlasovaním hlosavalo by sa medzi nimi ak po nom vyhlasili by sa nove volby aj s prvým kolom..
ak to nemal byt prvý apríl (cítal som to druheho) tak by to tak malo byť
cize ak zomrie pred hlasovanim, pouziju sa alternativne listky, ak po volbach, tak su nove volby. chapem.
samozrejme nikomu nic zle neprajem. je to tak, ako je. Ludia sa rozhodli, ako sa rozhodli, tak sa rozhodli... O tri mesiace su volby do europskeho parlamentu, ktore asi nikoho na birdzi nebudu ani tankovat, poriadna zabava pride az na normalne volby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
cize tato diskusia bola vytvorena pre neho?
odpoved znie:
"deti"
pripadne
"pokec.sk"
ak to nemal byt prvý apríl (cítal som to druheho) tak by to tak malo byť
cize ak zomrie pred hlasovanim, pouziju sa alternativne listky, ak po volbach, tak su nove volby. chapem.
samozrejme nikomu nic zle neprajem. je to tak, ako je. Ludia sa rozhodli, ako sa rozhodli, tak sa rozhodli... O tri mesiace su volby do europskeho parlamentu, ktore asi nikoho na birdzi nebudu ani tankovat, poriadna zabava pride az na normalne volby