@freestyler01 to co henti primitivi predvadzaju nie je vlastenectvo. To je kokotizmus.
Kotleba na takmer kazdom zhromazdeni porusuje zakon, neohlasuje ich a este sa hra na chudatko a cuduje sa, ze dostane od policajtov na picu. Skoda ze na neho neexistuju paky, ktore by ho natrvalo dostali do basy.
@puco90 tvoje prava koncia tam kde zacinaju prava druheho. Druha vec je, ze ak si nesplni ohlasovaciu povinnost, alebo nedokaze ukludnit dav ked robi bordel (tych podmienok na to, aby nebolo zhromazdenie rospustene je tam viac) tak porusuje svoje povinnosti a musi poniest zodpovednost.
@freestyler01 ja hovorim skor o ich vseobecnych protestoch, ale aj o tom akym sposobom sa tam prezentuju. Nehovoriac o tom, ze podla informacii, ktore padli v mediach toto zhromazdenie nebolo nahlasene a to je porusenie zakona. Preto ich rozpustili.
Kotlleba je jeden kokot, ktory bude este v zivote velmi trpet. Ti jeho nastrocni narodniari, ktorí ani nevedia kto bol svatopluk mozu akurat tak ti chodia k soche. Hlasaju picoviny, ktorym ani sami nerozumeju. Ucitel Kotleba skonci jak Hus.
@drejka veď on tušim nejaké podal (ale nie som si istý)
A stále platí, že keď ťa polícia spacifikuje za výtržnosť a o pár dní ťa prepustí (v prebehu niekoľkých rokov niekoľkokrát, navyše na ohlásenom proteste) tak nie je niečo v poriadku s políciou.
Ja netvrdím, že Kotleba je svätý, len konštatujem fakt a chcem dať najavo, že takto zneužiť moc môžu v budúcnosti aj na tebe.
aj tak nechapem co tu riesite? Kotlebovi ide presne o to aby ho zadrzali. Moze tak aspon vytvarat dojem, ze je tu policajny stat, bezpravie, promadarske a prociganske spravanie silovych zloziek atd. A prave tohto sa chytaju socialne slabsie a hlavne hlupejsie vrstvy obyvatelstva. On je len nastrceny panacik, ktory haji zaujmy nackov, ktori stoja v pozadi.
V takom rusku je toto uz roky dost vazny problem. Nackovia tam maju dokonca zastupenie v exekutive, co je velmi nebezpecne.
@freestyler01 priznavam, ze ako to davali v spravach tak som si robil veceru, ale pokial som dobre pocul a videl tak ten typek co na nich hucal z policajneho auta z megafonu povedal, ze nebolo ohlasene a to bol aj dovod rozpustenia zhromazdenia.
Kazdopadne aj predidenie nasiliu je dovod (a zakonny sposob) ukoncenia zhromazdenia
@puco90 svatopluk je v hlavne v tvojom srdci? Toto co si dal vsak ani poriadne nevies kto to bol, teda az dodnes lebo kotleta isiel k soche tak si si to nastudoval na internete. Presne ako pisal tommyhot. Kotletu sa chytaju soc. slabsie vrstvy a ty si jeden z nich. Vsak ty ani nevies, ze daky Pribina bol kebyze nebol na 20 korunacke. Blbec.
poda man to bol tvrdý zásah a zas sme si urobili hambu aspon v zahranicí budu o nás hovoriť...že aký primitívi ale kotleby by sa mal tiež krotiť ...a ked ten Hlina tam vtrhol medzi policajtov už som vedel že sa to neskončí dobre
@drejka urcite suvisi, ale nie je to pravidlom to som nevylucil. Slabsie soc. vrstvy su lahsie ovplyvnitelne pokial im daas suche rozky pojdu za tebou. Ja ani neviem ci sa mi chce vysvetlovat moj postoj a nazor lebo sa mi dost tazko vysvetluje takto v pismenkach, ale snad chapes co tym chcem povedat. Ak nie tak smola no.
@drejka a ja som nehovoril, ze slabsie soc. vrstvy nemozu byt inteligentne, ale priznajme si, ze zvacsa to tak nie je teda moc inteligenciou neovplyvaju. Samozrejme, ze ich neskatulkujem.
@drejka si zober kto su nackovia, nacionalisti a podobna haved? Bohatych, alebo strednu vrstvu taketo prdy absolutne nezaujimaju (samozrejme vynimky su vsade). Dalej ako povedal @hajzelodkosti tak socialne vrstvy su lahsie ovplyvnitelne, velmi lahko ich opijes rozkom (vid ficov uspech, ale to uz je ina tema) atd.
Dalsia vec je, ze prislusnost k takymto spolkom ani nie je vec inteligencie (lebo aj ludia co su top medzi nackami su sice kokoti, ale urcite nie blbci), je to skor vec nedostatku informacii, slaby rozhlad, slaba znalost historie, zamerne ignorovanie reality atd a samozrejme to suvisi aj s tou lahkou ovplyvnitelnostou. Bohaty clovek sa neda ojebat (ani tak lahko ovplyvnit) a dvakrat meria az potom reze, preto je tam kde je
A tá sociálna vrstva s tým jednoznačne súvisí, na základe mnohých faktorov ...
Vidieť to napríklad aj u Rómov, tam zasa hrajú rolu aj iné veci, ale dôležité je aj to, že sú sociálne slabší, inak by sa nesprávali tak, ako sa často správajú ...
V Amerike to vidieť takisto v ich Ghettách lepšie ako u nás, jednoducho tam sociálne slabšie vrstvy nemajú na bývanie v lepších štvrtiach, tak musia bývať v štvrtiach chudobných, kde ich prostredie môže viesť k členstvu v rôznych gangoch atd. ...
Niečo môže byť spôsobené aj priamo chudobou ako problémom človeka, ale ja osobne vôbec nemám dojem, že toto by bolo prípadom nacistov, nezdá sa mi, že by to boli často ľudia, ktorí majú problém s prežitím, alebo čo, iba že mohli vyrastať v nejakom závadnom prostredí ...
Pokiaľ polícia niekoho spacifikuje niekoľkokrát, počas 2-3 rokov a následne ho pustia, ide jednoznačne o amaterizmus a o zlyhanie polície, keďže ho polícia spacifikovala NIEKOĽKOKRÁT neprávom.
Znamená to, že naša polícia zneužíva svoju moc.
Následne možno badať amaterizmus polície, keď ľudia ohlasujú napríklad útoky Cigáňov a polícia to nijako nevyšetruje, alebo napríklad keď polícia dáva pozor na rýchlosť (to sú naši vyberači pokút a nie policajti) namiesto toho, aby sa viacej orientovala na regióny, v ktorých sa pácha trestný čin (zanedbanie výživy, bitky, zlá výchova,nechodenie školopivinných do škôl atď...), ide o regióny najviac obývané Cigáňmi.
Potom vidím zlyhanie polície, keď nevie (hoci MUSÍ) povedať dôvod zadržania...videl som video, v ktorom policajti povedali pri nejakom proteste JEDNOTLIVCOVI "lahni si na zem" on mu odvetil, aby povedal dôvod na čo má podľa zákona právo a polícia mu ho nepovedala.
A NAVYŠE rušenie protestov LEN PRETO, keď nejakí jednotlivci začnú robiť výtržnosti. Podľa zákona majú zakročiť len proti výtržníkom.
Už ti drejka asi dvakrát napísala, že to, že ho zadržia a následne pustia, neznamená žiadny prehrešok, ani nič a to, že ho zadržia, neznamená, že ho hodlajú zabásnuť ...
Ty však stále opakuješ svoje tvrdenia, že ide o amatérizmus a zneužívanie moci ... Prečo?
(2) Podmienky výkonu tohto práva ustanoví zákon v prípadoch zhromažďovania na verejných miestach, ak ide o opatrenia v demokratickej spoločnosti nevyhnutné na ochranu práv a slobôd iných, ochranu verejného poriadku, zdravia a mravnosti, majetku alebo pre bezpečnosť štátu. Zhromaždenie sa nesmie podmieňovať povolením orgánu verejnej správy.
Čiže pokiaľ nerobíš nepokoje, polícia NEMÁ DOVOD zasahovať.
Nemyslím, že by tommyhot chcel použiť tú škatuľku tak, ako o nej píšeš ...
Myslím, že tým, že na to skáču slabšie vrstvy myslel, že "zo všetkých ľudí na podobné myšlienky najmä skáču ľudia zo slabších vrstiev" a nie to, že "nižšie vrstvy ako také majú náklonnosť k nacizmu" ...
Teda jednoduchšie tak, že keď počuješ nacista, predstavíš si asi niekoho z nižšej vrstvy, no keď počuješ nižšia vrstva, nepredstavíš si nacistu ...
Z mojej strany tento postoj na nič také neodkazuje ...
A vidieť v súvislosti medzi príslušnosťou k sociálnej vrstve a čímkoľvek automaticky ako evokáciu niečoho tak všeobecného, ako hovoríš, je podľa mňa kontraproduktívne ...
Potom by nebolo možné medzi sociálnymi vrstvami menovať žiadne rozdiely, lebo by to znamenalo, že jedni nemôžu mať názor, prehľad, rozum, ktoviečo a druhí musia ...
Polícia ho zadržala, lebo mal údajne porušovať zákon, najmä o zhromaždení a raz za porušovanie ľudských práv a slobôd, dokonca už ho aj nieto udal za porušovanie ľ. p. a slobôd.
Ja sa pýtam, prečo ešte nesedí ?
Nepýtaj sa aké sankcie, ale či môže polícia rozohnať pokojne protestujúcich ľudí, keď sa môžu SLOBODNE zhromaždiť.
Nemysli si, že zastávam nejakým spôsobom Kotlebu.
Keď sa trebárs aj hlinovci zhromaždia a polícia ich rozoženie (čo by určite polícia neurobila) tak by som ti povedal toto isté.
1. A čo to bolo, ak nie zneužívanie policajnej moci ? Polícia musí mať na zadržanie dôvod. A zadržiava sa za porušenie zákona.
Keď ťa za chvíľu pustí, tak nenachádzam iné označenie, ako zneužívanie policajnej moci, alebo potláčanie ľudských práv, garantovaných ústavov na zhromaždenie.
Ešte aj dzurindovej vlády zadržali Kotlebu a potom zistili, že vlastne nemali za čo.
2. Sú prípady, ktoré tvrdia samotní občania, že po ohlásení sa policia vykrútila a nič neriešila. Dokonca aj bol medializovaný prípad, keď niekoĺkokrát napadnutý dedko cigánskymi susedmi sa sťažoval na polícii a POLÍCIA NIČ NEUROBILA...pozval Kotlebu. Snáď to vygooglíš. ja sa mu veru nečudujem a vôbec ho za to neodsudzujem. Takýchto prípadov je veľmi veľa. Cigáni robia hluk, napádajú a POLÍCIA nič nerieši. je to zlyhanie polície.
3.neprekrúcaj...nie zlá výchova, ale nečinnosť polície pri jasnom trestnom čine, alebo priestupku.
4. sa nevyjadrujem
5. Polícia viackrát zrušila protesty, hoci nedošlo k incidentom. Ľudia sa zhromaždili v súlade zo zákonom, no polícia to zrušila...toto je tá naša demokracia.
na záver by som chcel zdôrazniť, že ja naozaj fanúšik polície nie som. Ale nie všetko je tak, ako píšu antislovenské stránky SME a podobne, víš ?
P.S. inak o stránke aryanrebel počujem prvý krát.
Ale už s tebou nebudem ani diskutovať, lebo už ma začínaš označovať za nejakého rasistu (tak ako x pomýlených ľudí).
a co ja viem ,, viem ze kotleba a nemu podobny su kkti ale za co ho zatkli nwm ani sa mi nechce zistovat, je mi to jedno , a nwm co sa tam je*u za nejakeho svatopluka
@drejka som si isty zehej, dokonca by to urcite kupovali tak ludia s umiernenymi nazormi ako je puco90 a potom by to na stretnutiach hromadne palili...
1 Polícia nemá na zrušenie pochodu, pokiaľ prebieha pokojne dôvod.
Keby si mala aspoň štipku zdravého rozumu, tak by si pochopila, že polícia šikanovala už aj za Dzurindu.
Neviem čo si blondýna, ale pre istotu to zopakujem ešte raz...POLÍCIA NEMÁ PRÁVO RUŠIŤ POKOJNÝ PROTEST, alebo PETIČNÚ AKCIU.
Toto čo predvádza polícia je šikana.
2. bla bla bla
3. „Následne možno badať amaterizmus polície, keď ľudia ohlasujú napríklad útoky Cigáňov a polícia to nijako nevyšetruje, alebo napríklad keď polícia dáva pozor na rýchlosť (to sú naši vyberači pokút a nie policajti) namiesto toho, aby sa viacej orientovala na regióny, v ktorých sa pácha trestný čin (zanedbanie výživy, bitky, zlá výchova,nechodenie školopivinných do škôl atď...)“
AMATERIZMUS POLÍCIE KVOLI NERIEŠENIU TOHTO PROBLÉMU.
Naozaj neviem či tú demenciu len hráš.
4. Pretože to nemení nič na fakte, že políciu zneužívajú. Platí zvýraznená veta v prvom bode.
to ta madam Radičová nemá nič na robote iné, len rušiť tú sochu a zbytočne výriť v nepriateľskom duchu verejnu mienku, dáva týmto zámienku na taketo nepokoje, tým si to veru začína posierať !
to je najsamlepší názor na svete. máme slobodu slova, nech si robia čo chcú. jasné, nech si robia, nech hádžu slzák medzi deti a tehotné ženské, nech nás bijú na uliciach len tak, prípadne za to, akí sme sa narodili, aké máme vlasy, topánky alebo kabelky alebo čo máme doma v posteli. však sloboda slova, že
porozjebávané hlavy sú super, si myslím a plačúci kotleba je tiež fajn.
môžete si hovoriť, že ten zásah je len masírovanie ega terajšej vlády a že sa tvária, že niečo robia. ale vždy lepšie než prístup ficovej vlády, ktorá mala týchto kokotkov v bavlnke a nechala ich pochodovať kade-tade. nech ich len bijú. fašistov sme nebili ani pred 60timi rokmi a čo tu porobili.
chlapci z bývalej SP sa jasne vyjadrili, že nechcú, aby boli v slovenskej vláde židia. jasný antisemitizmus, trestný čin. fakt verím v to, že kotlebu, mišúna a podobných kokotkov táto vláda konečne posadí natvrdo.
ja nechapem co chce ta pospolitost dokazat....aky to ma zmysel ked sa dakde zidu nwm co kricia a policajti ich potom pobiju? a zas nezacnite s tym ze policajti su tvrdi abo co....ja si myslim ze policajt by ta len tak z nicoho nic nebil....
@transplantovana no tie hlavy rozbité nejsú super...lebo takéto veci si tí drbnutí ochrancovia poriadku dovoľujú nielen voči kotlebovcom, ale aj bežným ľuďom..a ako je vidno žiadne postihy im nehrozia, keďže aj teraz to urobili pred zrakmi kamier a všetko je akože ok...
Jezis toto jebnute Slovensko s jebnutou vladou... omg... ja uz to nechapem.. nemozu sa ani ist pozriet na nejaku sochu toto ma byt demokracia?? Nedavno som bol v Spanielsku a v obchode so suvenirmi som nasiel velku dyku s posvou na ktorej bol asi 5 centimetrovy hakovy kriz aj s tym vtakom (proste cely nemecky znak Nemecka z druhej s.v.) a nikto si to ani nevsimal... a tu sa idu pojebat ked sa niekto ide pozriet na sochu toto je uz chore..
@aryan88knight stav sa o tvoju holú hlavu, že som takisto orientovaná ako ty teda iba v prípade, že nepatríš medzi latentných nazi homosexuálov, ktorí sa o seba obtierajú svojimi sexi spotenými telami na vašich "oslavách narodenín"
fakt vtipná strana títo kotlebovci..a najvtipnejší su ti kokotkovia bezzubi s oholenou hlavou, ktorí stoja pod slovenskou vlajkou a tvária sa strašne hrdo. a všetci dohormady nemaju vyššie IQ než je ich teplota tela.hanba, čistá hanba...
oni si tu hulákajú, že je tu policajní štát, že neni sloboda a sami sa nadrbú do čiech a idú pľuť a hádzať slzák medzi ľudí a malé deti. to mi je teda ale hanba...
a využívajú "jednoduchších ľudí" na nejaký cigánsky problém, ktorí slepo vidia, že prichádza nejaký "dobrý ujo" čo všetkých zachráni, ale to,. že ich deti by kludne dokopal a opľul, to hold nikto vidiet nechce...
celé ich pochody sú trápna fraška a polovica tí zadubencov ani nevie za čím pochodujú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
lojzik hlina mal stastie ze ho zatkli,inak by od kotlebovcov zivy nevysiel
Pokiaľ chce Hlina vyjadriť názor, nech ho vyjadrí civilizovane, alebo nech aj on zorganizuje nejaký protest.
Pokiaľ bude niekto (Či už Kotleba, alebo aj niekto iný) robiť nejakú trestnú činnosť, potom môžu zasiahnuť.
Kotleba na takmer kazdom zhromazdeni porusuje zakon, neohlasuje ich a este sa hra na chudatko a cuduje sa, ze dostane od policajtov na picu. Skoda ze na neho neexistuju paky, ktore by ho natrvalo dostali do basy.
Len ono to tak býva, že ho za niečo zatknú, potom zistia že nemali za čo a pustia ho...
Proste nech robí polícia svoju robotu profesionálne a spravodlivo.
Pokiaľ bude robiť nejakú výtržnosť, alebo bude podnesovať k násiliu tak nech teda zakročí...
Ale opakujem, máme demokraciu a každý máme právo na názor.
To potom polícia dokazuje, že môže zneužiť moc na kohokoľvek, aj na teba, alebo na mňa.
V dobe, kedy je nacizmus nazývaný vlastenectvom, by možno takéto vlastenectvo malo byť ozaj zločinom
Keby si tí vlastenci uvedomili, že táto ich krásna vlastnosť má spočívať v láske a nie v nenávisti, žilo by sa tu lepšie ...
Ja osobne ho nejako extra nezastávam, ale musíš uznať, že polícia zneužíva moc.
@tommyhot prostest za zachranu sochy sa mi zda celkom zmyslupna cinnost.
Prečo sa nikto neohlási na sochy maďarských utláčateľov slovenského ľudu, ktoré stoja NA SLOVENSKU ?
Alebo si poviete, že Svätopluk nebol nikdy na bratislavskom hrade...pýtam sa vás, bol svätý Štefan v Komárne ? Nie. Prečo tam má sochu ?
Čiže riešime pseudoproblém a na ozajstný problém sa ani nepozrieme.
A akoto, že s rasizmom a fašizmom to mohlo mať niečo spoločné a s nacizmom nie?
Pokiaľĺ niekoho pustia z vyšetrovačky, tak to je pre nedostatok dôkazov a teda v podstate je ten človek nevinný.
A nemôžeš byť nacista a fašista zároveň. Síce nacizmus vychádza s fašizmu, no aj tak sú tam rozdiely.
Ja takú vec ani neriešim, Svätopluk je hlavne v mojom srdci..
ALE
Pokiaľ chce niekto riešiť problémy, tak najprv popredné problémy, ako sochy utláčateľov Slovákov v SR-napríklad Kossuthova(maďaróna).
@tommyhot boli tam nahlaseni. rozpustenim zhromazsenia chceli predist nasilnostiam. paradoxne, najvacsie nasilie vzniklo pri rozpustani
A stále platí, že keď ťa polícia spacifikuje za výtržnosť a o pár dní ťa prepustí (v prebehu niekoľkých rokov niekoľkokrát, navyše na ohlásenom proteste) tak nie je niečo v poriadku s políciou.
Ja netvrdím, že Kotleba je svätý, len konštatujem fakt a chcem dať najavo, že takto zneužiť moc môžu v budúcnosti aj na tebe.
V takom rusku je toto uz roky dost vazny problem. Nackovia tam maju dokonca zastupenie v exekutive, co je velmi nebezpecne.
Kazdopadne aj predidenie nasiliu je dovod (a zakonny sposob) ukoncenia zhromazdenia
Dalsia vec je, ze prislusnost k takymto spolkom ani nie je vec inteligencie (lebo aj ludia co su top medzi nackami su sice kokoti, ale urcite nie blbci), je to skor vec nedostatku informacii, slaby rozhlad, slaba znalost historie, zamerne ignorovanie reality atd a samozrejme to suvisi aj s tou lahkou ovplyvnitelnostou. Bohaty clovek sa neda ojebat (ani tak lahko ovplyvnit) a dvakrat meria az potom reze, preto je tam kde je
Ja ho neriešim z morálneho hľadiska, ale z toho právneho hĺadiska.
Čo som ti urobil ?
Bezdôvodne a navyše na fóre slovne napáda len slaboch.
Nacionalizmus si mýsliš so šovinizmom a iiredentizmom.
Ja som predsa nič z toho netvrdil ...
A presne tak, nacizmus vychádza z fašizmu a obohacuje ho o rasizmus, teda moja otázka stále stojí ...
Sorry, chybička sa stane ...
Inak, nejak si mi neodpovedal ...
Ja by som rád počul, prečo na tom mohlo byť niečo fašistického, rasistického, ale nie nacistického ... Nie to, že sú tam isté rozdiely ...
Nacizmus je fašizmus obohatený o socializmus a prvky hitlerovskej ideológie...
Nacizmus je fašizmus obohatený o socializmus a prvky hitlerovskej ideológie...
A tá sociálna vrstva s tým jednoznačne súvisí, na základe mnohých faktorov ...
Vidieť to napríklad aj u Rómov, tam zasa hrajú rolu aj iné veci, ale dôležité je aj to, že sú sociálne slabší, inak by sa nesprávali tak, ako sa často správajú ...
V Amerike to vidieť takisto v ich Ghettách lepšie ako u nás, jednoducho tam sociálne slabšie vrstvy nemajú na bývanie v lepších štvrtiach, tak musia bývať v štvrtiach chudobných, kde ich prostredie môže viesť k členstvu v rôznych gangoch atd. ...
Niečo môže byť spôsobené aj priamo chudobou ako problémom človeka, ale ja osobne vôbec nemám dojem, že toto by bolo prípadom nacistov, nezdá sa mi, že by to boli často ľudia, ktorí majú problém s prežitím, alebo čo, iba že mohli vyrastať v nejakom závadnom prostredí ...
Moja otázka stále stojí ...
Prečo som nemal použiť pojem nacizmus ...
Môžeš to nechať na freestylera, nech mi odpovie, čo tým vlastne myslel, alebo mi tu ďalej môžeš podávať takéto informácie, ktoré nič nemenia ...
Takže
Pokiaľ polícia niekoho spacifikuje niekoľkokrát, počas 2-3 rokov a následne ho pustia, ide jednoznačne o amaterizmus a o zlyhanie polície, keďže ho polícia spacifikovala NIEKOĽKOKRÁT neprávom.
Znamená to, že naša polícia zneužíva svoju moc.
Následne možno badať amaterizmus polície, keď ľudia ohlasujú napríklad útoky Cigáňov a polícia to nijako nevyšetruje, alebo napríklad keď polícia dáva pozor na rýchlosť (to sú naši vyberači pokút a nie policajti) namiesto toho, aby sa viacej orientovala na regióny, v ktorých sa pácha trestný čin (zanedbanie výživy, bitky, zlá výchova,nechodenie školopivinných do škôl atď...), ide o regióny najviac obývané Cigáňmi.
Potom vidím zlyhanie polície, keď nevie (hoci MUSÍ) povedať dôvod zadržania...videl som video, v ktorom policajti povedali pri nejakom proteste JEDNOTLIVCOVI "lahni si na zem" on mu odvetil, aby povedal dôvod na čo má podľa zákona právo a polícia mu ho nepovedala.
A NAVYŠE rušenie protestov LEN PRETO, keď nejakí jednotlivci začnú robiť výtržnosti. Podľa zákona majú zakročiť len proti výtržníkom.
Už ti drejka asi dvakrát napísala, že to, že ho zadržia a následne pustia, neznamená žiadny prehrešok, ani nič a to, že ho zadržia, neznamená, že ho hodlajú zabásnuť ...
Ty však stále opakuješ svoje tvrdenia, že ide o amatérizmus a zneužívanie moci ... Prečo?
(1) Právo pokojne sa zhromažďovať sa zaručuje.
(2) Podmienky výkonu tohto práva ustanoví zákon v prípadoch zhromažďovania na verejných miestach, ak ide o opatrenia v demokratickej spoločnosti nevyhnutné na ochranu práv a slobôd iných, ochranu verejného poriadku, zdravia a mravnosti, majetku alebo pre bezpečnosť štátu. Zhromaždenie sa nesmie podmieňovať povolením orgánu verejnej správy.
Čiže pokiaľ nerobíš nepokoje, polícia NEMÁ DOVOD zasahovať.
Samozrejme, že keď polícia protiprávne niekoho zadrží, tak sa to inak uhrať nedá. Musia ho pustiť.
Podľa polície porušuje zákon...prečo teda už nesedí v chládku ?
Ja ho tu nijako nechcem riešiť, len sa mi jedná o princíp.
Nemyslím, že by tommyhot chcel použiť tú škatuľku tak, ako o nej píšeš ...
Myslím, že tým, že na to skáču slabšie vrstvy myslel, že "zo všetkých ľudí na podobné myšlienky najmä skáču ľudia zo slabších vrstiev" a nie to, že "nižšie vrstvy ako také majú náklonnosť k nacizmu" ...
Teda jednoduchšie tak, že keď počuješ nacista, predstavíš si asi niekoho z nižšej vrstvy, no keď počuješ nižšia vrstva, nepredstavíš si nacistu ...
Z mojej strany tento postoj na nič také neodkazuje ...
A vidieť v súvislosti medzi príslušnosťou k sociálnej vrstve a čímkoľvek automaticky ako evokáciu niečoho tak všeobecného, ako hovoríš, je podľa mňa kontraproduktívne ...
Potom by nebolo možné medzi sociálnymi vrstvami menovať žiadne rozdiely, lebo by to znamenalo, že jedni nemôžu mať názor, prehľad, rozum, ktoviečo a druhí musia ...
OK, dobre, lenže to, že polícia niekoho pustí, neznamená, že ho predtým protiprávne zadržali
A neviem, neviem, aké sankcie hrozia za neudržanie zhromaždenia pod kontrolou, nemám taký prehľad v zákonoch ...
Polícia ho zadržala, lebo mal údajne porušovať zákon, najmä o zhromaždení a raz za porušovanie ľudských práv a slobôd, dokonca už ho aj nieto udal za porušovanie ľ. p. a slobôd.
Ja sa pýtam, prečo ešte nesedí ?
Nepýtaj sa aké sankcie, ale či môže polícia rozohnať pokojne protestujúcich ľudí, keď sa môžu SLOBODNE zhromaždiť.
Nemysli si, že zastávam nejakým spôsobom Kotlebu.
Keď sa trebárs aj hlinovci zhromaždia a polícia ich rozoženie (čo by určite polícia neurobila) tak by som ti povedal toto isté.
1. A čo to bolo, ak nie zneužívanie policajnej moci ? Polícia musí mať na zadržanie dôvod. A zadržiava sa za porušenie zákona.
Keď ťa za chvíľu pustí, tak nenachádzam iné označenie, ako zneužívanie policajnej moci, alebo potláčanie ľudských práv, garantovaných ústavov na zhromaždenie.
Ešte aj dzurindovej vlády zadržali Kotlebu a potom zistili, že vlastne nemali za čo.
2. Sú prípady, ktoré tvrdia samotní občania, že po ohlásení sa policia vykrútila a nič neriešila. Dokonca aj bol medializovaný prípad, keď niekoĺkokrát napadnutý dedko cigánskymi susedmi sa sťažoval na polícii a POLÍCIA NIČ NEUROBILA...pozval Kotlebu. Snáď to vygooglíš. ja sa mu veru nečudujem a vôbec ho za to neodsudzujem. Takýchto prípadov je veľmi veľa. Cigáni robia hluk, napádajú a POLÍCIA nič nerieši. je to zlyhanie polície.
3.neprekrúcaj...nie zlá výchova, ale nečinnosť polície pri jasnom trestnom čine, alebo priestupku.
4. sa nevyjadrujem
5. Polícia viackrát zrušila protesty, hoci nedošlo k incidentom. Ľudia sa zhromaždili v súlade zo zákonom, no polícia to zrušila...toto je tá naša demokracia.
na záver by som chcel zdôrazniť, že ja naozaj fanúšik polície nie som. Ale nie všetko je tak, ako píšu antislovenské stránky SME a podobne, víš ?
P.S. inak o stránke aryanrebel počujem prvý krát.
Ale už s tebou nebudem ani diskutovať, lebo už ma začínaš označovať za nejakého rasistu (tak ako x pomýlených ľudí).
Maj sa.
@tunidlo samozrejme kto chce to pochopi a kto nie tak bude slovickarcit len z principu nic ine som od drejky ani necakal.
1 Polícia nemá na zrušenie pochodu, pokiaľ prebieha pokojne dôvod.
Keby si mala aspoň štipku zdravého rozumu, tak by si pochopila, že polícia šikanovala už aj za Dzurindu.
Neviem čo si blondýna, ale pre istotu to zopakujem ešte raz...POLÍCIA NEMÁ PRÁVO RUŠIŤ POKOJNÝ PROTEST, alebo PETIČNÚ AKCIU.
Toto čo predvádza polícia je šikana.
2. bla bla bla
3. „Následne možno badať amaterizmus polície, keď ľudia ohlasujú napríklad útoky Cigáňov a polícia to nijako nevyšetruje, alebo napríklad keď polícia dáva pozor na rýchlosť (to sú naši vyberači pokút a nie policajti) namiesto toho, aby sa viacej orientovala na regióny, v ktorých sa pácha trestný čin (zanedbanie výživy, bitky, zlá výchova,nechodenie školopivinných do škôl atď...)“
AMATERIZMUS POLÍCIE KVOLI NERIEŠENIU TOHTO PROBLÉMU.
Naozaj neviem či tú demenciu len hráš.
4. Pretože to nemení nič na fakte, že políciu zneužívajú. Platí zvýraznená veta v prvom bode.
banda vygumovaných mozgov.
porozjebávané hlavy sú super, si myslím a plačúci kotleba je tiež fajn.
môžete si hovoriť, že ten zásah je len masírovanie ega terajšej vlády a že sa tvária, že niečo robia. ale vždy lepšie než prístup ficovej vlády, ktorá mala týchto kokotkov v bavlnke a nechala ich pochodovať kade-tade. nech ich len bijú. fašistov sme nebili ani pred 60timi rokmi a čo tu porobili.
chlapci z bývalej SP sa jasne vyjadrili, že nechcú, aby boli v slovenskej vláde židia. jasný antisemitizmus, trestný čin. fakt verím v to, že kotlebu, mišúna a podobných kokotkov táto vláda konečne posadí natvrdo.
Zas na druhej strane kontroverzne, ale- v niečom majú pravdu... len to berú extrémne
oni si tu hulákajú, že je tu policajní štát, že neni sloboda a sami sa nadrbú do čiech a idú pľuť a hádzať slzák medzi ľudí a malé deti. to mi je teda ale hanba...
a využívajú "jednoduchších ľudí" na nejaký cigánsky problém, ktorí slepo vidia, že prichádza nejaký "dobrý ujo" čo všetkých zachráni, ale to,. že ich deti by kludne dokopal a opľul, to hold nikto vidiet nechce...
celé ich pochody sú trápna fraška a polovica tí zadubencov ani nevie za čím pochodujú...