@piskvorka tak to zle skloňuješ, používaš skloňovanie živých vecí na veci neživé, malo to byť "zaujíma sa niekto o orby"?
A nemyslím že je o čo sa ohľadom nich zaujímať, proste nečistoty poletujúce vo vzduchu od ktorých sa odráža svetlo, teda ako presne ten efekt vzniká je pravdepodobne z optického hľadiska veľmi zaujímavá vec, ale pochybujem že to je to hľadisko o ktoré ti ide. Z hľadiska duchárskeho to bolo zatiaľ asi najväčšie fiasko paranormalistov o ktorom som počul. Škoda že si to doteraz nedokázali priznať, možno by ich skutoční vedci potom začali brať o trošku viac vážne.
to je jedno ako to skloňujem skloňovanie mám v paži..ale mne nešlo do hlavy to, že mi to nešlo vždy odfotiť...mysli si o tom čo chceš, vieš každý má na to iný názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A nemyslím že je o čo sa ohľadom nich zaujímať, proste nečistoty poletujúce vo vzduchu od ktorých sa odráža svetlo, teda ako presne ten efekt vzniká je pravdepodobne z optického hľadiska veľmi zaujímavá vec, ale pochybujem že to je to hľadisko o ktoré ti ide. Z hľadiska duchárskeho to bolo zatiaľ asi najväčšie fiasko paranormalistov o ktorom som počul. Škoda že si to doteraz nedokázali priznať, možno by ich skutoční vedci potom začali brať o trošku viac vážne.
tie kúsky gule v Amnesii?
boli fasa ale dokým som ich našla všetky
Jedine, že by sme sa spoločne vydali po nich pátrať