volám sa Juraj a som programátor. Mám rád knihy, prírodu, IT, florbal, športy atp. Som milý, pozorný, zaujímam sa o dievčatá, ich pocity, rád im vyčarujem úsmev na perách, som trošku vtipný. Myslím, že nie som hlúpy, mám svoje cieľe, ambície.
@juraj02 som cital knihu od @bentley a toto je typicky popis ako z tej knihy pre BETA samca-dobreho chlapceka..
taki si musia zeny kupovat drahymi darcekmi a podobne, dobrovolne sa podriaduju zene, zena toho vyuzije a robi si s nim co chce. teda podla tohto opisu by ta chcela mozno tak nejaka Domina co by sa s tebou a tvojimi citmi zahravala ako len by sa jej zachcelo a ty by si bol z nej uplne hotovy..
Mat prilisny strach z toho co si zena mysli a co citi je strata casu, pretoze nemozes kontrolovat to co si zena mysli a co citi.Mozes akurat kontrolovat sam seba. namiesto toho aby sme (muzi) brali zeny vazne (co im-zenam dava silu nad tebou a robi ta nudnym a neatraktivnym) ber ich(zeny) len ako kolektivny zdroj zabavy a uspokojenia v zivote.
Mne by to prišlo ako inzerát od 30 ročného (ehm zúfalého ehm) chlapa, ktorý sa snaží zaujať takto..
ale wtf, koho zaujíma čo si o sebe myslíš, dokáž/ukáž to!
Nechcem nikoho uraziť, ale nem :ehm:
a cieľe mať môžeš, ľen to s tým mäkčením ňepreháňaj.
Mne to znie ako nejaky taky klasicky beták ... no neviem, ako sak ja by som si s nim vysiel ... ale podla mna takymto neoriginalnym sposobom moc zien nezaujme.
mne pripadáš dosť zúfalý, keď toto riešiš budeš asi z tých milých chlapcov ktorí sa celý život čudujú, že prečo ich žiadna nechce..
Preber sa trocha, maj gule, bud chlap. A nie bábovka...
Volam sa Evka a studujem procesne inzinierstvo.
Mam rada historiu, umenie, fantasy, architekturu, zvieratka, ludskopravny aktivizmus a ludi, ktori nie su totalne odtrhnuti od reality a nezobronia o zensku pozornost ako jedenastrocni chlapci, ktorym mamka slubila puding a zabudla ho uvarit.
Zalozte si klub a spolocne skladajte rytierske piesne alebo ja neviem co. Co tymto sledujete??
Ahoj Juraj, moje meno je Roman. Vzrušuje Ťa zápasenie? Mňa teda hej a rád by som si s Tebou zmeral svoje sily. Mal by si byť podobne ako ja svalnatej postavy, ideálne zarastený. Všetko čo sa bude diať po zápase závisí už len od našej fantázie.
Otázka na Teba: Vyšiel by si si s takýmto chalanom, alebo by Ťa vôbec nepriťahoval?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
taki si musia zeny kupovat drahymi darcekmi a podobne, dobrovolne sa podriaduju zene, zena toho vyuzije a robi si s nim co chce. teda podla tohto opisu by ta chcela mozno tak nejaka Domina co by sa s tebou a tvojimi citmi zahravala ako len by sa jej zachcelo a ty by si bol z nej uplne hotovy..
toto je best of the best
ale wtf, koho zaujíma čo si o sebe myslíš, dokáž/ukáž to!
Nechcem nikoho uraziť, ale nem :ehm:
a cieľe mať môžeš, ľen to s tým mäkčením ňepreháňaj.
Preber sa trocha, maj gule, bud chlap. A nie bábovka...
Mam rada historiu, umenie, fantasy, architekturu, zvieratka, ludskopravny aktivizmus a ludi, ktori nie su totalne odtrhnuti od reality a nezobronia o zensku pozornost ako jedenastrocni chlapci, ktorym mamka slubila puding a zabudla ho uvarit.
Zalozte si klub a spolocne skladajte rytierske piesne alebo ja neviem co. Co tymto sledujete??
Otázka na Teba: Vyšiel by si si s takýmto chalanom, alebo by Ťa vôbec nepriťahoval?
chlap kona,