verit v boha je velmi diskutabilne...verit v boja verit v cirkev..verit boha a modlit sa..chodit do kostola..ale poritom porusovat vsetky prikazania..ale robit ze seba krestana...ludia samy nevedia co chcu..a ci veria alebo nie...a maju v tom dost bordel..a porusuju veci kere by ako "krestania" robit nemali...niesom veriaca...uz..bola som..a dost..ale su veci ktore...bud vas presvecia nie neverim..alebo ani verim...boh mozno existuje....ale robi si z nas srandu..
"jezis bol anarchista ktorý mal úspech"....
"Vyhlasuje sa vojna na život a na smrť proti zvrátenosti : touto zvrátenosťou je kresťanstvo." F.N Antikrist st. 72
nie...neverim ..Viera je to ked si myslis ze nieco je alebo ze sa nieco splni a pod. ale nevies to...proste len dufas..teda veris ze to tak je...ja neverim ja len viem...
to dieta ma 10...dievca zlate..ty este taketo veci neries...lebo nemas este vlastne uvazovanie a tvoje nazory priliz ovplivnuju rodicia...ked budes starsia...zistis co je spravne...
- „Keď si uvedomíš, prečo neveríš v ostatných bohov, zistíš, prečo ja neverím v tvôjho..“ - Stephen Roberts
- „Neviditeľný a neexistujúci vyzerajú fakt pdoobne.“ - Delos B. Mckown
- „Všetci mysliaci ľudia sú ateisti.“ - Ernest Hemingway
- „Bleskozvod na veží kostola je najvyšším prejavom nedôvery k milému Pánu Bohu.“ - Ján Kraus
- „Ak trpí jeden človek falošnými predstavami, hovoríme o duševnej chorobe. Ak falošnými predstavami trpí mnoho ľudí, hovoríme o náboženstve.“ - Pirsig
- „Čo môže byť prehlasované bez dôkazu, môže byť odmietané bez dôkazu.“ - Christopher Hitchens
- „Každého Boha zabije čas. Zabije aj vášho.“ - Edgar Allan Poe
nechcem nadavat ..ale********...ja uz vazne neviem comu verit ...kazdy hovori nieco ine a vlastne nik nevie ako to je ...vcera som sa kvoli tomu pohadala s mamou -ze vraj som pokrytec a ze sa ruham ked hovorim ze neverim cirkvi a neviem co este...takze som si povedala dost a uz mi je to jedno ..verim v boha a basta...a do kostola ma nik nutiti chodit nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
inak nieje nahodou
nie!!!boh je kravina!!!my sme z opic!!!
nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie!!!
a
nie
to iste?
"jezis bol anarchista ktorý mal úspech"....
"Vyhlasuje sa vojna na život a na smrť proti zvrátenosti : touto zvrátenosťou je kresťanstvo." F.N Antikrist st. 72
hovor za seba. ty jednoznačne budeš opice.
hej verím v Boha
bla,bla
ved je to to iste tak v com mas problem
ja len jednoducho verím v Boha...a viera sa neodráža v tom či chodím do kostola alebo nie, ak to náhodou tak vnímaš
- „Neviditeľný a neexistujúci vyzerajú fakt pdoobne.“ - Delos B. Mckown
- „Všetci mysliaci ľudia sú ateisti.“ - Ernest Hemingway
- „Bleskozvod na veží kostola je najvyšším prejavom nedôvery k milému Pánu Bohu.“ - Ján Kraus
- „Ak trpí jeden človek falošnými predstavami, hovoríme o duševnej chorobe. Ak falošnými predstavami trpí mnoho ľudí, hovoríme o náboženstve.“ - Pirsig
- „Čo môže byť prehlasované bez dôkazu, môže byť odmietané bez dôkazu.“ - Christopher Hitchens
- „Každého Boha zabije čas. Zabije aj vášho.“ - Edgar Allan Poe