Zaujímate sa o to ako vyzeráte ? O to aby ste každý deň boli tip-top ? ako charakterizujete váš štýl obliekania ? zaujíma vás to čo si o vás myslia ostatný ?
snažím sa stále, keď idem medzi ľudí, aspoň ako tak vyzerať
aj keď samozrejme, niekedy sa nepodarí, keď je to také neočakávané.. napr. len tu cez ulicu do obchodu
nemusím byť vždy tiptop len musim vyzerať tak, ako som si stanovila, že budem
napr nikdy nevyjdem z domu v teplákoch ale nejako swagersky sa neobliekam, v čom sa cítim pohodlne, to nosím a názor ľudí ma vonkoncom nezaujíma
je pre mňa stále záhadou, prečo sa niekto zaujíma, ako napríklad ja (alebo ktokoľvek iný okrem nich samých) vyzerá a ako sa oblieka.
osobne mi je to už dosť jedno.
módu a vlastne aj to navliekanie sa do kadečoho pokladám za taký súdobý mýtus, konvenciu, ktorá sama o sebe nie je "dobrá" ani "zlá".
ano, dolezite su vsetky zlozky ...
clovek sa nevyhneprezentacii aj tak,aj ked si mysli ze vonkajsi vzhlad nehovori o vnutre nic,nie je to tak..je to obojstranna zalezitost a obe strany su uzko spate tak ze spolu akoby komunikuju (aj nevedome)
moj styl obliekania je pochmurno-temno-melancholicko-histersky-elegantno-minimalisticky-neviem co este,nieco take,prevaha sivosti a siveho odtiena s kvalitnou jednoduchostou struktury (bez reklam,napisov,atd)
a ci uz chcem ci nie aj vonkajsi prejav vizualizacie tvoji dojem a prezentuje ma voci ostatnym,no dovod preco sa obliekam alebo vyzeram tak ako vyzeram je hlavne ten ze sa to paci mne a vnutorne ma to ukludnuje, dovod aby sa to pacilo ostatnym vobec neriesim,to mi je jedno
Priemerné gate, priemerný top a vlasy hodím do copu aby som nevyzeral jak keby som vyšiel z jaskyne... V zime zvyknem nosiť čierny dlhý kabát. Inak sú mi názory iných viac menej ukradnuté.
zmyslom môjho obliekania je nebyť nahá a byť chránená pred zimou. sem tam ním prejavím nejaký svoj estetický koncept; je to čisto osobná vec, ktorú zdieľam sama so sebou a nie s okolím
Áno ale nemám problém zájsť do Kauflandu v teplákoch
tmavý- prevláda sivá, hnedá, kaki, čierna a tehlová, väčšinou bez motívu, ak je motív tak len jednoduchý. Nosím v čom mi je dobre a pohodlne a to sú hlavne mikiny, košele, voľné tričká :happy: Pár krát som chcela zmeniť môj štýl na niečo elegantnejšie alebo svetlejšie ale to proste nie som ja.
Zaujíma ma to ale nenechám sa tým ovplyvniť.
@smis za to že je to pre teba román o hovne ja ale vôbec nemôžem prepáč niektorí ľudia totiž vidia len to čo chcú vidieť a keď to vidíš takto, tak oukej ja to vidím inak samozrejme, hovnami by som sa totiž nezaoberal
kto chce, čas si nájde ... kto nechce, použije výhovorku
Ako charakterizujem svoj styl obliekania? hmmmm
...jebnuty? neviem davam na seba vsetky zmyselne aj nezmyselne kombinacie
nemam potrebu vyzerat tip top ale necitim sa pohodlne ked vyzeram ako ... dievca... :I
nezaujimam sa o to co si o mne myslia ostatny a nie som ani ten typ bytosti co ma na seba skrvnku od blata a uteka sa prezliect domov lebo nemieni chodit ako prasa nie osm ani ten typ ktory ma vzdy ciste tenisky
som skor ten typ co to blato vsade po chodbach roznasa . v lete rada chodim von aj do skoly napr v pyzame a je mi to jedno tiez nosim rada aj gangsterske oblecenie, kapucne, o nieco vacsie mikiny ale tiez aj dotrhane pancuchym farebne minisukne dotrhane svetre pospinane zicherkami odznaky privesky podvazky vybyjane opasky nadkolienky kokotiny niekedy vraj vyzeram ako prostitutka ( lebo vzorkovane pancusky, lol) a niekedy ako bezdomovec dotrhana a zablatena xD elegantny styl neviem co je ten ma obisiel oblukom neviem si veci zachovat nezaspinene ani sekundu
kazdopadne je mi jedno ako sa prezentujem pretoze to len vystihuje moju skutocnu podstatu a ked uz raz som kokot tak to nebudem hrat na slusnaka ked aj tak by po case kazdy prisiel na to co za experta som
ale hlavne ruzova! vela ruzovej !
Normálne je u mňa keď idem strapatý do školy, ale vždy na seba hodím aspoň nejaké čisté tričko, bundu... sem tam sa stalo že keď som sa zobudil tak 10min pred odchodom busu tak som siel v starých štrikovaných ponožkách a raz aj v deravom tričku, to je tak keď ešte spím a obliekam sa
ale že by mi na tom nejako záležalo to nie, len nech vyzerám ako človek...
obliekam sa tak, ako sa to paci mne, v com sa citim dobre a sebavedomo. to, co si myslia ostatni je mi dost jedno ale klamal by som, ak by som povedal, ze mi nelichoti, ak sa niekomu paci, ako vyzeram.
Akoze nejdem sa tvarit, ze mi je jedno ako vyzeram, ale v podstate som sa skor zmierila s tym, ze pre modu cit nemam.. vobec sa o to nezaujimam a tak, proste nejak super vyzerat nebudem. Nosim pohodlne veci a snazim sa nejak velmi nevytrcat :ehm:
Povecsinou nosim elegantne oblecenie ciernej alebo sedej farby tzn. obleky, vesty kabaty skratka formalne oblecenie...si neviem predstavit aby som prisiel do skoly alebo do firmy v sportovom tricku a botaskach...
No, mňa celkom baví vymýšlať si všelijaké zaujímavé outfity. Svoj štýl obliekania by som pomenovala infantilný punk (podľa tej pesničky). To akože si dám uplne nízke čierne martensky a do toho nejaké farebné obrázkové ponožky
nie nezaujimam, mam 2 bundy a 2 svetre 10 triciek , par je z drahsich znaciek, su kvalitne , ale moj outfit vacsinou vyzera taky fadny je mi to jedno... este ked som chodil do skoly tak som si kupoval znackove veci ..... a vadi mi ked mi niekto napr povie ved co si si na seba kupil , ved mas rovnaku bundu cely rok aj ciapku aj mikinu... a ked su tie veci dobre, nemaju pokazeny zips su ciste naco si mam kupovat dalsie ...?
jasne že ma zaujima ako vyjdem medzi ludi
zaleži od toho, čo je za "tip-top" považovane. pre mňa to znamena že človek vyjde čisty, aspoň relativne zladeny, nedokrčeny jak posledne prasa a nesmradlavy. každy ma totiž iny štyl a nemožem porovnať nejaku gotičku s hipisačkou napriklad, lebo svojim sposobom možu obe byť oblečene tip top na ten štyl, na ktory sa obliekli, ale zaklad ostava.
a to že zaujima mňa, ako vyzeram, neznamena že ma zaujima čo si o tom myslia ini
meh
podstatou môjho bytia je to, že nedokážem byť tip top ani keby si ma vzala do rúk armáda profesionálov
(alebo fajn, možno prvých päť minút, potom by som sa isto dačím obliala alebo dačo podobné)
ale inak trávim vcelku dosť času rozmýšľaním nad tým, čo si oblečiem a podobne, ani nie tak preto, aby bolo všetko dokonale zladené, skôr aby to odrážalo moju aktuálnu náladu a cítila sa v tom dobre a zároveň vyzerala v rámci možností dobre
charakterizovať svoje obliekanie neviem, síce sú to prevažne tmavé farby, ale charakteristika? Akožetemné a sakra ležérne prevedenie elegancie, s tým že kolíšem v rozmedzí od dievčenského dievčatka po typicky pánske prvky, podľa nálady
zvyklo mi na tom dosť záležať a svojej vizáži som sa dosť venovala. už si na to tak nepotrpím. nemám potrebu byť daily doko ohodená, obliekam sa podľa nálady, niekedy skôr preppy a elegantne inokedy zase ležérne.
zaujímam sa, ale už o dosť menej než kedysi. keď si pod tip-top mám predstaviť nejakú uhladenosť/dokonalosť, tak to u mňa moc nefunguje - nepárujem ponožky a neviem moc kvalitne prať, ale mám krásne oblečenie a väčšinou som celkom roztomilá. a myslím si, že väčšina ľudí si o mojom oblečení myslí to čo moja maminka, že by som nemala nosiť o 4 veľkosti väčšie lacláče, že som ako bezdomovec, majka z gurunu a podobne.
ale ja úplne zbožňujem svoj sveter s korytnačkami, šaty s čerešničkami, zbierku bodkovaných tričiek, kvietkované gate na traky, druhé kvietkované gate na traky a pravú detskú 90s oranžovú rifľovú bundu. hej, teraz sa len chválim sekáčovými úlovkami, mám proste šťastnú ruku
Na vizaz si vacsinou potrpim, to ano. Uplne minimalne sa stava ze by som sla niekam uplne nenamalovana. A oblecko...no co ja viem...tam asi ani moc ne, kocisik by sa zo mna urcite nezblaznil...
mamuš mi už pár vecí chcela vyhodiť, lebo sa hanbila za to, čo nosím. frá sa zatiaľ nehanbil. :letim:
no hold, nakupujem už cca dva roky z 99% v sekáčoch, alebo si prešívam a upravujem oblečenie, ktoré mám už dlho.
a ešte aj darované oblečko je super! :happy:
zväčša je mi to zhruba jedno a proste si na seba hodím toľko vrstiev aby mi nebola zima
oblečenie mám po mamke alebo darované alebo zo sekáču, občas ma nejaký sponzor vezme do naozajského obchodu s novými vecami
ale celkovo som teraz v zime rezignovala a nosím pohorky a flísku po ockovi lebo mi je zima a hotovo.
v lete budem chodiť pekná ale! na rozdiel od pohoriek sa k číňanom dajú nosiť sukne a šaty.
občas sa učešem a nakreslím si čosi čierne okolo očí.
Inak ja proste neviem pochopiť keď v meste vidim po party baby co su oblecene jak keby isli ja neviem cvicit proste adidas tielko a podivne rifle,ale ako kazdy ma svoj vkus a pohodlie:d
oblecenie si vyberam viac podla pohodlnosti...takze nosim vzdy o niekolko cisel vacsie nohavice tricka aj mikiny, vsetko chlapcenske a sportove.
v elegantnych veciach sa jednoducho citim priserne, nie som to ja
1.Zaujímate sa o to ako vyzeráte ? O to aby ste každý deň boli tip-top ?
2. ako charakterizujete váš štýl obliekania ?
3. zaujíma vás to čo si o vás myslia ostatný ?
1. do určitej miery áno, nepreháňam to.
2. obliekam si prevažne čisté veci (čisté rozumej bez potlače)
3. absolútne nie to je ich problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale ja som fresh
I keď vlastne mám na tvári dvojtýždňové strnisko, ale to už ku mne patrí...
aj keď samozrejme, niekedy sa nepodarí, keď je to také neočakávané.. napr. len tu cez ulicu do obchodu
napr nikdy nevyjdem z domu v teplákoch ale nejako swagersky sa neobliekam, v čom sa cítim pohodlne, to nosím a názor ľudí ma vonkoncom nezaujíma
osobne mi je to už dosť jedno.
módu a vlastne aj to navliekanie sa do kadečoho pokladám za taký súdobý mýtus, konvenciu, ktorá sama o sebe nie je "dobrá" ani "zlá".
clovek sa nevyhneprezentacii aj tak,aj ked si mysli ze vonkajsi vzhlad nehovori o vnutre nic,nie je to tak..je to obojstranna zalezitost a obe strany su uzko spate tak ze spolu akoby komunikuju (aj nevedome)
moj styl obliekania je pochmurno-temno-melancholicko-histersky-elegantno-minimalisticky-neviem co este,nieco take,prevaha sivosti a siveho odtiena s kvalitnou jednoduchostou struktury (bez reklam,napisov,atd)
a ci uz chcem ci nie aj vonkajsi prejav vizualizacie tvoji dojem a prezentuje ma voci ostatnym,no dovod preco sa obliekam alebo vyzeram tak ako vyzeram je hlavne ten ze sa to paci mne a vnutorne ma to ukludnuje, dovod aby sa to pacilo ostatnym vobec neriesim,to mi je jedno
zlý názov fóra
-ale nemusím byť každý deň tip-top
-neviem sa charakterizovať
-ani nie
"obliekam sa jak hipster a mám v piči ľudí + zovnajšok nie je všetko"
@melancholik máš dar písať o romány o hovne o tom, že ťa to baví, to ako bez debaty ... ale kde na to berieš čas ?
tmavý- prevláda sivá, hnedá, kaki, čierna a tehlová, väčšinou bez motívu, ak je motív tak len jednoduchý. Nosím v čom mi je dobre a pohodlne a to sú hlavne mikiny, košele, voľné tričká :happy: Pár krát som chcela zmeniť môj štýl na niečo elegantnejšie alebo svetlejšie ale to proste nie som ja.
Zaujíma ma to ale nenechám sa tým ovplyvniť.
kto chce, čas si nájde ... kto nechce, použije výhovorku
...jebnuty? neviem davam na seba vsetky zmyselne aj nezmyselne kombinacie
nemam potrebu vyzerat tip top ale necitim sa pohodlne ked vyzeram ako ... dievca... :I
nezaujimam sa o to co si o mne myslia ostatny a nie som ani ten typ bytosti co ma na seba skrvnku od blata a uteka sa prezliect domov lebo nemieni chodit ako prasa nie osm ani ten typ ktory ma vzdy ciste tenisky
som skor ten typ co to blato vsade po chodbach roznasa . v lete rada chodim von aj do skoly napr v pyzame a je mi to jedno tiez nosim rada aj gangsterske oblecenie, kapucne, o nieco vacsie mikiny ale tiez aj dotrhane pancuchym farebne minisukne dotrhane svetre pospinane zicherkami odznaky privesky podvazky vybyjane opasky nadkolienky kokotiny niekedy vraj vyzeram ako prostitutka ( lebo vzorkovane pancusky, lol) a niekedy ako bezdomovec dotrhana a zablatena xD elegantny styl neviem co je ten ma obisiel oblukom neviem si veci zachovat nezaspinene ani sekundu
kazdopadne je mi jedno ako sa prezentujem pretoze to len vystihuje moju skutocnu podstatu a ked uz raz som kokot tak to nebudem hrat na slusnaka ked aj tak by po case kazdy prisiel na to co za experta som
ale hlavne ruzova! vela ruzovej !
veď samozrejme že len prirovnanie iné ma ani nenapadlo
Ani nie, kašlem na to. Strata času a peňazí.
O to aby ste každý deň boli tip-top ?
Ee.
ako charakterizujete váš štýl obliekania ?
štýl: nemámprachytakženečumte
zaujíma vás to čo si o vás myslia ostatný ?
Hej, ale vždy si nejako poviem že je to aj tak jedno a vždy to zvládnem.
ale že by mi na tom nejako záležalo to nie, len nech vyzerám ako človek...
zaleži od toho, čo je za "tip-top" považovane. pre mňa to znamena že človek vyjde čisty, aspoň relativne zladeny, nedokrčeny jak posledne prasa a nesmradlavy. každy ma totiž iny štyl a nemožem porovnať nejaku gotičku s hipisačkou napriklad, lebo svojim sposobom možu obe byť oblečene tip top na ten štyl, na ktory sa obliekli, ale zaklad ostava.
a to že zaujima mňa, ako vyzeram, neznamena že ma zaujima čo si o tom myslia ini
meh
(alebo fajn, možno prvých päť minút, potom by som sa isto dačím obliala alebo dačo podobné)
ale inak trávim vcelku dosť času rozmýšľaním nad tým, čo si oblečiem a podobne, ani nie tak preto, aby bolo všetko dokonale zladené, skôr aby to odrážalo moju aktuálnu náladu a cítila sa v tom dobre a zároveň vyzerala v rámci možností dobre
charakterizovať svoje obliekanie neviem, síce sú to prevažne tmavé farby, ale charakteristika? Akožetemné a sakra ležérne prevedenie elegancie, s tým že kolíšem v rozmedzí od dievčenského dievčatka po typicky pánske prvky, podľa nálady
ale ja úplne zbožňujem svoj sveter s korytnačkami, šaty s čerešničkami, zbierku bodkovaných tričiek, kvietkované gate na traky, druhé kvietkované gate na traky a pravú detskú 90s oranžovú rifľovú bundu. hej, teraz sa len chválim sekáčovými úlovkami, mám proste šťastnú ruku
Ano
normalny/cierno-sivo-biely/lezerny/elegantny/normalny
Nie
no hold, nakupujem už cca dva roky z 99% v sekáčoch, alebo si prešívam a upravujem oblečenie, ktoré mám už dlho.
a ešte aj darované oblečko je super! :happy:
a páčim sa si!
na jar rozkvitnem.
oblečenie mám po mamke alebo darované alebo zo sekáču, občas ma nejaký sponzor vezme do naozajského obchodu s novými vecami
ale celkovo som teraz v zime rezignovala a nosím pohorky a flísku po ockovi lebo mi je zima a hotovo.
v lete budem chodiť pekná ale! na rozdiel od pohoriek sa k číňanom dajú nosiť sukne a šaty.
občas sa učešem a nakreslím si čosi čierne okolo očí.
v elegantnych veciach sa jednoducho citim priserne, nie som to ja
2. ako charakterizujete váš štýl obliekania ?
3. zaujíma vás to čo si o vás myslia ostatný ?
1. do určitej miery áno, nepreháňam to.
2. obliekam si prevažne čisté veci (čisté rozumej bez potlače)
3. absolútne nie to je ich problém