V poslednej dobe si všímam, že sa zástupkyne nežnejšieho pohlavia zaujímajú o autá viac než som si doteraz myslel. A tiež stále viac a viac pociťujem, že ja som nejaký divný, keď sa o autá nezaujímam Ako sú na tom birdzáci a birdzáčky?
Aktívne sa nezaujímam, skôr situačne, keď je s niečím problém a tak. Ja som človek prirodzene zvedavý a je mi blbé, ak o (autách, hocičom) nemám ani páru
tato je automechanik a vodič nákladiakov takže hej odmalička som bola pichnutá pod nejakým autom... bábiky takisto u nás nefičali zato angličáky mám doteraz
Ani nie. Vlastne ked na mna niekto spusti ze si chce kupit auto s tolko a tolko konmi s tym a hentym a nech ma to a nie toto tak niekedy ani neviem o com to vlastne toci.
nejako extra autá nepoznám, mne v podstate stačí, že poznám značky, viem kedy ide, ako sa ovláda, ked blikajú kontrolky čo treba robiť a to je asi tak celé čo viem
@6q66 opel corsa 2016 a ako vyzera ta kontrolka? ci to maju uplne vsetky nove auta? Ako niekde v papieroch co mi dali k autu by to malo byt ze ho mam keby ho mam ci? to s brzdenim nechcem radsej skusat
@6q66 je tam ta kontrolka ked startujem mam hoo, ale frajer mi uz vysvetlil ze som mimo ked som myslela ze ho nemame na novom aute ze to maju vsetky len ja uz som sa smykla parkrat kedze stale jazdim na letnych yolo, a neprislo mi ze by mi brzdilo nieco preto som si nebola ista
Zaujíma ma jedine spôsob obstarania, cena v akom ho zaradiť, ročný odpis a vysporiadanie nákladov a DPH vzhľadom na percento užívania na vlastnú spotrebu.
Toto je jedna z najviac tabu tém pre mňa. Autá väčšinou určujem ako zelené a modré ani značky poriadne nepoznám.. a všetci ma tlačia, nech si spravím vodičák, ale ani za nič to nedokážem brať ako prioritu
Vôbec... a nemám to ráď keď nejaký známy začne kecať o autách, dosť často sa mi to stáva absolútne sa do toho nevyznám a nerozumiem vôbec ničomu čo hovorí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Každopádne ja som nechcel povedať nič zlé tým, že sa o ne zaujímajú.
inak neviete ako zistim ci ma moje auto abs??
"........to velke modre a hento cervene pri nom?"
asi tak ale frajer je na auta tak snad cosi pochytim
Tybrďo!
Zaujímam sa iba o súčasné inovácie (Tesla a spol.).
Inak ani veľmi nie. A hlavne nie som veľmi technický typ.