ked mas naozaj 14 rokou, tak ako 14rocny nemas tolko testosteronu a ine veci, aby ti mohli rast svaly volako rychlo, len velmi pomali ti rastu svaly, takze nic neobvykleho.
je veľa ľudí čo májú také nafuknuté tehličky... to nieje z tej premeny tuku na svaly? lebo napr. ruky nemajú také vypracované ale tehličky dobre nafuknuté..to čo je?
@frodo2 tuk sa na svaly nemení, nikdy. vždy, počas celého života, máš rovnaké a nemenné množstvo tukových a svalových buniek, akurát keď priberáš, tak sa v tukových bunkách hromadí tuk a "nafukujú" sa, a keď chudneš tak naopak. A čo sa týka svalstva, tak to síce rastie, ale tiež ti tam nové bunky nevznikajú, len sa posilňujú tie... väzby ktoré z daných buniek tvoria svalové vlákno... Tiež sa v tom až tak nevyznám, ale približne takto nejako to je.
Za dva mesiace tehličky nedosiahneš teda dosiahneš ale tie "chudé" číže zhodíš tuk z brucha a bude to vyzerať otrasne. No ak správne cvičíš mal by si po 2 mesiacoch vidieť zmenu , nie v tehličkách ale napr. v bokoch na bruchu ,úponoch a pod. Ak nie cvičíš asi zle . Odporúčam najprv objemové cviky na brucho teda cviky z veľkým závažím. A keď bude objem tak rysovačka. Rýchle , intenzívne cvičenie.
podľa mňa tehličky vyzerajú dobré ak sa cvičia všetky svaly brucha nie len tie tehličky ako priamy sval, páčia sa mi veľmi šikmé brušné svaly a všetky tie svaly nadol a po stranách brucha, ktoré neviem pomenovať, ale ja som ten posledný čo by to mal hodnotiť keďže mám tiež telo bez tehličiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a za 2 mesiace isto nebudeš mať tehličky jak z reklamy
jednoducho, svaly sa zvacsuju tym, ze na nich pracujes a az zhodis tuk, bude vidiet aj svaly
mozno si ty ten tuk nezhodil a preto nevidis vysledky
a nie kazdy chlap a zena o tom sniva...
priapdne tu mas rychlu moznost:
je veľa ľudí čo májú také nafuknuté tehličky... to nieje z tej premeny tuku na svaly? lebo napr. ruky nemajú také vypracované ale tehličky dobre nafuknuté..to čo je?
tuk sa na svaly nemení
a neviem za koľko budeš vidieť výsledky, podľa mňa u chudých ľudí sa výsledok dostaví rýchlejšie, ale tiež sa do toho veľmi nerozumiem
a inak mne sa takyto chlapi nepacia..