Existuje správa od MUDr. Michaela Badena to bol najvyšší súdny lekár a expert v patológií.
Na začiatku záchranných prác vyhlásil, že väčšinu obetí by malo byť možné identifikovať. Pretože na úplné spálenie (kremovanie) tela je potrebný oheň s teplotou 17
vysvetluju to tak ze tie budovy tak spadli ze konstrukcia sa velmi nahriala. Neviem no ci az tak strasne potrebovali iracku ropu ze by si to sami odstrelili ale najskor ano
inac som nechapal preco mafiani mrtve tela zakopavaju ked kosti tam ostanu aj za desiatky rokov a je mozne zistit tak identitu cloveka a preco ich teda radsej nepalia ked tak nezostane nic iba popol.. takze na to aby clovek uplne zhorel musi horiet pol hodinu pri 1760 stupnoch, cize to je velmi tazke spalit az na popola cloveka..
@qwer28
Nehovorím nič lebo neviem ako to vypálili, hovorím len to že špičky tých krídel tu dieru ktorú tam vidíme spraviť nemohli.
Pozri čo sa stane keď do krídla narazí vták (a to sú mäkké tkanivá):
A neviem co chces povedat s tym hlinikom. Vobec tu nejde o pevnost narazajuceho materialu ale o jeho kineticku energiu. Aj kvapka vody ti moze rozbit sklo alebo prebit zelezo.
@Michael760
"The report confirmed the immediate cause of the accident was a breach in the leading edge of the left wing, caused by insulating foam shed during launch. "
raketoplán Columbia.
odlomený kúsok IZOLAČNEJ PENY poškodil KRÍDLO ktoré bežne vydrží vstup do atmosféry.
ako povedal @qwer28 , pevnosť materiálu je takmer nepodstatná, dokonca menej pevný materiál za mnohých okolností spôsobí neporovnateľne viac škôd než pevný.
vo vesmíre je úlomok bežnej farby (ako keď odlúpneš z niečoho kovového) veľkosti zopár milimetrov smrteľným nebezpečenstvom, schopný zničiť komplet satelit.
@james144 ajajajajajajajajajajajajJAJ
takze podla teba to vsetko spravil Usama Bin Ladin presne tak ako to pozname v mediach hej? skus porozmyslat kto je tu hlupak
@vincenz0
Existuje jeden záber ktorý je tak chabý že tam vidno len rozmazaný objekt.
Zábery z druhej kamery neukážu, no hádaj prečo?
"Ohrozilo by to ich národnú bezpečnosť"
Oficialná verzia po rokoch priniesla , že pri páde dvojičiek bol použití termit, to je látka ktorá po zapálení vyvynie takú teplotu, že roztavý za pár minút ocel, ale aj betón. Lietadlo bol len cirkus. Dvojičky mali hlavnú nosnú konštrukciu vo svojom strede, keď sa rútili bolo jasne vidieť , že najprv sa na streche zrútil stred a potom všetko ostatné s ceou budovou pekne kolmo akoby to niekto odpálil na dôležitých miestach výbušninov. Napokon konštrukcie tých budov boli riadne navrhnuté tak, ako u každého vežiaka aby odolalo požiaru. Bolo povedané, že druhá budova spadla krátko po tej prvéj v dôsledku požiarov, ale tá budova anilen poškodená nebola. K tomu termintu, pisal som , že to roztaví aj betón, ludia v okolí 3 Km mali po páde 3cm vrstvu prachu uplne všade. Záchranári , ktorý vyprostovali trosky povedali ,že si všimli tečúci roztavený kov, doslova ako v zlievarny. Je to jediné najlogickejšie vysvetlenie, ktoré samozrejme nikto nikam nenapíše, lebo v povedomí ludí , zato mohli terroristické lietadlá ako nám predniesli..
Bol taky dokument o tom že to ani lietadla neboli, ale nejake rakety. Ukazovali tam všetky videa kde boli natočene lietadla a všetky tie videa natočil niekto z medii a boli falošne.. Nikto z rodiny cestujucich ktory boli v lietadle a zahinuli sa nikdy neohlasil a asi 3 obete ktore vyhlasili že boli v lietadle stale žiju.. Takže podla mna aj tie lietadla bol dobry ojeb..
@Michael760 také hliníkové krídlo ti v 790 kilometrovej rýchlosti spraví viac bordelu, než by si si myslel...
@jaja2014 dvojičky nespadli kvôli termitu, nebuď smiešny. Pozri si ako padá odpálená budova termitom a ako spadli dvojičky. Na každom videu jasne vidieť, že veže boli v nárazových miestach tak oslabené, že nedokázali udržať poschodia nad nimi. Na niektorých videách detailne vidieť ohyb nosníkov v miestach nárazu na začiatku kolapsu. No a keď váha 30tich poschodí sa prepadne o jedno poschodie, nezastaví sa to ale komplet to zroluje budovu až po zem. Aj to je dôvod, prečo druhá zasiahnutá veža spadla skôr ako prvá, lebo bola zasiahnutá nižšie a nad dierou bola oveľa väčšia váha.
Pre mňa osobne je z celého jedenásteho septembra záhada len jedna a tou je WTC7. Podľa záznamov bola riadne odpálená termitom a takéto odpálenie sa pripravuje niekoľko týždňov...
Nie ze by som nejako verilamericanom, ale vacsina tych konspiracnych teorii je dost retardovana. Naco by akoze davali do budovi vybusniny ked donej chceli vrazit s lietadlom? Kludne mohli dat do budovy vybusniny a tu cast s lietadlom si mohli vypustit. Alebo tie zablesky v prednej casti lietadla pred narazom co mali byt vybusniny. Naco by to davali z vonkajsiej stany lietadla a nie z vnutornej? Ze sa nenaslo 700 ludi alebo kolko. To akoze ich uniesli niekde do lesa a tam zastrelili alebo co? Vecsina tych teorii nema zmysel a su stupidne.
jeeej ja som nasiel niekoho, kto este aj v roku 2014 veri, ze utok na dvojicky si amici spravili sami hentieto konspiracky boli v mode v roku 2004 naposledy, zaostavas @nessia ach ty ovca moja naivna
@moonbeam mne hovoriš , že som smiešny, smiešny si tu akurat len ty.Tvrdíš o páde budovy, kedy "jasne vidieť, že veže boli v nárazových miestach tak oslabené, že nedokázali udržať poschodia nad nimi." Tie budovy boli postavené tak, aby odolali nárazu niekolkých lietadiel. Kde hlavné nosníky boli v strede budovy a tie boli pomocou termitu oslabené. Požiar vybavenia, či leteckého paliva ti nevyvolá takú teplotu aby roztavilo tú protipožiarnu konštrukciu, ale termit áno. Napr. Keď máš budovu so 100 poschodiami , a na 60 až 70 poschodie nahadžeš termit a zapáliš ho, tak konštrukcia doslovo akoby zmizla mezi 60 a 70 poschodím, čo zhodí vrchné podlažia a stiahne všetky ostatné
Ešte raz. Oficiálna verzia: Bol tam oheň s teplotou horiaceho paliva okolo 650stupňov celzia keď už tak to aj zaokrúhlim na 1000
Vedecký fakt: Na úplne kremovanie tela je potrebných 1760stupňov Celzia po dobu 30 minút.
Keď horí letecké palivo má teplotu 1760 stupňov Celzia?
Povedzte mi kde sa podelo tých 1151 ľudí/obetí?
Tých 1000 je aj tak stále málo, ešte keď k tomu pripočítam čas ktorý musia byť vystavený teplote 1760 stupňov celzia ktorý je 30minut. Neviem koľko by museli byť vystavený teplote 1000.
Tie obete tam určite boli, lenže kde sa stratili? Ak dokážu nájsť 6000 kuskov tiel ktoré su také malé že sa zmestia do skúmavky. Silno pochybujem že by nenašli chýbajúcich 1151obetí.
Nehovoriac o tom že oficiálna verzia sa neustále menila, lebo tam toľko vecí nesedelo.
Keď nespadli kvôli termitu, ale kvôli leteckému palivu ktoré oslabilo oceľovú konštrukciu, ale letecké palivo nemá takú teplotu (1760 stupňov Celzia) aby vyparilo ľudské telo, čo sa evidentne stalo keďže nenašli 1151 obetí. Čo iné tam teda mohlo vyvolať takú vysokú teplotu?
Pre všetkých ľudí s fungujúcim mozgom, ktorí sa tu snažia presvedčiť alobalové hlavy o tom, že ich konšpirácie sú na úrovni gay fan fiction Harryho Pottera - nekazte si deň, lebo to je hotový donquijotský údel.
@jaja2014 ja som videl všetky dokumenty a všetky reči sú len teória a prax často ukáže inak. Ja osobne verím, že keď 100+ tonové lietadlo vletí v rýchlosti 790km/h do budovy, dokáže ju poškodiť natoľko, aby spadla. Načo termit? Kade googlim sa píše, že oceľ má polovičnú pevnosť už pri 550 stupňoch celzia.
Na tomto zábere pekne vidieť, ako sa to celé pomaly ohne a už to začne padať...
Keby sa pilotovi toho lietadla nejakým zázrakom podarilo rovnakým spôsobom vletieť niekde do spodnej časti veže, určite by spadla behom niekoľkých sekúnd.
kamo, vies co je pretazenie? a to nemyslim tvoje psychicke pretazenie, ale fyzikalne...sily, ktore posobia na lietadlo - plechovku, pri lete, nehovoriac o vzlete a pristavani su radovo vacsie, ako tie, ktore nan posobia na zemi v pokoji..."no step" su oznacene mechanicke casti kridel lietadla (napr.klapky), mohlo by totiz dojst k poskodeniu ich spravnej funkcie alebo by stupanie nan nebolo bezpecne pre obsluzny personal...k tomu kladivu len tolko: aj 100g kladivom ta moze niekto spravit nepojazdnym
@jaja2014 skoro všetko, čo si mi napísal som videl v jednom z prvých konšpiračných dokumentov. 500 tonové? Jasné, rovno vesmírna loď do toho mohla naletieť. WTC by poslalo k zemi aj 10 kilové kladivo, len by muselo mať tú správnu rýchlosť.
Ten termit je tiež blbosť. Kontrolovaná demolícia to nebola, to by začala padať budova súmerne naraz (wtc7). Tak ako, odpálili ho presne v tom mieste, kam narazili lietadlá?
Ľudia radi zbytočne komplikujú veci.
Kedysi som videl jedno video, ktoré už neviem nájsť. Malo brutálne dobrý zvuk a najprv bolo počuť, ako budova spadla o jedno poschodie a potom to už išlo zaradom. Bolo to točené rovno spod wtc. Keby som vedel, že to už nenájdem, stiahol by som si to na disk...
@moonbeam
Keď to nebol termit tak mi prosím vás povedzte čo tam vytvorilo takú 1760stupňovu teplotu že to vyparilo 1151 ľudí ktorých vôbec nenašli?
Keď našli 6000 tisíc kúskov tiel ktoré boli tak malé že sa zmestili do skúmavky.
Aha v ten del nelietali normálne lietadlá ale lietadla s upravenými nádržami do ktorých dali špeciálnu tekutinu ktorá ma pri horení teplotu 1760 stupňov Celzia.
@michael760 Aby tých ľudí v takom množstve spálil termit muselo by ho tam byť ďaleko viac ako len na roztavenie nosníkov na jednom poschodí. Či máš pocit, že tá budova zhorela? Sa pozri ako horí termit na internete. Pár sekúnd a je po termite aj po teple.
Nemáš ani štipku kritického myslenia len konzumuješ nezmysli. Keby si sa trochu skúsil zamyslieť tak vidíš tie medzery v tých teóriách.
@james144
Ja vidím medzeri v sfalšovaných záberoch ako su Tv FOX a podobné stanice, prečo mali potrebu falšovať zábery? Typu putujúci most?:
Typu: Nose lietadla priamo skrz celu budovu: 12:56
Ak to aj nie je nos lietadla prečo potom hneď na to výpadok obrazu na niekoľko snímkov na 2 tv staniciach zároveň?? Viete ako to nazývam ja? Pomalosť ľudskej reakcie.
Ďalej je len čistá náhoda že po tomto incidento to miesto dostalo názov Ground Zero, ktorý sa používal predovšetkým v spojení s jadrovými zbraňami? označuje miesto na zemi, kde došlo k explózii. Hoci sa tento termín používa často pre miesta výbuchu atómových bômb
môže byť použitý aj pre zemetrasenia, epidémie a iné katastrofy na označenie bodu s najväčším stupňom poškodenia alebo zničenia
A teraz to zaujímavé: "Termín pochádza z vojenských kruhov, kde bol od času projektu Manhattan používaný takmer výlučne na označenie jadrovej explózie. Ground Zero je takto bodom s najväčším zničením bombou a „Zero“ (nula) označuje vzdialenosť od miesta detonácie"
Ohľadne rýchlosti lietadla: MIT tvrdí: 506mph
FAA: 586mph
FEMA: 590mph
RAF: 575 mph
NIST: 546 mph
Priemerne je to asi okolo 560mph čo je 900km/h. Dá sa v takej nízkej letovej hladine kde je veľká hustota vzduchu letieť takou rýchlosťou?
O ľuďoch ktorý počuli v budove výbuchy, alebo videli tiecť roztavenú oceľ (ktorá samozrejme že nebola oceľ ale bol to roztavený hliník, alebo kancelárske plastové potreby) sa baviť nebudeme lebo sú to schizofrenický sociopati ktorý nemajú v hlave všetkých 5 pohromade.
Narozdiel od nich tento človek je mimoriadne dôveryhodný:
Ďalej, kamerový záznam z druhého miesta ktoré by mohlo ukázať čo v skutočnosti do Pentagonu narazilo neukážu: FBI udalo ako dôvod: "Ohrozilo by to národnú bezpečnosť" ČO?
Deň pred 9/11 chýba v účtovných knihách pentagónu 2,3biliona dolárov
Táto mu to vytmavila 1:22
Ďalej prečo niektoré zábery:
Boli dané verejnosti až o 5-6 rokov neskor. Aha národná bezpečnosť.
Dve najpoužívanejšie vety v Americkej politik,e armáde a ekonomike.
1:Národná bezpečnosť.
2 chrana Amerických záujmov.
Prečo sa oficiálna verzia neustále menila?
Možno preto že na začiatku to trochu nedomysleli a niektorý z únoscov ešte stále žili.
@ps102
Nič, len sa pýtam že či je naozaj náhoda, čisto len náhoda že termín ktorý sa používa predovšetkým v spojení s jadrovými zbraňami, sa začne používať tam kde sa na prach rozprášilo svetové obchodné centrum. Poprípade prečo.
Pyroklastický prúd/oblak bol doposiaľ videný len pri dvoch udalostiach. Pri výbuchu sopky
A pri jadrových zbraniach:
A samozrejme ešte 11.9
Ale v tomto prípade som si naozaj není istý už z dovodu že tam bolo naozaj veľa betónu ktorý mohol špraviť takú scenériu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Tu je obrázok tých krídel
Špičky tých krídel by v živote nezanechali otvor v takej budove
11.9. bol zámienka na vpád do Afganistanu, do Iraku išli hľadať Saddámove neexistujúce zbrane hromadného ničenia
Nehovorím nič lebo neviem ako to vypálili, hovorím len to že špičky tých krídel tu dieru ktorú tam vidíme spraviť nemohli.
Pozri čo sa stane keď do krídla narazí vták (a to sú mäkké tkanivá):
"The report confirmed the immediate cause of the accident was a breach in the leading edge of the left wing, caused by insulating foam shed during launch. "
raketoplán Columbia.
odlomený kúsok IZOLAČNEJ PENY poškodil KRÍDLO ktoré bežne vydrží vstup do atmosféry.
ako povedal @qwer28 , pevnosť materiálu je takmer nepodstatná, dokonca menej pevný materiál za mnohých okolností spôsobí neporovnateľne viac škôd než pevný.
vo vesmíre je úlomok bežnej farby (ako keď odlúpneš z niečoho kovového) veľkosti zopár milimetrov smrteľným nebezpečenstvom, schopný zničiť komplet satelit.
záver: nevieš o čom hovoríš.
» www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta... (na konci článku sú dalšie diely)
Ano pod veľkým tlakom.
takze podla teba to vsetko spravil Usama Bin Ladin presne tak ako to pozname v mediach hej? skus porozmyslat kto je tu hlupak
Existuje jeden záber ktorý je tak chabý že tam vidno len rozmazaný objekt.
Zábery z druhej kamery neukážu, no hádaj prečo?
"Ohrozilo by to ich národnú bezpečnosť"
Samozrejme že hovorím o 11.9.2001
Preklepy sa stávajú
@jaja2014 dvojičky nespadli kvôli termitu, nebuď smiešny. Pozri si ako padá odpálená budova termitom a ako spadli dvojičky. Na každom videu jasne vidieť, že veže boli v nárazových miestach tak oslabené, že nedokázali udržať poschodia nad nimi. Na niektorých videách detailne vidieť ohyb nosníkov v miestach nárazu na začiatku kolapsu. No a keď váha 30tich poschodí sa prepadne o jedno poschodie, nezastaví sa to ale komplet to zroluje budovu až po zem. Aj to je dôvod, prečo druhá zasiahnutá veža spadla skôr ako prvá, lebo bola zasiahnutá nižšie a nad dierou bola oveľa väčšia váha.
Pre mňa osobne je z celého jedenásteho septembra záhada len jedna a tou je WTC7. Podľa záznamov bola riadne odpálená termitom a takéto odpálenie sa pripravuje niekoľko týždňov...
@nessia ach ty ovca moja naivna
Vedecký fakt: Na úplne kremovanie tela je potrebných 1760stupňov Celzia po dobu 30 minút.
Keď horí letecké palivo má teplotu 1760 stupňov Celzia?
Povedzte mi kde sa podelo tých 1151 ľudí/obetí?
Tých 1000 je aj tak stále málo, ešte keď k tomu pripočítam čas ktorý musia byť vystavený teplote 1760 stupňov celzia ktorý je 30minut. Neviem koľko by museli byť vystavený teplote 1000.
Tie obete tam určite boli, lenže kde sa stratili? Ak dokážu nájsť 6000 kuskov tiel ktoré su také malé že sa zmestia do skúmavky. Silno pochybujem že by nenašli chýbajúcich 1151obetí.
Nehovoriac o tom že oficiálna verzia sa neustále menila, lebo tam toľko vecí nesedelo.
PRESNE
Na tomto zábere pekne vidieť, ako sa to celé pomaly ohne a už to začne padať...
Keby sa pilotovi toho lietadla nejakým zázrakom podarilo rovnakým spôsobom vletieť niekde do spodnej časti veže, určite by spadla behom niekoľkých sekúnd.
Ten termit je tiež blbosť. Kontrolovaná demolícia to nebola, to by začala padať budova súmerne naraz (wtc7). Tak ako, odpálili ho presne v tom mieste, kam narazili lietadlá?
Ľudia radi zbytočne komplikujú veci.
Kedysi som videl jedno video, ktoré už neviem nájsť. Malo brutálne dobrý zvuk a najprv bolo počuť, ako budova spadla o jedno poschodie a potom to už išlo zaradom. Bolo to točené rovno spod wtc. Keby som vedel, že to už nenájdem, stiahol by som si to na disk...
Keď to nebol termit tak mi prosím vás povedzte čo tam vytvorilo takú 1760stupňovu teplotu že to vyparilo 1151 ľudí ktorých vôbec nenašli?
Keď našli 6000 tisíc kúskov tiel ktoré boli tak malé že sa zmestili do skúmavky.
Aha v ten del nelietali normálne lietadlá ale lietadla s upravenými nádržami do ktorých dali špeciálnu tekutinu ktorá ma pri horení teplotu 1760 stupňov Celzia.
6000 kúskov je úplne reálne číslo, pri tom kolapse to ľudí muselo sekať rad radom.
Odporúčam si pozrieť web
» ntc911.blogspot.sk/...
Nemáš ani štipku kritického myslenia len konzumuješ nezmysli. Keby si sa trochu skúsil zamyslieť tak vidíš tie medzery v tých teóriách.
Ja vidím medzeri v sfalšovaných záberoch ako su Tv FOX a podobné stanice, prečo mali potrebu falšovať zábery? Typu putujúci most?:
Typu: Nose lietadla priamo skrz celu budovu: 12:56
Ak to aj nie je nos lietadla prečo potom hneď na to výpadok obrazu na niekoľko snímkov na 2 tv staniciach zároveň?? Viete ako to nazývam ja? Pomalosť ľudskej reakcie.
Ďalej je len čistá náhoda že po tomto incidento to miesto dostalo názov Ground Zero, ktorý sa používal predovšetkým v spojení s jadrovými zbraňami? označuje miesto na zemi, kde došlo k explózii. Hoci sa tento termín používa často pre miesta výbuchu atómových bômb
môže byť použitý aj pre zemetrasenia, epidémie a iné katastrofy na označenie bodu s najväčším stupňom poškodenia alebo zničenia
A teraz to zaujímavé: "Termín pochádza z vojenských kruhov, kde bol od času projektu Manhattan používaný takmer výlučne na označenie jadrovej explózie. Ground Zero je takto bodom s najväčším zničením bombou a „Zero“ (nula) označuje vzdialenosť od miesta detonácie"
Ohľadne rýchlosti lietadla: MIT tvrdí: 506mph
FAA: 586mph
FEMA: 590mph
RAF: 575 mph
NIST: 546 mph
Priemerne je to asi okolo 560mph čo je 900km/h. Dá sa v takej nízkej letovej hladine kde je veľká hustota vzduchu letieť takou rýchlosťou?
O ľuďoch ktorý počuli v budove výbuchy, alebo videli tiecť roztavenú oceľ (ktorá samozrejme že nebola oceľ ale bol to roztavený hliník, alebo kancelárske plastové potreby) sa baviť nebudeme lebo sú to schizofrenický sociopati ktorý nemajú v hlave všetkých 5 pohromade.
Narozdiel od nich tento človek je mimoriadne dôveryhodný:
Ďalej, kamerový záznam z druhého miesta ktoré by mohlo ukázať čo v skutočnosti do Pentagonu narazilo neukážu: FBI udalo ako dôvod: "Ohrozilo by to národnú bezpečnosť" ČO?
Deň pred 9/11 chýba v účtovných knihách pentagónu 2,3biliona dolárov
Táto mu to vytmavila 1:22
Ďalej prečo niektoré zábery:
Dve najpoužívanejšie vety v Americkej politik,e armáde a ekonomike.
1:Národná bezpečnosť.
2 chrana Amerických záujmov.
Prečo sa oficiálna verzia neustále menila?
Možno preto že na začiatku to trochu nedomysleli a niektorý z únoscov ešte stále žili.
Nič, len sa pýtam že či je naozaj náhoda, čisto len náhoda že termín ktorý sa používa predovšetkým v spojení s jadrovými zbraňami, sa začne používať tam kde sa na prach rozprášilo svetové obchodné centrum. Poprípade prečo.
Pyroklastický prúd/oblak bol doposiaľ videný len pri dvoch udalostiach. Pri výbuchu sopky
A pri jadrových zbraniach:
A samozrejme ešte 11.9
Ale v tomto prípade som si naozaj není istý už z dovodu že tam bolo naozaj veľa betónu ktorý mohol špraviť takú scenériu
ok končím