Mate nejake zaujimave typy co sa urcite opati vidiet a zazit v Prahe? Nemyslim tym len tie najznamejsie ako Karlov most alebo Orloj.. ale aj take menej zname ale oto zaujimavejsie. Nejake dobre galerie, pripadne podujatia... to uz ne
Hmm..v Prahe som bol pred mesiacom...hrad je pekny...taktiez Vyšehrad....pivna galeria je super ....hmm.....sradna je aj hrob Franza Kafku.....je tam toho hodne
@3 No ja som tam bol, pri poslednej navsteve a pocity som mal zmiesane. Okrem toho, ze sme asi pol hodinu cakali na stol, bolo tam 90% nemcov ( vsak iste, tym nevadi ze tretinkove tmave pivo stoji 60 CZK, a ze tradicna vecera stoji cca. 220 ) aj ked atmosfera bola celkom dobra. Ziva muzika, prijemna obsluha aj ked dost ubehana.
Zda sa mi, ze na svojej popularite az moc ryzuju :/
@4 lol to kde si bol? ja som sa 5 minut od centra najedol v jednej restike za 95kč a to som mal dobre pivko(normalne Plzna ) dalej vepso knedlo a aj nejaku polievku..a v centre su tiez jedla celkom normalne...hhej to pivo je drahsie v najuzzsom centre ale staci z neho vyjst a najdes hned lacnejsie
vcera som bol v zoo a bolo tam super fakt som bol prekvapeny, som nemyslel, ze sa mi bude tak pacit, ani nie som taky ten "zvieratkovsky" typ ale inak najkrajsie miesto je aj tak karlov most v noci, to odporucam kazdemu a tiez rozlhedna pri starych zameckych schodech a KFC na Vaclavaku u Narodniho muzea!
Televizna veža je pohode je odtial dobrý výhlad...alebo Stalinov pamatnik...Krčma U sedmi švábu ,Tancujúci dom... ale inak Praha je sama o sebe celá pekná takže...
juuuj diky moc vsetkym.. tak ja som v Prahe bola uz par krat... lenze aj ja si myslim ze je tam stale co pozerat.. aj preto som sa vas pytala na typy.. ved kolko ludi tolko chuti.. a hlavne chcem navstivit tie miesta na ktorych som este nebola ako ten Vysehrad, Hrob Franza Kafku a pod.. inac boli ste niekto v tej Zidovskej ulicke???? ci tak sa to nejako vola.. oplati sa tam ist???? a s tymi cenami suhlasim... palky su v uplnom strede .. vela zalezi od lokalite ale aj o stasti kde ta nohy zavedu ale ake mam ja stastie stale vleziem do tej najdrahsej =D
no keby ste tam zili ako ja , tak by vas to skor ci neskor preslo ale tak na slovensku tu nemate dokopi nic. nudaaaa. len mi nechodte robit bordel v meste neznasam ked stretnem zobrajucich slovakou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Zda sa mi, ze na svojej popularite az moc ryzuju :/
ale Karlov most a Orloj to istí
A navyse nevie slovensku gramatiku!
ja tu zijem niekolko rokov a toto mesto mam velmi rada. ty by si sa mal ocividne odstahovat do NY, ale zase aby sa tam z teba neposrali..taky boss