zaujímavi Birdzáci? no však to som ja! .. ja som tak strašne zaujímavy že všetci nedokážu myslieť na nič zaujimavejšie len na toho najzaujimavejšieho teda na mna.. až to nieje zaujimave lala, svet je ružový, poletuje tu veverička a ja sa vznášam
ygor: ja ti dám také že nerýp, ty chlpatá korytnačka! Ved Ludovít by sa v hrobe obracal, ako si nežávite ! a čo chudák debilko, čo zabiedol ypsilon.. ach jaj.. a najzaujímavejší birdzák je podla mna mimozemnstan
ak nebrem do uvahy seba , tak potom neviem , ale nie , celkom sa zasmejem na par ludoch , co tu pisu , dat odveci vecicky a to je dobre , boha zajtra skola ,, asi ma ..... , sorry to sa neda teraz 3 tyzdne do skoly ,,, do ..... ok idem ku doktorke zajtra , inak to nevidim
no ked uz tu tocite o zaujimavosti, nieze by som bola nejako specialne zaujimava ale ceknut moj blogisek mozte
www.bambinolucka.blog.cz
u mna to je tak ze mne netreba dvihnut ego tym ze mi niekto povie ze som zaujimava ale tym ze ma niekto potesi napr. tym ze pozrie moj blogisek, nieco pekne tam napise alebo ze ma pochvali za niec to ma vie fajne motivovat a podla mna to je lepsie na ludsku psychiku, pretoze ked poviete niekomu: si zaujimavy, tak si povie fajn (pretoze kazdy clovek podvedome vie ze je niecim zaujimavy), ale ked mu pochvalite nejake dielo, napr. wow to sa mi paci, vtedy to podla mna viac dvihne naladu tomu druhemu a to robi podla mna zaujimave obidve strany, aj tu ktora pochvalila dielo (pretoze nie kazdy je ochotny pochvalit nieco co sa mu paci a nevie ako ludom dvihat naladu ) aj tu pochvalenu stranu ze spravila nieco, co bolo hodne pochvaly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale ne,prcu si robim. super, toto sa podarilo tvorcom BIRDZU!!!!
DAKUJEM(E)
pfereeeefeeee
kde je ta vevericka?
normalne ma nikto nenapada
skor keby bol nazov fora pribrzdeny brzdaci to by sa lahsie pisali adepti
hmm... mna napadol hned Nebo...a Azel...samozrejme najlepsie je ked su v kope
A kto by nebol posadnutý sám sebou? V dnešnej dobe narcisov...
To je asi naj.
Tak neklikajte ani na môj profil lebo ho nemám farebný ani pekný!!
www.bambinolucka.blog.cz
u mna to je tak ze mne netreba dvihnut ego tym ze mi niekto povie ze som zaujimava ale tym ze ma niekto potesi napr. tym ze pozrie moj blogisek, nieco pekne tam napise alebo ze ma pochvali za niec to ma vie fajne motivovat a podla mna to je lepsie na ludsku psychiku, pretoze ked poviete niekomu: si zaujimavy, tak si povie fajn (pretoze kazdy clovek podvedome vie ze je niecim zaujimavy), ale ked mu pochvalite nejake dielo, napr. wow to sa mi paci, vtedy to podla mna viac dvihne naladu tomu druhemu a to robi podla mna zaujimave obidve strany, aj tu ktora pochvalila dielo (pretoze nie kazdy je ochotny pochvalit nieco co sa mu paci a nevie ako ludom dvihat naladu ) aj tu pochvalenu stranu ze spravila nieco, co bolo hodne pochvaly