Ahojte aký máte názor na čerešňovú zaváraninu? snažím sa teraz menej jesť a tak... takže je podľa vás lepšie namiesto večere zjesť čerešňový kompót? lebo ho mám strašne rád
ináč, som si všimla že len tak asi raz denne zakladáš fórum o tom čo máš jesť, je to preto že jedávaš len raz denne alebo sa niekedy vieš rozhodnúť čo zjesť aj sám?
kristova noha.... čo väčšinou ide do zavaranin... cukor...a vieš čo to je?
navyše všeobecne ovocie by sa malo jesť doobeda...
a za ´dalšie kompoty nemusím
a čo ti bráni si dať kompot na raňajky alebo desiatu?
a vieš čo? ak chceš vedieť čo máš žrať večer tak si pozri nejake staršie fora... lebo ked robíš milion for tak ty nehladáš rady... ty hladáš výhovorky proste...
@cupcake007 inak zlepšila si mi o 3 body náladu ďakujem
jasneeeee, absolútny top zdravej stravy. lebo čerešňa samotná má "iba" svoj cukor, a čerešňa v kompóte má svoj cukor + pol kila pridaného cukru v náleve... logika jak prasa
@lenkaska1 presne! Ceresne su utocisko cervikov! :/
Tiez si myslim, ze je to hrozne kaloricke.
A skor by si mal zjest tu vecer bez kompotu ako naopak. Ale chapem, ze chces poprit tom chudnuti jest ked uz menej, tak aspon chutne veci, ale je to nebezpecna strategia, lebo tie chutne su kalorickejsie.
@lenkaska1 práveže v čerešniach nie je nič. Daj si malinový a najlepšie z lesných malín a už nikdy viac ho nebudeš jesť Hoci ja som ho minule dojedla aj napriek tomu, čo tam plávalo.
@mkamka možno tak v kompótovych, lenže mysli na to, že tam tí červíci boli, len oni sa vyplavili.. proste je mi z toho zle.. ja radšej také nebudem vôbec a keď tak čerstvé a preberať.. ale čerešne aj tak nemusím.. a maliny moc nemám k dispozícii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a pozri si koľko to má cukru a kalórií..
@lawey o tom niečo napísala na svoj blog, tak si to pozri
navyše všeobecne ovocie by sa malo jesť doobeda...
a za ´dalšie kompoty nemusím
a čo ti bráni si dať kompot na raňajky alebo desiatu?
a vieš čo? ak chceš vedieť čo máš žrať večer tak si pozri nejake staršie fora... lebo ked robíš milion for tak ty nehladáš rady... ty hladáš výhovorky proste...
@cupcake007 inak zlepšila si mi o 3 body náladu ďakujem
Tiez si myslim, ze je to hrozne kaloricke.
A skor by si mal zjest tu vecer bez kompotu ako naopak. Ale chapem, ze chces poprit tom chudnuti jest ked uz menej, tak aspon chutne veci, ale je to nebezpecna strategia, lebo tie chutne su kalorickejsie.