Ahojtee. Poraďte mi prosím niečo. Koniec znie: Niekto premýšľa či kúpi kavovar ZA 500 alebo ZA1000 eur iní zas, kolko banánov si môžu vziať do košíka. [Zaver]:V deň, kedy sú ľudia k sebe jeden deň štedrí a láskaví, prechádzam sa po ulici. Obraciam pozorno
A tak mi na čelo padajú čerstvé snehové vločky, ktoré mi pripomínajú perly šťastia, ktoré v tomto období každoročne mávam ... (Ja neviem nejakú kravinu tam šľahni, veď aj tak ... či chceš dobrú známku? Lebo to by chcelo asi celé upgrade ...)
A znova tá pomalá, smutná zima prišla a mojím najlepším priateľom sa stal môj hrubý kabát. Dych sa mi pred zrakom zráža so vzduchom plným pokoja a radosti. Nik nie je už tak uponáhľaný, prúd náhlenia sa zamrzol spolu so zimou. Hlbšie sa snažím skryť svoje prsty do vrecka, ked vietor znova ukazuje svoju silu so svojim priateľom snehom. Zovriem ruky v päsť sťa by som vetru a zime povedal - ja a jedine ja som pánom seba. Ale v tej chvíli zbadám vianočný stromček, ten čarovný symbol, ten Ochranca. Deti pri ňom posielajú úsmevy a mne tiež, keď ma zbadajú. A zrazu mi už zima nie je. A zrazu už ruky nemám zovreté v päsť. Zrazu som šťastný, síce len nachvíľu a len preto, lebo sa na chvíľku,
malú chvíľku...
cítim ako bezstarostné dieťa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Neviem teda, ako máš koncipovaný zvyšok textu...
:letim:
malú chvíľku...
cítim ako bezstarostné dieťa
ale tak som iba zaspamoval, ja aj tak spamujem vsade...
velmi sa mi pacila tvoja veta:Niektorí ľudia sú šťastní a nič viac.
akosi ma to tak sarkasticky rozosmialo D ja mam divny humor... sorry