V poslednej dobe som bola zvyknutá stále byť medzi ľudmi, riešilo sa vela toho v škole aj po škole, cez víkendy som vždy niečo mala. Stále som bola v spoločnosti. Lenže teraz sa to nejako obrátilo a vela času trávim doma. Nejako mi to už asi ide na mozog
Nie je to absolútne žiadny typ závislosti. Proste si len lenivá do učenia a rada sa chodíš zabávať von medzi ľudí...nie si ani prvá ani posledná vo svojom veku...
@centaurea no jasne je kopec veci co može človek robiť sám, len ked nemam nejako chut do toho presne ako napisal @firestorm ..nedokažem tu lenivosť prekonať a samej sa mi von nechce
@interrupcio rada by som len v tejto diere kde byvam nikto momentalne nie je kto by išiel
@laurikaaa hej až moc velky extrovert asi ...prečo 3 dni až? akože do vikendu? no zbohom to sa uložim dovtedy na spanok
tiež si myslím, že pokiaľ nemáš vyslovene nejaké úzkostné stavy, keď si sama, tak to nebude nijaká závislosť... jasné, že ťa viac láka komunikovať a zabávať sa, než sedieť pri učení.
dobre to poznám, už som si zvykla byť stále s ľuďmi - proste možno raz za dva týždne sa mi stane, že nejdem večer von ani nie som s chlapcom, a vtedy si idem sadnúť do kuchyne a rozprávať sa so spolubývajúcimi
@ladyblady Znechutený tým, že už skončili sviatky, obdobie voľna, oddychu a relaxu...Silvester...skrátka, všetkému je koniec a zasa sme vrhnutí do každodenného kolobehu bežné života práce a školy...komu sa chce preboha...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ešte tri dni sa vyspíme a môžme sa ísť znova baviť,medzi ľudí ... a môžeš niekoho aj teraz splašiť,nech ide len tak ... von
@interrupcio rada by som len v tejto diere kde byvam nikto momentalne nie je kto by išiel
@laurikaaa hej až moc velky extrovert asi ...prečo 3 dni až? akože do vikendu? no zbohom to sa uložim dovtedy na spanok
Lenivosť je zlá vec...k tomu treba vôľu...
Aj keď mne v tomto momente sa tiež nechce absolútne nič...
Som znechutený...
@ladyblady hej ako do ďalšieho víkendu je lepšie to prečkať a užiť si to ... ako sa ísť baviť teraz,keď bude všade viac menej prázdno
a vzdy aj ked idem von po case,zase to iste..
aktualne musim mat riadny dovod aby som siel von,ak nemam,ani nejdem..
este aj siilvester som odignoroval
dobre to poznám, už som si zvykla byť stále s ľuďmi - proste možno raz za dva týždne sa mi stane, že nejdem večer von ani nie som s chlapcom, a vtedy si idem sadnúť do kuchyne a rozprávať sa so spolubývajúcimi
@tomias a čo robievaš doma? no to nejsi určite sam..polovica mojich kamaratov na novy rok stala v okne a čakala než bude ticho, aby mohli dalej spat
ach...zasa o rok najbližšie...
abo upratujem,vzdy mam co robit doma..ale vacsinou som na nete