Pee5: Na kolieskach (extaze) neexistuje fyzicka (telesna) zavislost. Uvadza sa, ze psychicka ano, no je to asi taka zavislost ako ked clovek ochutna cokoladu a potom ma na nu chut znova lebo mu chutila. Nijako ho to psychicky neobmedzuje v zivote.
Pri kolieskach je ale _velmi_ dolezite dodrziavat casovy odstup medzi jednotlivymi parties, vhodna doba je tak 1 - 2 mesiace, minimalne by to vsak malo byt 2 tyzdne, pretoze ak by davala castejsie tak pojde zo serotnom na dlh - nebude sa jej stihat obnovovat.
Takze odpoved na tvoju otazku, zavisly sa clovek nestane.
Pee5...suhlasim s 12. + na cukriky moze vzniknut zvlastny druh zavislosti. nie je to ani tak zavislost na samotnom MDMA, ale zavislost na "rave parties"...plno zabavajucich sa ludi, perfektna nalada, hudba, dance, krasne zazitky a pod...uplne staci ich nepapat vela a dat si vazne pozor na ten odstup...inak nie je problem
a kde je to u vas? no skor by som rad vedel kde v NR to dostat...sak ked to nema skodlive ucinky by som mozno aj nejaku 15 uz konecne nabalil a pretiahol
...vychod (Tv&Mi)...moj osobny nazor vyplivajuci zo skusenosti. holku na tom nabalis isto, lebo sa perfektne bavis (bavi sa s tebou i tvoje okolie) a namas ziadne problemy s vyjadrovanim, ako pri alko. ak patris k hamblivejsim, tak na to uplne zabudnes (budes free)....a najlepsie na tom je, ze holka ak to nikdy nemala, tak jej ani len nenapadne, ze si pokusal koliesk ....i ked so sexom to je trocha zlozitejsie
ak si sa s tym doteraz nestretol, tak to moze byt trocha problem.....prejdi si kontakty v telefone a skus sa stretnut s niekym, kto beha po festivaloch, pripadne po roznych parties, oni ta uz nasmeruju spravne .....no neber za kazdu cenu cokolvek co sa ti ponukne, skus cosi, co mal nejaky tvoj znamy (ktoremu doverujes) a odporuci ti to.....no predtym si pestuduj forum extaza, aby si presne vedel, comu sa vyhnut a na co si dat pozor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a co ma ta droga spolocne s kolesom? lebo nejak nevidim vyznam ze E a koleso heh
Pri kolieskach je ale _velmi_ dolezite dodrziavat casovy odstup medzi jednotlivymi parties, vhodna doba je tak 1 - 2 mesiace, minimalne by to vsak malo byt 2 tyzdne, pretoze ak by davala castejsie tak pojde zo serotnom na dlh - nebude sa jej stihat obnovovat.
Takze odpoved na tvoju otazku, zavisly sa clovek nestane.
» www.thegooddrugsguide.com/ecstasy/index.h...