Bol alebo je niekto z vas zavisly na neakej hre?Da sa to neak riesit?ale myslim ako vazne ze zavislost..pridete domov a hrate az do noci..mam taky pocit ze frajer je zavisly na WOW-ku a neviem co mam robit..on si to ale nechce priznat..kedykolvek mu zavol
us som sa lakol ze dlasie decko pise..to by som sa bal zdrbat jak hada...teba mozem..
1.riesenie: rozchod...
2.riesenie: povedz mu co si myslis..
3.riesenie: zacnite to hrat cez net spolu..
4.riesenie: aj ja sa vela hram a som preto zavisly??ho to bavi tak sa hra...to je normalne ne zavislost..si na nom zavisla ekd mu nedas chvilku sa zahrat..nech ma chlapec srandu..
Nuz tak to mas tazke, ked sa stretavate coraz menej kvoli PC, tak je na tom fakt zle. Ako tiez som hraval PC hry dlho a podobne, ale ked sa niekto spytal ci nejdem na pivo a podobne tak som siel...
Takze musis sa s nim najskor porozpravat a povedat mu ze ta fakt zanedbava a ze mas pocit, ze ta hra je pre neho prednesia ako ty. Mozes ho skusit vytiahnut niekam, spravit si pekny vikend a hlavne bez PC. To by mu mohlo ukazat, ze su aj krajsie veci ako PC..
A na akom realme hrá ? ale nie proste WOW je závislacká hra.. má ju 10 miliónov ľudí, čo za ňu platia nejak okolo 500sk mesačne ... + ľudia čo majú kradnuté verzie(emulovaný server) Ja osobne keby si mám vybrať či hra alebo priateľka tak hru mám na háku, veď predsa môže hrať po večeroch atď...
Ja vzdy ked som hrala nejaku hru, tak ma to na zaciatku uplne chytilo, ale potom o par dni ma to uz prestalo bavit. Inak ptiatelov uprednostnujem pred vsetkym co mozem sama doma robit vlastne kedykolvek. Cize si myslim buhuzial ze to nie je normalne uprednostnovat akusi hru...hry maju predsa sluzit proti nude a nie branit v inych aktivitach... Takze si myslim, ze by si to mala riesit, no neviem ako...
Som si spomenul na taku scenu zo Stormu asi pred rokom, ked sme tam davali Dotu po lanke a vedla chlapik hral WOW, zazvonil mu telefon a on do neho asi pol minuty nasrane hovoril a ked zlozil, tak povedal kamaratovi na druhej strane: "Kurva dievca ma zas otravuje ze mam ist von... uslo mi aggro dopici..." a hral dalej
dik za rady a inak ja mu v tom nebranim tolerujem mu to dva dni v tyzdni ale pokial to je 6dni tak ma to uz vazne vytaca..moja trpezlivost ma tiez svoje hranice..a k prispevku 16-to je asi aj moj pripad bohuzial..
jo, a bol som, ale bola to offlinovka, takže keď som ju dohral, problém bol vyriešený...
lenže pri onlinovke ide práve o to...
hmm... tak skús také, že sa mu mesiac absolútne vôbec neozveš. možno si potom uvedomí, že mu chýbaš. a ak nie, tak ti asi neostáva nič iné ako rozchod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
1.riesenie: rozchod...
2.riesenie: povedz mu co si myslis..
3.riesenie: zacnite to hrat cez net spolu..
4.riesenie: aj ja sa vela hram a som preto zavisly??ho to bavi tak sa hra...to je normalne ne zavislost..si na nom zavisla ekd mu nedas chvilku sa zahrat..nech ma chlapec srandu..
5.riesenie: ziadne ma nenapada..
Takze musis sa s nim najskor porozpravat a povedat mu ze ta fakt zanedbava a ze mas pocit, ze ta hra je pre neho prednesia ako ty. Mozes ho skusit vytiahnut niekam, spravit si pekny vikend a hlavne bez PC. To by mu mohlo ukazat, ze su aj krajsie veci ako PC..
to je len vtip..
hmm..no tak ..psycholog ti pomoze..alebo zacni hrat hitler tetris...
"hitler stoji nad kanonom do ktoreho skacu zidia a hitler im krici v akej polohe maju padat.."
alebo mu vysvetli že EVE Online je lepšia.
lenže pri onlinovke ide práve o to...
hmm... tak skús také, že sa mu mesiac absolútne vôbec neozveš. možno si potom uvedomí, že mu chýbaš. a ak nie, tak ti asi neostáva nič iné ako rozchod...