ja napriklad od kavy, piva, masaze, od makeupu som sa zavislosti uz zbavila nastasie od blizkych ludi, trochu od nakupovania, od opekaciek, do zapisovania si kazdeho volneho miesta v kalendari niecim (pivom, kinom, divadlom, plano
Počítačové hry, nové informácie, nové impulzy, tvorba. Niekedy neviem spať. Do rána hrám, čítam, pozerám filmy alebo tvorím. Nemám to celkom pod kontrolou.
sladkosti, pc hry, sex... a myslím že aj popcorn a možno aj na zvieratkách. akurat som nedavno premýšlala že si už ani neviem predstaviť že by som nemala žiadneho domáceho miláčika.
@antifunebracka a este k tvojmu komentáru... ty vytupený neinteligentný sedlák, ty tu urážaš každú babu ktorú nemáš rád, nadávaš jej do píč, kuriev atď a teraz sa tu hráš na nejakého moralistu? skurvysyn si, nič viac.
@antifunebracka Otázne je na čo sa hráš ty. Lebo nechce sa mi veriť že toto polodementné vyrývanie v komentároch na internete môže myslieť nejaký 24 ročný mužík vážne
@sugy1 aha, cize slecna moze zo seba robit picu a ty sa jej aj tak zastanes? strasne nemam rad takych ludi co sa nasilu snazia byt s kazdym za dobre aj za cenu totalnej straty vlastneho nazoru, osobnosti a sebaucty, kedze nackovia idu aj proti tebe
@antifunebracka ja len tak este, ze si velmi dobr epamatam ako si pisal ze veroniques je nacisticka kurva a taketo veci o nej
no nemohol si sa mylit viac, je to jedno super vtipne ziena ktore mam velmi rad. Strasne si sa v nej sekol a bolo asolutne trapne co si jej tu dorabal po celom BZ.
ja len tak na margo skatulkovania. Nie kazdy musi mat rad Izrael a to z neho automaticky nerobi nacka. Skus nad tym trosku porozmyslat, mozno ma pochopis aspon trochu
@die v com? @sugy1 jj lebo pisat, ze izrael treba cely vybombardovat a ze hitler mal v mnohom pravdu a ze holokaust prakticky ani nebol su fakt reci hodne super vtipnej zeny. problem je ten, ze ty za super pohodackeho cloveka by si povazoval aj breivika a to je ta snaha nasilu byt s kazdym zadobre, ktoru neskutocne odsudzujem
@antifunebracka jediné nebezpečenstvo je ideológia ktorá je zakázaná, nič nie je nebezpečnejšie ako ľudia ktorí majú vytetované niečo v runách, ako ľudia ktorí povedia že hitler mal v určitých veciach pravdu, ako ľudia ktorí povedaia že Izrael treba vybombardovať keďže odtiaľ vyštvali násilne fungujúci štát (Palestínu) už si zavri piču, čo veta, to pičovina... odíď odtiaľto tam odkial si prišiel, pretoźe toto čo tu predvádzaš je tragikomédia...
Kontakt s partnerom, kava, Bernard, studium technologii, ktore potrebujem k vysnenej praci a najnovsie zberatelstvo/stopovanie konzol a hier vsetkeho druhu su moje kratko a dlhodobe zavislosti z ktorych cerpam. Samotneho hrania videohier som sa musela vzdat, ale to bola tiez intenzivna cast zivota a zavislost od internetu/pc uz nemusim riesit, vdaka vyberu povolania travim pri nom velku cast zivota, presne ako mi to vyhovuje.
Tak ja som šťastná, že nie som závislá na tých látkach, či látkových či nelátkových... sú tu závislosti na jedle, pití, dýchaní a .. láske .. ale zažila som hnusnú závislosť, ktorú som pokladala za blbú a slabu.. ale je to hnusné a vážne. Závislosť na hracích automatoch. Fuj, buďte rozumní ľudia a nehrajte!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
a furt musim vymyslat volaco
jak nevymyslam tak som zly a neprijemny a nervozny
a šťastia bez hmotných potrieb.
a od lásky som moc závislá
ale viem, internet je hroza v tejto dobe
Kofeín.
Sex.
Spánok, dobré jedlo.
Cigarety :´(
Net.
Čokoláda
Gumene cukríky, ale len macikov
Zelený čaj
Internet
ristretto/cortado
čas na moju cigaretu
sex
jazda na mojej E91ke
hudba: TheSoundYouNeed
miesta kde nie je veľa ľudí
náš malý vychytený bar
Ja som od vody, vzduchu, jedla, spánku, a ďalších vecí...
cigy
spánok
jedlo
sex
od auta
od piva
@14 taketo nieco napisat zene moze fakt len chudak :ehm:
@nietimekki to jedlo aj vidiet, o ostatnom asi len snivas v tom spanku
ale kasli nato aj ty
@sugy1 toto je cisty alibizmus a ty to vies
no nemohol si sa mylit viac, je to jedno super vtipne ziena ktore mam velmi rad. Strasne si sa v nej sekol a bolo asolutne trapne co si jej tu dorabal po celom BZ.
ja len tak na margo skatulkovania. Nie kazdy musi mat rad Izrael a to z neho automaticky nerobi nacka. Skus nad tym trosku porozmyslat, mozno ma pochopis aspon trochu
vacsinu zivota mam abstak
kofeín a net
@sugy1 jj lebo pisat, ze izrael treba cely vybombardovat a ze hitler mal v mnohom pravdu a ze holokaust prakticky ani nebol su fakt reci hodne super vtipnej zeny. problem je ten, ze ty za super pohodackeho cloveka by si povazoval aj breivika a to je ta snaha nasilu byt s kazdym zadobre, ktoru neskutocne odsudzujem
čísla. všetko premietam do čísel, aj úplne banalnosti preocitavam, vypocitavam, zapicujem v cislach, mam super pamat na cisla tak asi preto
a ľudia... ked som kratsiu dobu izolovana potrebujem aspon napisat nejakym kamaratom