Zdravim, bohuzial z urciteho dovodu potrebujem mat 3 noci po sebe celu noc zasvietene svetla v izbe, ak sa niekto vyzna, viete mi povedat ci to bude "v pohode" alebo naskacu energie ako blazon?
Ak by niekto bol prilis zvedavy tak to je kvoli plosticiam, odbornika mozem zavolat az o tyzden a potrebujem na private este kvoli skole 3 dni zotrvat a nechcem spat v strachu, no a kedze su plostice svetloplache tak som vymyslela tento life hack
Ja mám každý deň v teráriách pustené 4 žiarovky, jedna má 125W a nič to skoro nerobí, to nepočítam vyhrievacie fólie a káble, takže sa ničoho nemusíš báť.
To bude v pohode Ja mám v zime celú noc zapnuté svetlo a ešte aj elektrický ohrievač a iné takéto malé elektronické veci a neplatím veľa. Svetlo žerie minimum
Nam sa s frajerm raz stalo,ze zrazu vyplo celu elektriku a my sme zrovna odchadzali na vylet na 3 noci do Bg a Srb a ked sme sa vratili,tak sme zistili,ze sme ich zabudli vtedy vypnut,cize ked elektrinu opat nahodilo,tak svetla aj vsetko zostalo zapnute jak predtym a nic divne nedosl
@patrixo to vazne? na jednej stranke som nasla ze maximalne 5 centov ale 20-30 centov je pomerne dost ked si to dam na tych cca 7 hodin kazdu noc, ale tak co uz, nejako to majitel prezije snad
tak klasicka ziarovka vyzere 60W na hodinu cca asi opravte ma elektrikary ale 60Wx10 hodin spanku to je 600W x 3 = 1800W a za 1000W platis 14 centy takze zaplatis ccca 24 centov ? to by som neriesil ani take centiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nam sa s frajerm raz stalo,ze zrazu vyplo celu elektriku a my sme zrovna odchadzali na vylet na 3 noci do Bg a Srb a ked sme sa vratili,tak sme zistili,ze sme ich zabudli vtedy vypnut,cize ked elektrinu opat nahodilo,tak svetla aj vsetko zostalo zapnute jak predtym a nic divne nedosl