@orangebreeze take nieco som zazival.skoda ze to je v minulom case.potom prislo sklamanie.dalsie sklamanie nechcem.prajem si aby som sa uz nezalubil.davam si to aj ako novorocne predsavzatie.kazdy rok
mshetfield.....tak ja viem ze to nie je iba o xceni...proste ja som zastancom toho ze ked to ma prist tak to pride len aby to prislo !! no tak berme to tak ze nesedim cely zivot za kompom ako teraz
kolini...ja zas naopak xcem byt taky optimista a xcem taku laksu zazit...ale asi mi niekto povie ze som naivna a pozeram vela americkyx filmov...no ale je to tak ...sak co ja viem ?? mozno ma zivot oplieska... ale xcela by som to zazit..
Ufff.... Ja už áno...keď som bola v tábore v Taliansku.... a musím povedať že to bol najkrajší týždeň v mojom živote... Dovtedy som nepoznala pocit maximálnej spokojnosti a šťastia
no hej baby...zhodnmnem sa s vami ze je to total komplikovane....ale tak co...uvidime..netreba sa na to susutredovat ..co ma prist pride a verim v osud..
hrt11.....myslis???? podla mna sa poriadne mylis...laska netrapi len male pubertalne buchty ....by si sa cudoval.. ale tak ako xces....mysli si co xces...tvoja vec
@hrt11 - ono sa zaľúbiť je veľké svinstvo.. to si treba dávať pozor a radšej pritom rozmýšlať (aj keď niekedy to nejde).. ale milovat niekoho teda vytvoriť si s ním po dlhom čase to veľké puto čo može trvať aj večnosť je už druhá vec
pri "vopravdickej láske" ide o to si pravidelne zajebať...a celá láska je o tom aby si pár neuvedomelých ospravedlnilo túžbu jebať...preto si väčšinou vyberáme partnerov s ktorými sa fajn jebe...asi tolko k tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
mozno to mozme ovplyvnit svojim postojom-teda napr. ked budem cely zivot sedet doma (ako dnes vecer), tak fakt ju nezazijem
dobre, aj ja som sa sklamala, aj ked nebolo to take hrozne, ale sklamalo ma to,
lenze viem, ze zalezi len na mne aky postoj k tomu zaujmem, ak sa teraz uzavrem do seba to bude to najhorsie na svete....
na druhej strane, nie je dobré prilis to chciet...
asi urobim to, ze s zmierim s tym, ze co ma prist pride
aach to je vsetko tak komplikovanee
... no može si to kazdy mysliet, alebo sa o tom presviedcat
pri "vopravdickej láske" ide o to si pravidelne zajebať...a celá láska je o tom aby si pár neuvedomelých ospravedlnilo túžbu jebať...preto si väčšinou vyberáme partnerov s ktorými sa fajn jebe...asi tolko k tomu
a k téme..
samozrejme.. ja som presvedcena ze kazdy dokaze najst svoju polovicku