Anoo Potesilo ma, ze zajtra mam len 4 hodiny v skole, potom ma potesila moja lasQa, potom to, ze ku mne prisiel bratranec, pretoze ho mam mooc rada A to je asi vsetko A este jedna pesnicka
ja som mala super deň-celý deň som pchala do hlavy pedagogiku a nejako nepohohlo-zajtra piatok?no ešte lepšie-mám skúšku tak ja neviem kde ostalo to všetko pekné-mňa akosi obchádza...
ani nie...neviem cim mal byt ten dnesny den taky jedinecny, ako kazdy iny bol...cize onicom ...a zajtra piatok? no jasne kazdy sa ide ozrat, to bude zabava... :/
@1 : a kde si ho videl? Ja v BA ako uháňal smerom von z mesta, chudáci tí, čo boli uviaznutí v zápche v priečnych smeroch k trase tohto kamiónu, si počkali asi tak 4-6 min na zelenú a v rannej špičke nič moc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Videl som kamión plný eurobankoviek
A k tomu policajný doprovod asi 20 namakaných policajných bavorákov
Viem že je to blbosť ale mňa to potešilo
a este som dostala 1ku z anglictiny, jahodovu milku....
a najlepsie ikoncenie bude ked si dnes este dobre pocvicim
ale tiež mi tvrdil že je mimozemšťan a že mimozemšťana spoznám podla toho ked nemá ušný lalôčik tak neviem
a bol to cca 80 minutovy telefonat
inak pekna diskusia paci sa mi ten napad