Ja ked som bola mala, tak sa ma nejaky uchyl pred domom pytal, ci som tam dole uz ochlpena :/ A ked sme boli vonku s kamaratkou (tiez ako deti), tak zastavilo pri nas auto, akoze sa sofer chce nieco spytat, kamaratka prisla k autu a on vytiahol penis :/
Mate nejake podobne alebo ine skusenosti so sexualnym obtazovanim? Moju kamaratku sexualne obtazoval a obchytkaval jej skolitel na VS a potom aj dalsiu jeho diplomantku, nakoniec sa to riesilo a bol vyhodeny. Dievcat, ktore voci nemu svedcili sa naslo dost vela...
Keď som mala asi desať rokov, boli sme s našimi na chate niekde pri Lučenci aj s mojimi bratrancami. Jeden večer sme sa s nimi boli prejsť a keď sme isli domov, oni sa rozutekali, až som ich stratila z dohľadu, išla som krokom. Ako som išla, oproti mne kráčala skupina mladých mužov. Pokrikovali na mna a keď ku mne došli, postavili sa okolo mna a jedne z nich sa ku mne priblížil a zdvihol mi tričko a začal ma obchytkavat na prsiach. Potom keď zbadal prechádzajúcich cyklistov, prestal a všetci odišli. Rychlo som šla naspäť do chaty, naši o tom nevedia dodnes.
To bola moja prvá skúsenosť so sexuálnym obťažovaním
Minulý rok chodieval okolo kúpaliska jeden úchylák alebo neviem, či ich nebolo aj viac, ja som tam raz tak bola, už bolo večer a ludia už odchádzali pomaly, okolo mňa už nikto nebol na tráve a zrazu som len v okamihu v plote zbadala zrovna to inkriminované miesto ako si ten úchyl honí, v šoku som hneď odvrátila zrak, že či som dobre videla ale nemala som odvahu pozrieť sa znova, tak som sa rýchlo pobrala prezliecť a išla som to potom povedať plavčíkom a oni, že no, už sa viaceré ženy sťažovali, že tam nejaký úchyl pobehuje ??♀️ potom som sa ešte tuším raz alebo 2x išla sťažovať naňho, čo som ho tam videla za plotom šuchotať a v tej chvíli ho tam išiel aj jeden plavčík vymáknuť a dobre mu aj vtedy vynadal a neviem, či aj neskôr políciu nevolali alebo čo, alebo či mu niekto hubu nerozbil, lebo v momente by si to zaslúžil, len tam zrovna nebol taký chlap, ktorý by to spravil
keď som mala okolo 12 tak týpek čo sedel vedľa mňa v autobuse mi strkal ruku zozadu do nohavíc. nevedela som čo robiť tak som sa len snažila od neho čo najviac posunúť. potom prestal. a nie tak dávno som zažila vlakohoniča, ktorých sa teraz akosi viac rozmohlo našťastie nič horšie sa mi nestalo.
Raz som videla nejakeho naheho chlapa v krikoch ale nenazvala by som to zrovna obtazovanim, moc si tu situaciu nepamatam, akosi som to vytesnila, ale zda sa mi, ze sam bol vystraseny, takze tam neviem, co sa odohralo predtym ?
Potom jeden volne visiaci penis v elektricke sa mi vyskytol pri ramene, ked som sedela pri ulicke ? tiez som to uspesne vytesnila, kym som si pri tomto fore nezacala lovit v pamati.
Potom este raz v mhd ale to sa netykalo mna a nastupila som az po incidentne, ked tam nejaky pan vrieskal po niekom ze ci je uchyl ked tam obtazuje dieta ? toto som nevidela ale bolo mi z toho najviac zle, lebo proste male dieta, to mohlo mat tak 5 rokov ?
Potom isto este par drobnosti, ktore pre mna neznamenali nejaku zasadnu ujmu.
viackrát:
- raz v nemocnici ma napadol pacient (a tam som zažila veeľa sexuálnych narážok za veľmi krátky čas)
- raz do mňa hustil jeden chalan, ktorého som sa nevedela striasť a chodi lna rovnaké miesto, kde som chodila každý utorok, že nech s ním idem na plávanie a nech dojdem hlavne v plavkách.... nedal sa odbiť, už som to cez políciu chcela riešiť, lebo sa to pravidelne opakovalo
- keď som bola v Bratislave pred pár mesiacmi, začal ma naháňať jeden muž len tak na ulici a raz ma dohonil a pľasol po zadku a potom si spokojne odkráčal
- akože divné poznámky od okoloidúcich som si zažila viackrát, hlavne robotníci postávajúci pri ceste sú ideálny materiál na reči o všetkých okoloidúcich ženách , ale to už sú len reči
a ešte 1 vec mi napadla a potom som našťastie zabudla
no áno a to som si ani nespomenula už vôbec, ale samozrejme počas detstva veľakrát opilci v autobuse, to bolo typické, hlavne, keď sedím pri okne a ten človek si sadne vedľa, že ani odísť sa nedá
Vždy je desivé čítať tieto zážitky... To, že sa ich mnoho žien snaží vytesniť, alebo normalizovať vo sovjej mysli a že sa nájdu stále ľudia s poruchou mozgu, čo sa aj na takýchto explicitných zážitkoch snažia byť "vtipný".
Pre chlapcov s mentálnou oslabenosťou dávam malú barličku ak by sa niekedy snažili o empatiu. Nepredstavujte si v tejto situácii ža vás "obťažuje" nejaká kráska a je to príjemné, predstavujte si že vás rovnako obťažuje chlap a samozrejme to príjemné nie je.
Ešte som si spomenula, keď som mala 17 a išla som už večer po tme z tesca, tak ma začal obťažovať na zastávke nejaký chalan, chytal ma za ruku a nechcel ma pustiť, volačo mi rozprával ale už vôbec neviem čo, tak som sa mu v klude len snažila rázne povedať, nech ma pustí a potom mi už dal pokoj...
@lukaso121@21 necakal si dufam, ze v takejto diskusii sa o nich bude dat spravit dobry pozitivny obraz...
mozes skusit zalozit taku, a zrazu sa z chlapov stanu uzasne ludske bytosti..
@tomas55555@27 Takze je to nakoniec nasa chyba? To nemyslis vazne zahal sa pre mna za mna aj cely v tychto letnych horkach, ale nas nechaj na pokoji nechodim nijako extra vyzyvavo, nosim normalne saty na ramienkach, lebo je to v lete najpohodlnejsie
@tomas55555@28 keby to chcelo byť aspoň vtipné..
však aj keby chodili úplne nahé, to ti nedáva žiadne právo robiť im veci, ktoré nechcú.. ak máš blbé poznámky ok.. odsúdi ťa verejná mienka aspoň
ak však ide o čosi viac - dotyk, či iné - je to trestné.. o morálnosti ani nehovorím..
ps: a drvivá väčšina z tu popísaných príkladov tak určite nechodí, tobôž ak sa bavíme o dievčatách do 15 rokov pričom tunajšie dievčatá tú 15ku mali už pred viac než pár rokmi..
ale zas od teba chcem príliš veľa rozmýšľania, rozhľadu, inteligencie a logiky.. prepáč mi to..
Právo nedáva, ale je to provokačný faktor, a teda nech sa potom tie ženy nečudujú že niektorí jedinci sa nedokážu ovládnuť....
Ale ty si očividne nejaký asexuál,enuch alebo to máš pomotané v sexuálnej oblasti, ako už viacerí v minulosti o tebe popísali...
drvivá večšina chodí tak, alebo každý veľmi blízko tomu.... a niektorí ešte aj horšie s vystrčenými vemanami a s legínami ktoré majú zarezané v zadku a v kunde...
>> kde som čosi také schválil? << poď do mňa, ukáž mi to..
ale zároveň mi zodpovedz aj čosi iné... čo z toho, čo som napísal NIE JE PRAVDA...
ukáž čo je v tebe.. čo si za chlapa.. že nemáš iba v hube nas***é
------------
je to provokačný faktor, a teda ... niektorí jedinci sa nedokážu ovládnuť
áno.. v tom je ten problém.. nie v tom, či je to provokačné ale v tom, že sa nedokážu ovládnuť.. a ver mi, že ak je niekto úchyl, tak je úplne jedno či je žena holá alebo zahalená v burke či habite...
tvrdíš o mne, že to mám pomotané "ako viacerí písali"..
všetci inteligentní vieme, že aj tí "viacerí" to mysleli len ako urážku a nadávku, nie ako fakt, ktorý by vedeli dokázať či by o ňom čosi relevantné mysleli.. fakt si to teda použil ako argument?
takže smelo poď a vysvetľuj... to ty veľmi rád.. prečo by som mal byť eunuch či asexuál?? preto, že sa dokážem ovládnuť a nemám potrebu ťapkať náhodné okoloidúce po zadku? či preto, že sa nevrhnem na každú babu, čo okolo mňa počas dňa prejde?
znamená to, že ty také robíš? a teda mňa považuješ za zlého kresťana? ehm ehm
Johnynko, pred pár minútami si v téme o plochom 100 km jazere v bolívii písal že ak by po jazerere išla lod tak na jeho konci by si pre zakrivenie lod nevidel... ked som ti túto tvoju konšpiráciu vyvrátil asi 3 linkami dokazujúcimi že v jazere nie je žiaden výškový rozdiel, tak namiesto toho aby si si priznal svoj omyl, zas si sa púštal len do osočovania, zosmiešnovania oponenta....
A to nie je 1 krát, už sa mi to s tebou stalo po 30 krát... takže sa pýtam, ked ti dám teraz zdroje zase sa rozbehne ten istý kolotoč ? Zase ak ti dojdu argumenty, ked vyvrátim tvoje klamstvá, zase si nepriznáš omyl, a budeš tu škriekať na oponenta ?
Budíš zatial 100% dojem že to schvaluješ. Preto ti dám kontrolnú otázku. Si za to aby sa zaviedlo pre ženy povinné oblečenie v @28 ?
@tomas55555@34 btw ja som mohla mat vtedy tak 10 rokov, aj vtedy to bola podla teba moja chyba? Nebola chyba skor v tych uchylnych nadrzanych pedofiloch?
@tomas55555@41 nie, ani v tom pripade. Ludia, ktori maju potrebu sexualne obtazovat akukolvek zenu, by mali vyhladat sexuologa alebo psychiatra/psychologa, lebo to nie je normalne.
Ok, ked sa pojdeš kúpať na miesto kde sú premnožení žraloci, a ešte k tomu vyleješ krv okolo seba, ak ťa zožerie žralok, koho to bude chyba ? Tvoja, alebo žraloka ?
lenže ty si neuvedomuješ že žial, mnohí muži nedokážu ovládať svoje pudy, preto platí staré známe, že ich netreba provokovať. Takisto ako ja nepojdem provokovať nejakého skinheada a hádzať mu šišku do hlavy...... Takisto nepojdem do Trnavského kotla a nebudem tam vykrikovať "SLOVAN"... Kebyže toto spravím, musel by som byť nesmierne hlúpy.... A ked je niekto hlúpy tak je to JEHO CHYBA. Za hlupost si totiž každý može sam.
"Nebola chyba skor v tych uchylnych nadrzanych pedofiloch?"
@tomas55555@48 a prečo odmietaš prevziať zodpovednosť za svoje činy? nemyslíš si, že ak hrozí reálne riziko, že sa neovládneš, tak by si mal byť izolovaný od spoločnosti v nejakom liečebnom alebo nápravne výchovnom ústave?
@tomas55555@48 opravim ta, normalna nie je ani pedofilia, ale ani muzi, ktori nie su schopni kontrolovat svoje sexualne pudy. Koncim, lebo s tebou diskusia nema zmysel.
Reálne riziko hrozí u každého, dokonca aj u teba že mna znásilniš ked uvidíš takého krásavca ako ja. Ciže to by potom museli byť hospitalizovaní všetci.
Ja osobne nemám problémy so sexuálnym sebaovládnutím, viem si to totiž vykompenzovať v rámci povolených noriem. Ale niektorí ľudia taký nie sú, a kedže vieme že na zemi chodia aj nenormálni ludia, treba byť na pozore a zbytočne ich neprovokovať.... ale ved toto sú úplne samozrejmé veci. Aj v USA existujú černošské štvrte... belosi tam s černochmi vychádzajú v rámci normy, no ak by nejaký beloch išiel do černoššskej štvrte a vykrikoval tam rasistické heslá, no neviem neviem.... treba sa preto správať zodpovedne a neprovokovať zbytočne.
"ale ani muzi, ktori nie su schopni kontrolovat svoje sexualne pudy. "
Ano, ved s tým súhlasím, normálne to nie je. Majú sa vedieť ukontrolovať a vybiť si to v najbližšom bordeli. Ale rozhodne nie je normálne chodiť po ulici oblečení v oblečení v ktorom si viac holý než oblečený, a predovšetkým ktorým vystrkuješ svet svoje ítimne partie a prsia
@tomas55555@39 obávam sa, že na celom svete si jediný, ktorý si myslí, že si ty mne niečo vyvrátil.. áno, poslal si tri linky... to je tak všetko čo si spravil..
tie však nič nedokazovali
@tomas55555@52 Ok, s touto tvojou logikou, ako sa maju trebars deti chranit pred pedofilmi? Maju byt zavrete stale doma a nechodit ani do skoly, lebo ak nahodou do skoly pojdu a zastavi ich pedofil, je to z 90 percent ich chyba a nie jeho? Nemaju ho provokovat tym, ze idu po ulici?
Sranda, takže na jednej strane tvrdíš že vyzývavé oblečenie nie je správne, ale na druhej strane si za to aby ludia chodili vyzývavo... Celkom si pekne protirečíš
@tomas55555@61 Tak sa prestahuj do nejakej islamskej krajiny, ked ti to vadi. Tu ide o to, ze to nie je chyba tych deti (ze chodia von), ale je to chyba tych pedofilov a takisto nie je chyba tych zien, ze su v lete oblecene nalahko, ale chyba tych muzov a deviantov. Tie priklady su v zasade dost podobne, to len ty ich odlisujes.
V Saudskej Arábii majú ešte teplejšie počasie a za druhé, ženy nechodia extrémne provokatívne oblečené len cez 40 stupnové teploty, ktoré tu ani nemáme, ale každý jeden den, či je zima, či je dážd.... tesné nohavice na ktorých je vidieť obrys zadku, legíny, trička pri ktorých vytrčajú vemená, apod...
@tomas55555@28 alebo ked nevies udrzat kkt v nohaviciach a ruky vo vreckach, co keby si radsej ty nechodil vobec von a nekazal zenam o tom, ako maju chodit oblecene? Si clovek alebo zviera, ktore nema rozum s ovladaju ho iba pudy? (recnicka otazka, odpoved vsetci vieme)
@yoss@24 Keď ti ťa ten chlap začne hladiť proti voli a zajebe ťa vlastnou váhou na záchode aby ti mohol šáhnout na gule a ešte ťa bude okolie odsuzovať ako si bol v tú noc oblečení, tak sa možeš začať porovnávať so ženami.
@tomas55555@61 Sa najviac bavím že tu o správaní sa k ženám rozpráva chlapec čo v živote nemal partnerku... Ak máš pocit, že sa kvoli oblečeniu ženy nebudeš vedieť ovládnuť, choď prosím ťa do zoologickej k opičkám, ak máš mozog ktorému je premýšľanie len samemu sebe na okrasu. My ľudia, ktorý si vieme v hlave zosobniť hlas, ktorým sa vieme riadiť, proste ženy neznásilníme len za to, že majú krátku sukňu, sorry, fakt, normálny človek sa vie ovládnuť, úplne každý normálny človek sa vie ovládnuť...
@tomas55555 Nechce sa mi citat celu diskusiu v tomto fore, ale chce sa mi zareagovat na par tvojich komentarov Mavas casto dobre dobre postrehy, akurat ich blbo vyjadrujes a tvoje riesenia vobec nie su rieseniami. Praveze tie tvoje riesenia este zhorsuju ten problem o ktorom sa vyjadrujes. Nie je nic zle na tom, ze dievcata chcu byt pekne. Tak to bolo odjakziva. Proste chcu sa pacit chalanom, aby si nejakeho nasli a boli stastne. Proste ludia chcu byt stastni. O to sa kazdy snazi. Take oblecenie je v dnesnej dobe symbol krasy. Lenze problem je, ze sa pacia aj tym o ktorych nestoja. Taki chlapi su potom frustrovani z toho a stanu sa incelmi. Tiez su aj vselijaki poruseni muzi, ktori su ovladani chticom ktory nedokazu ovladat a kedze su neukojeni, tak potom obtazuju pekne zeny... Ale da sa to naucit ovladat aj v tejto dobe, kde sa propaguje sexualita, erotika, spolocenska prostitucia a podobne. Napr. Vedy o ktore sa zaujimam maju na to fungujuci navod. Problem je, ze tie Vedy ma vela ludi na haku. Materialisti ich celkovo nemaju radi a nechcu ich studovat a ani len pochopit lebo im v tom brani ich materializmus, ego a tzv. maya... Cize materializmus je ten problem a nie vyzyvavo oblecene zeny. Materialisti si myslia, ze materializmus im da stastie. Ale nie je to tak... Tu som o tom do hlbky davnesie debatoval s birdzakom Jamesom98 → » www.birdz.sk/darksider96/obr...
Hmm, vsak keby chodia oblecene ako mnisky alebo tak nejako ako v tych obrazkoch co si postol, tak by sa im ostatni smiali, robili posmesky, mali predsudky... V dnesnej dobe je take oblecenie pre ludi moderne / normalne. Mnisky z klastorov a pod. su izolovane od sveta a nechcu muza, tak ich to trapit nemusi. Ale nie pre kazdeho je zivot v klastore, chrame... Problem je materializmus a tento system, ktory je nas nepriatel. A u teba este aj neovladnute pudy... A to krestanstvo ta ich tazko nauci ovladat... Vsak aj kopa fararov ma s tym problem Riesenie v moslimskom style nie je riesenie. Treba riesit pricinu a nie priznaky. BTW, mas taky Vedsky pribeh o dvoch yoginoch, muzovi a zene, ktori zili v oblasti Kasmiru v lese uplne nahi mimo civilizacie a venovali sa askezii a praktizovali yogu. Volali sa Adama a Hagyavati. Krestansky prekruteny plagiat je zas Adam a Eva. Inspiruj sa tym
@darksider96@77 *Keď sa chceš zastať žien monológom o tom aký si kúl, a pritom vlastne urobíš zo žien nesvojprávne samičky...*
Ako fakt celým textom objektizovať ženy, tvrdiť, že sa im páči aby boli objektizvané, osoliť to tým, že mníšky sú na smiech a zakončiť to zas naznačením svojej osvietenosti tkvejúcej v tom, že poznáš príbeh ktorý dávajú krišňáci na Sloboďáku v odseku trojstranovej brožúrky... to dokážeš iba ty...
@azizi@68 Otázka potom je, ako definuješ sexuálne obťažovanie. Definoval by som to ako niečo so sexuálnym podtónom čo je ároveň nekonsenzuálne. Ak ta ženská, ktorú nepoznáš a ani v tom momente nevidíš, lebo je za tebou buchne po zadku, určite to konsenzuálne nebude.
Rovnako sa mi to stalo niekoľko krát a práveže mi to lichotilo a maximálne som sa na to usmial. A rovnako som to videl aj u niekoľkých žien, ktoré na podobné veci zareagovali dokonca nadšene a tiež s úsmevom.
Tak je fakt dôležitá otázka: Splňa to parametre sexuálneho obťažovania, nie je to konsenzuálne, ale zároveň to ani nespôsobí bolesť/utrpenie/neštastie - práve naopak, spôsobí to fajn pocity. Čo to je?
Nech to je ako je Nikdy nevieš, ako človek zareaguje. Takže pokiaľ to nie je konsenzuálne, Nerob to, lebo to je stále cielené sexuálne obťažovanie - hoci na konci nemusí spôsobiť žiadnu formu neštastia. Ale tým, že ty dopredu nepoznáš výsledok, morálne bude nič také nerobiť.
Zažil som však od ženskej napr. aj dosť drsné nevyžiadané obchytkávanie, niekoľkonásobné pokusy o bozkávanie a keď som na to nereagoval, prišiel z jej strany na rad plač a citové vydieranie - a napokon to ukončila tak, že keď ja nechcem, tak sa vyspí s iným (podotýkam, poznal som ju 10 minút). A ak by som mal vyhodnotiť postoj v tomto prípade - miestami mi to bolo jedno, miestami nepríjemné - celkovo mám k tomuto aj iným podobným zážitkom ambivalentný postoj.
Avšak rozhodne sexistické Je povedať, že ako chlap to apriori znášať "lebo by mi to malo lichotiť". Takže si tu predviedla tiež kus sexizmu.
@karlotiskot@78 S tebou diskusia nemá zmysel. Tebe je zbytočne niečo vysvetľovať. Teba je najlepšie mať v blockliste. K tebe sa budem vyjadrovať keď budeš minimálne rok čistý od drog. Rieš svoj drogový problém lebo budeš stále frustrovaný a po všetkých sfetovaný štekať ako besný čokel a nikam sa nepohneš, budeš stále povaľač a dostávať kopačky od žien...
@darksider96@80 Páči sa mi dieťa, že sa snažíš mať veci pod kontrolou tým, že sa snažíš byť lepší od iného vymýšľaním si.
Ale to nič nezmení na tom, že za tieto trápne výhovorky maskuješ len to, že nemáš na svoju existenciu jediný argument. Raz mi lezieš do prdele, raz mi plačeš na pleci, raz som zlý šikanátor na ktorého vlastne útočíš a potom zas drogovo závislý ktorý sa má dať liečiť. Ok vezmime precedens, že som drogovo závislí šikanator, čo sa má dá ísť liečiť, ako potom ospravelníš svoje adorovanie, alebo vyplakávanie drogovo závislého/mu?
že si vymažeš pičoviny zo statusov v ktorých si stratil argumenty a nakoniec sa zosypal tak že som musel počúvať o tvojich sračkách a ešte sa ťa zastávať pred pičami ktoré ti len hovoili pravdu čo ti bola na obtiaž...
Atrapa...
Skús sa vyjadriť radšej k téme... Že si sa vyjdaril ako prvotriedna šovinistická socka o tom, ako ženské šťastie tkvie v nájdení si chlapa a to bol len začiatok toho tvojho chorého výlevu... A ešte máš pocit, že tu rozdávaš osvietenie... Piča
@karlotiskot@81 Ty máš už vyše 30 rokov... Tuším ti už tiahne aj na 40ku ak ma pamäť neklame. Ja mám 26 rokov. Na birdzi som od roku 2013-2014 a tento nick mám od roku 2015. Ty si 10 +- rokov dozadu bol cca. v mojom veku. Ja som pred rokmi bol v podstate ešte fagan. Nie je ti kokotno z toho, že tu vyťahuješ veci (ešte dokonca aj skreslené) na človeka, ktorý niečo pridával na sociálne siete ako zmätený mladík? A kopírovať sem staré veci toho človeka ako minule a zosmiešňovať ho tým? Pre mladých ľudí sú aj 2-3 roky dostačujúca doba na progres. Ty už nie si taký mladý ako ja, ale nesprávaš sa ako mudrc. Za to môžu aj dosť tie drogy, ktoré ti kurvia myslenie. Neber ich A to nie je žiadne vymýšľanie... Však si to tu sám priznal Ešte si tu mal pred nejakou krátkou dobou aj profilovku s kocúrom, čo mal v hube jointa... Alebo list konopný tam bol či také niečo.... Aj si tu smútil, že ťa nechala frajerka nedávno lebo sa jej nepáči, že si povaľač... Pls, neobťažuj ma tvojimi drístami. Ja ťa nenútim čítať moje komentáre. Na FB alebo IG by som si ťa už dávno zablokoval a nemal ťa nijako na očiach. Zišlo by sa také niečo aj na birdzi. Ty si epikurejec a ja som niečo iné... Nie sme nijako kompatibilní, tak si daj pohov.
@darksider96@82 *Karlotiskot: Má profil kde má napísané 34 rokov*
*Darksajdy: ak si dobre pamatám máš nad 30 rokov*
Prosím? Veď ty si rovnaký už odjakživa Máš pocit že si sa v niečom zmenil?
To že som mal kocúra s jointom v profilovke znamená že som feťák, ale keď si ty opisoval svoje prvé šukanie na tráve ako zájazd na heroíne to bolo poho
A-T-R-A-P-A
Sorry inak, že sa utešuješ klamstvami. Bohužiaľ nefetujem, ale áno húlim Frajerka húli so mnou, platím necelých 200 eur nájom za 3izbák v Brne, staráme sa spolu pomaly desať rokov o mačky, drvíme plejko, úžívame si bezdetnosť a to že si s partnerom prežívame problémy patrí k dospelím vzťahom, čo bohužiaľ ďalších minimálne 8 rokov nezistíš. Je ale divné že si potrebuješ v mysli vytvárať tieto príbehy o mojom nešťastí. Cítiš sa potom lepšie? Zanechal som v tebe traumu ktorá ťa k tomu núti? Vmýšlať si predstavy o cudzom človeku aby si sa vyhol duševnej nespokojnosti? Predstavuješ si to aj o inych ľudoch čo nemáš rád, alebo je to márna otázka, pretože tým svojím lžiam veríš?
@karlotiskot@83 Aspoň vidíš, že ma nezaujímaš a ani tvoj profil. Za to ty máš potrebu tu snoriť kade tade v niekoľko ročných príspevkoch, kde som sa vyskytol a neustále ma otravovať. No a to, že si tu všimnem nejaké sračky, ktoré tu píšeš, tak tie sa dajú ťažko úplne prehliadnuť. Navyše vôbec si nevymýšľam. Však vieme všetci, že fajčíš trávu a si znalec na pervitín a stokárstvo. A to s tým šukaním na tráve... Tak toto je tiež dôvod prečo ma otravujú tvoje reakcie. To nie je tým, že by si mal pravdu alebo nejaké argumenty resp. silu, ktorá ma ničí. Ale je to ako smrad, takže si nefandi. Na strednej som párkrát skúsil trávu, no a čo? To kopu ľudí na birdzi. Tak som to napísal do fóra v ktorom bola o tom téma... Proste niektoré druhy marihuany majú ten účinok, že je z nich silnejšie vzrušenie pri sexe. Ja sa ale narozdiel od teba dennodenne nezhulujem. Ja nepijem, nefajčím, nedrogujem a ani len kávu nepijem. Vedľajšie účinky dlhodobého užívania marihuany sú aj spomalené myslenie a povaľačstvo. Proste ty si ukážkový príklad prehuleneho mozgu.
"Frajerka húli so mnou, platím necelých 200 eur nájom za 3izbák v Brne, staráme sa spolu pomaly desať rokov o mačky, drvíme plejko, úžívame si bezdetnosť a to že si s partnerom prežívame problémy patrí k dospelím vzťahom, čo bohužiaľ ďalších minimálne 8 rokov nezistíš."
Takže sa vrátila nakoniec k tebe? No a však hovorím, že ty si epikurejec a ja som niečo iné. Čo akože chceš? Čo sa mi snažíš povedať? Ja taký nechcem byť. Vy ste epikurejci a ja som arijec. Teda aspoň chcem byť a pracujem na tom. Epikurejci verili v neosobný princíp existencie a ja verím v osobný princíp existencie. V dnešnej dobe sa slovom epikurejec označujú povaľači a aj ľudia pre ktorých je hlavnou činnosťou užívať si dobré jedlo, sex a pitie... Čiže aj takým neoepikurejcom sa ťa dá nazvať. Ja o tvoj spôsob života nestojím. Chápeš? Nie každý vidí svet rovnako ako ty... Netočí sa len okolo teba a tvojej trávy, mačiek, spôsobu života a nelogických svetonázorov. Nespamuj tu už a pustí si radšej nejaký film.
@karlotiskot@86 Načo si ma označil a reagoval na mňa? Bolo ti to treba? Nudíš sa alebo čo? Dlhšiu dobu sa tu neukážeš a potom si tu nonstop niekoľko dní a hádaš sa tu s kadekým... A takto dookola sa to deje už dosť dlhú dobu... LOL Čo chceš akože odo mňa? Páčim sa ti? Však si zadaný... Alebo čo chceš? Načo si mi negoval môj príspevok? Takto to bolo aj v minulosti. Ja som niečo napísal alebo pridal a ty si tam doliezol a začal na to pičovať. Ja som sa snažil argumentovať a ty si len pičoval a nechápal o čom píšem. Ani naštudovať si si to nechcel a išiel si si svoje. Ja mám svoju ideu a ty svoju. Ja nechcem byť ako ty, ja nechcem žiť život ako ty... Ani keby som mal byť veľmi prachatý a mať dobrý job... Ja v tom spôsobe života nevidím logiku... Je to Bezvýznamné, náhodné, plytké, strašné, zlé... Radšej by som nechcel žiť ako žiť taký bezútešný život materialistu. Môj svet je lepší ako ten tvoj. Preto sa tu oň podelím z času na čas. To je normálne, že ľudia sa zvyknú podeliť o svoj svet Tiež je aj normálne, že diskutujú spolu ľudia s odlišnými temperamentami... O tom je demokracia, sloboda prejavu... Ale s hlupákom nechcem diskutovať. Rozlúčim sa a idem si po svojom. Ak ma napáda, tak ho bloknem a hotovo.
"Takže čo si chcel povedať tým, že si šukal na tráve a ja to na teba vyťahujem? Že je to nefér?"
Hej, hej... Je to nefér. Čo s tým akože ja teraz mám? Však som bol vtedy stredoškolák. Tiež som sa ako decko v šiestej triede pobil a spôsobil modrinu inému decku. Môžeš o mesiac aj to na mňa pri inej príležitosti vytiahnuť a ukázať ma vo svetle nejakého agresora
"Vieš, ona odomňa nikdy neodišla Ale facinuje ma stále ta tvoja snaha sa cítiť lepšie na niečí úkor ty Árijec"
Hej? A čo si mal potom teda nejaké haluze z trávy alebo z hríbov keď si písal ten status? Alebo iba chcela odísť od teba? Také niečo si písal v statuse... To si ako tak pamätám toho videnia v sekcii statusy. Plus že jej vadilo, že robíš celý život na vysokozdvižnom vozíku v sklade, nemáš dosť prachov a také niečo. NJN, to sú bežné a normálne problémy materialistov / epikurejcov. Ešteže ja nemusím mať taký život. Plný plytkosti a stresu z kokotín až kým nepríde naprostý koniec a potom údajná ničota.
"Dopiče ty to robíš naschvál aby som zas začal robiť darksajdy quotes že?"
Hmmm... Takže ty predpokladáš, že od teba žiadam, aby si žil život ako ja na základe toho, že ti vyčítam, že si šovinista, čo objektivizuje ženy, vysmieva sa mníškam a podporuje victim-blaming?
Vies čo... Minimálne v tých názoroch že je to choré by si fakt mal žiť moj život.
Nie nepáčiš sa mi, to by si musel mať charakter.
Vieš nerád ťa sklamávam, ale celú túto situáciu si si asi len predstavoval Keď som robil v sklade vedúceho moja priateľka mi každý večer varila jedlo a podporovala ma. To že si predstavuješ, ženu ako niekoho komu ide o to aby bol jej manžel bankár, alebo aspoň junior v IBM je len v tvojej chorej hlave.
Počkat doteraz som bol povalač, teraz som už skladník? A vie šéf, že ma povýšili?
@karlotiskot@89 Vsak ja viem, ze si pisal kokotiny o objektizovaniu zien a pod. A co s tym ma akoze sovinizmus? Vsak ty ani nevies o com tocis. To je uz fakt zle s tebou... A to, ze sa vysmievam mniskam, tak to je uz normalne strop. Neslahol si si nahodou sol do kupela? V Amerike boli pripady, kde pod vplyvom toho ludia predvadzali rozne extremy. Pochop, ze ja nechcem s tebou diskutovat lebo mam uz dostatocnu skusenost s debatami s tebou a viem, ze to nikam nevedie... Si proste poskodeny alebo vecne nafetovany pripadne nejaka forma trolla. Neobtazuj ma pls.
"Sa najviac bavím že tu o správaní sa k ženám rozpráva chlapec čo v živote nemal partnerku."
A to máš odkial ? Vieš o tom že tí čo o druhých tvrdia že nemali/nemajú partnerky su poväčšine tí ktorí majú sexu najmenej ak vobec nejaký, a kedže sa cítia tak zle, chcú si o druhom falošne nahovoriť že ten druhí rovnako ako oni nikoho nemal, aby sa potom necítili tak zle ?
@tomas55555@28 poviem to takto si to môžeš aj pozrieť...je jedno co ma obeť na sebe ..štatistický oblečenie nehrá rolu ..si pozri napr ze znásilnenie môže byt aj keď ma daná osoba nohavice a je normálne oblečená aj keď ma sukňu to je úplne jedno co ma na sebe...
Asi ťažko to može byť jedno, kedže je XYZ násobne vyššia pravdepodobnosť že mužov vzruši sexi oblečenie a ženské krivky v nom, než mníške háby a zahalené telo...
Za druhé, ak by platilo že oblečenie nehraje rolu, potom by bol rovnaký pomer znásilnených žien čo nosia mníške háby, nikáby, v porovnaní s tými čo chodia polooblečené v natesnených legínach, nohaviciach, ukazujúce vemená.... to sa však ani zdaleka nedeje
A porovnaj si počet znásilnení na 100 tisíc obyvatelov, v islamskych krajinách kde sa nosia dlhé háby a neislamských krajinách kde možeš ísť polonahý po ulici...
South Africa 72,1
Costa Rica 36,70
Australia 28,6
United States 27.31
Armenia 0.36
Mozambique 0.19
Azerbaijan 0.17
Egypt 0.11
Ako je možné, že mi tento skvost skoro ušiel? @tomas55555 Moja ponuka stále platí, začni robiť videá, bude to mať väčší dosah a budeš z toho mať aj peniaze. Reálne ťa budem podporovať. Ale musíš tieto tvoje nápady a postrehy rozobrať na kameru, to je podmienka.
@azizi@15 myslím, že v oboch prípadoch je to sexuálne obťažovanie, tak ako žene nelichotí, že ju cudzí muž udrie po zadku, tak ani mužovi to nemusí lichotiť. Ide asi skôr o to, kde má jednotlivec hranice a čo už vén ne presahuje a stáva sa nepríjemným.
Už to bolo velmi dávno no bohužial ano.
Bol to pritom muž ktorý mal ženu a dve malé deti. Bola iba jedna osoba ktorej som sa zdôverila a tá to dokonca otočila proti mne. Dosť výrazne to ovplyvnilo moju dôveru k mužom...
A mne sa priamo včera jeden takýto incident stal. To, že sa to deje každú chvíľu v meste ani nejdem komentovať, ale tento ma mimoriadne vytočil. Boli sme na byte u kamarátov, avšak oni sú Ukrajinci a susedia Slováci vedia, že tam žijú títo Ukrajinci tak často nedbajú na to, čo hovoria. Prišiel tam však nejaký nový človek, starý dôchodca a ja som vtedy akurát vyšla na balkón fajčiť, tak som sa rovno pozdravila. Ihneď okomentoval, že aké krásne dievčatká tu žijú a ja som ani nestihla nič odvetiť a zrazu ma uzemnil s tým že "povyzliekaj sa. Nech sa trošku popozeráme. No šup." popritom mi názorne so svojím tričkom ukázal, ako si to asi predstavuje a odporne úlisne sa na mňa usmieval. V tom mu po slovensky odpovedám, že akým právom sa so mnou takto rozpráva. Hneď sa zľakol, keď zistil, že mu rozumiem a pýtal sa" čo, nemôžem také? " vravím nie, to kde si videl?. Na balkón prišiel vtedy aj kamarát, tak sa postavil vedľa mňa, preložila som mu čo sa stalo, tak starý už bol dosratý aj za ušami. Títo ľudia sú vždy takí odvážni, keď vidia ženu samú, veľmi smutné. Podotýkam, že všetko toto hovoril úplne seriózne a ja som mala na sebe obyčajné tričko a dlhé nohavice....
@tomas55555@114 nevidím na tom oblečení nič zlé, ale ty čo o tom vieš. Podľa týchto komentárov čo tu píšeš odhadujem, že máš spodné zuby krivé ako ďas, zrastá sa ti obočie, nadmerne sa potíš a máš chlpatý chrbát a za všetko toto sa hanbíš, ale mamka ti povedala, že si pekný keď si mal 14 rokov tak sa snažíš netraumatizovať viac samého seba svojim zlyhaním a obtieraš sa svojími dopotenými názormi o to, ako sa ženy obliekajú a obviňuješ ich z toho, že ťa bolia vajcia, keď sa ti na ulici neodzdravia ale to nevadí, lebo takých ako ty je veľa a máme ešte čo robiť aby sme sa tohto genetický defekt ako spoločnosť potlačili.
@tomas55555@114 a ešte som zabudla, že som stála na uzavretom balkóne, čiže videl len moju tvár a plecia, ale to tebe je jedno, ty si si len prišiel pohoniť ego, keď už nič iné sa nedá
Počúvaj sexica, ja pekný som, dával som tu dávnejšie svoje fotky. Iba sa snažím vysvetliť prečo dochádza k tým obťažovaniam, a je to preto lebo chlapi sú nadržaní, a ste to práve vy ženy ktoré ich svojimi outfitmi dokážete rozrušiť. Preto neexistuje žiadne sexuálne obťažovanie u mníšok, ale u báb tebe podobných sú ich tisícky.... a najhoršie je na tom to , že chodíte oblečené ako do bordelu, a pritom si nahovárate že vy ste normálne oblečené... no nie ste, a ja ako chlap to viem najlepšie zhodnotiť, ako chlapi ženy vnímajú a čo ich na ženách vzrušuje...
"Tak sa prestahuj do nejakej islamskej krajiny, ked ti to vadi. Tu ide o to, ze to nie je chyba tych deti (ze chodia von), ale je to chyba tych pedofilov a takisto nie je chyba tych zien, ze su v lete oblecene nalahko, ale chyba tych muzov a deviantov. Tie priklady su v zasade dost podobne, to len ty ich odlisujes."
Je to chyba žien, nemajú čo chodiť nalahko oblečené, prečo tak chodia ? A to nie len pri tropických teplotách ktoré tu máme na Slovensku tak 10 dní do roka, oni chodia tak každý jeden oblečené...
@tomas55555@118 ale mňa to absolútne nezaujíma, že čo si ty a tebe podobní myslíte o tom, ako sa ženy obliekajú a čo je vhodné a čo nie. Aj keby idem po ulici len s figovymi listami, tebe to môže byť 35. V hlave si mysli čo chceš pre mňa za mňa, ale nikto ti nedal právo mať k tomu nejaké poznámky a už vôbec nie sa takej ženy dotýkať. Tvoja sloboda končí tam, kde začína sloboda druhých. Ty len nie si mentálne v poriadku a preto máš pocit, že toto je nejaký pavilón, kde si zver robí čo chce. Tam je chyba, a nie v ženách. Moje tielko nemôže za tvoj neúspešný život
@tomas55555@120 Ale to iste tie deti, ze chodia von. To maju prestat chodit do skoly, stretavat sa s kamosmi vonku? Chapes, ze je to totozny priklad? Tie deti aj zeny su normalne, naopak ti pedofili a devianti nie, ako si aj sam priznal. Chyba je na strane pedofilov a deviantov a to by sa malo riesit. Nie na strane deti a zien.
Právo nie, ale pokiaľ si si nevšimla tak ľudia sa nie vždy riadia právom, a ked sú k tomu vyprovokovaní tak je ešte menšia pravdepodobnosť že sa budú riadiť právom... čiže ty niekoho vyprovokuješ, a potom sa čuduješ že sa ten človek neriadil právom... vieš ono, mala by si si uvedomiť že na svete nežijú len vykastrovaní eunuchovia a nie každý sa dokáže ovládať, v podstate ani ty sa nevieš ovládať ked si mi tu silou mocou musela uštedriť pár uštipačných poznámok....
ženy nie sú normálne. Pozri sa ako chodia oblečené, to ti príde normálne ? Ved medzi chodením do hola a tým ako chodia oblečené dnes nie je v podstate takmer žiaden rozdiel....
@tomas55555@125 Ale porovnaj si to s tymi detmi a pedofilmi. Je to prakticky uplne to iste. Chapes? Zeny za to nemozu, rovnako ako za to nemozu tie deti. Normalny clovek by mal vediet ovladat svoje sexualne pudy, aj keby zeny rovno chodili po ulici nahe.
Tak ale ty aj píšeš že nikoho nemáš, a proste taká sexica ako ty, by si dokázala nájsť do pár minút niekoho, takže mi to príde skor tak že nemáš záujem o mužov, takže by som to skor tipoval na tu asexualitu... alebo si lesba ?
Ja sa ale nechám ženami oblapkávať, aj zvádzať. Ale vy idete polonahé von, a ked niekto na vás hodí čo i len pohlad tak už na neho chcete poslať polovnícke psy
@tomas55555@123 ale ja som ti nedala žiadne uštipačné poznámky. Ja som ti povedala svoj dojem, ktorý si na mňa urobil svojim chovaním a napísala som svoju približnú predstavu toho, ako takýto wanna wanna wanna be sigma male vyzerá, keď jediné čo vie je písať chujoviny na internet a hrať sa na niečo vzdelané.
@tanji@101 Ono to ide ruka v ruka s mackami. Prebrali sme docasku po pani domacej. Kazdy jej za seba platime len energie + dostavame krmivo a podstielku. Ale bola to dost nahoda ze sme sa k tomu dostali. Vlastne vdaka maciatku, ktore sme nasli a boli zaniest do noveho domova v Brne a zrovna nam pani volala na obhliadku a zrovna to zachranene maca to zrejme rozhodlo ze si nas vybrala zo zaujemcov. A to nechci vediet co sme platili zo zaciatku
@tomas55555@123 každý si môže obliecť co chce ...a co sa danej osobe paci.. a za to že pár jedincov nevie ovládať alebo je nadrzanych už len z nejakej predstavy baby nemôžu .. pritom môžu byť normálne slušne oblečené ...a nie nie je v poriadku plesnút babu po zadku tak isto ako ju obchytkávat pokrikovat ....ked má chalan nejakú potrebu si chytiť babu ale druha strana nechce ...tiež by ti nebolo príjemné keby k tebe príde bud chalan alebo baba a plesne ta po zadku a začne ta obchytkavat ....a ked si niektorí myslia ze tým zaujmu tak je to smutné ale nezaujmú .a k tomu co si písal veľa prípadov čo sú ľudia znásilnení tak to nepovedia si to nechajú pre seba lebo bud im polícia neuverí alebo sa boja ..čiže napr keď hovoríš o zahalenych ženách-moslimské krajiny- v niektorých krajinách ani ženy nemajú práva a zachádza sa s nimi dosť zle čiže aj keby sú napr znásilnene tak to nepovedia .... tak isto v takých krajinách sú ženy predané do manželstva ked sú mladé...
@tomas55555@94 Inak takt, skúsim ti vysvetliť prečo máš na základe tohoto vyjadrenia premýšľanie potencionálneho znásilňovača. Každý normálny človek keď sa pozrie na ženu, vidí človek. Ako keď sa pozrie žena na ženu, žena na muža a vice cersa, alebo muž na muža. Áno sú chvíle ako prvé dojmy, "iskry" a potom už veci spejúce k partnerstvu, telesnému, alebo aj hlbšiemu. Normálnemu človeku nestvrdne hoci aj z nahej ženy, vieš prečo? Lebo to nie je telesný reflex, že ti stvrdne péro pri pohľade na ženu. Vzrušenie prichádza až s fantáziami... Čo znamená, že si práve povedal, že pri každej žene nemyslíš na nič iné ako na sex, a že za to možu ešte aj oni, že si takýto zúfalec... Fakt je humus čo robíš. Dá sa to ospravedlniť pri puberťákovi, ale nie pri dospelom človeku...
" že pri každej žene nemyslíš na nič iné ako na sex"
Kde som napísal že pri KAZDEJ zene" ?
"Každý normálny človek keď sa pozrie na ženu, vidí človek."
Ok, ked vidíš holú ženu, tak prvé čo ťa na nej zaujme, je jej duchovná krása ? Píšeš tak preto, lebo si nikdy nezažil čo je to mať so ženou intímny pomer
@tomas55555@149 NIe, keď vidím polonahú ženu vidím polonahého človeka. Akože fakt, neexistuje telesný reflex, čo prijme úd stvrdnúť len za to, že oči videli prsia. To mozog si musí začať vytvárať sexuálne predstavy aby sa tak stalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
153 komentov
To bola moja prvá skúsenosť so sexuálnym obťažovaním
Bože mne je vždy tak smutno a zároveň som znechutená, keď o tom čítam hrozné
Potom jeden volne visiaci penis v elektricke sa mi vyskytol pri ramene, ked som sedela pri ulicke ? tiez som to uspesne vytesnila, kym som si pri tomto fore nezacala lovit v pamati.
Potom este raz v mhd ale to sa netykalo mna a nastupila som az po incidentne, ked tam nejaky pan vrieskal po niekom ze ci je uchyl ked tam obtazuje dieta ? toto som nevidela ale bolo mi z toho najviac zle, lebo proste male dieta, to mohlo mat tak 5 rokov ?
Potom isto este par drobnosti, ktore pre mna neznamenali nejaku zasadnu ujmu.
- raz v nemocnici ma napadol pacient (a tam som zažila veeľa sexuálnych narážok za veľmi krátky čas)
- raz do mňa hustil jeden chalan, ktorého som sa nevedela striasť a chodi lna rovnaké miesto, kde som chodila každý utorok, že nech s ním idem na plávanie a nech dojdem hlavne v plavkách.... nedal sa odbiť, už som to cez políciu chcela riešiť, lebo sa to pravidelne opakovalo
- keď som bola v Bratislave pred pár mesiacmi, začal ma naháňať jeden muž len tak na ulici a raz ma dohonil a pľasol po zadku a potom si spokojne odkráčal
- akože divné poznámky od okoloidúcich som si zažila viackrát, hlavne robotníci postávajúci pri ceste sú ideálny materiál na reči o všetkých okoloidúcich ženách , ale to už sú len reči
a ešte 1 vec mi napadla a potom som našťastie zabudla
mozes skusit zalozit taku, a zrazu sa z chlapov stanu uzasne ludske bytosti..
a realita? sme ludia.. taki aj onaki..
@Lukaso121
Chalani a ženy pravdou je však to že ženy dnes chodia oblečené +- takto
Takže nechodiť oblečený takto, ale takto
A garantujem vám že sa tých obťažovaní zbavíte
Najideálnejšie takto
však aj keby chodili úplne nahé, to ti nedáva žiadne právo robiť im veci, ktoré nechcú.. ak máš blbé poznámky ok.. odsúdi ťa verejná mienka aspoň
ak však ide o čosi viac - dotyk, či iné - je to trestné.. o morálnosti ani nehovorím..
ps: a drvivá väčšina z tu popísaných príkladov tak určite nechodí, tobôž ak sa bavíme o dievčatách do 15 rokov pričom tunajšie dievčatá tú 15ku mali už pred viac než pár rokmi..
ale zas od teba chcem príliš veľa rozmýšľania, rozhľadu, inteligencie a logiky.. prepáč mi to..
netvrdím že IBA vaša, ale tak minimálne z 80 - 90% vaša.
@Johnysheek
Právo nedáva, ale je to provokačný faktor, a teda nech sa potom tie ženy nečudujú že niektorí jedinci sa nedokážu ovládnuť....
Ale ty si očividne nejaký asexuál,enuch alebo to máš pomotané v sexuálnej oblasti, ako už viacerí v minulosti o tebe popísali...
drvivá večšina chodí tak, alebo každý veľmi blízko tomu.... a niektorí ešte aj horšie s vystrčenými vemanami a s legínami ktoré majú zarezané v zadku a v kunde...
» dam.nmhmedia.sk/image/932e706f-...
» dam.nmhmedia.sk/image/74c0a295-...
A takéto tesné džínsy tiež nie sú normálne...
@34
@35
Takéto oblečenie ti príde normálne ???? Ako kresťan toto schvaluješ ? Potom si kresťan tak akurát na papieri
chceš dôkazy.. tak začni dokazovať:
>> kde som čosi také schválil? << poď do mňa, ukáž mi to..
ale zároveň mi zodpovedz aj čosi iné... čo z toho, čo som napísal NIE JE PRAVDA...
ukáž čo je v tebe.. čo si za chlapa.. že nemáš iba v hube nas***é
------------
je to provokačný faktor, a teda ... niektorí jedinci sa nedokážu ovládnuť
áno.. v tom je ten problém.. nie v tom, či je to provokačné ale v tom, že sa nedokážu ovládnuť.. a ver mi, že ak je niekto úchyl, tak je úplne jedno či je žena holá alebo zahalená v burke či habite...
tvrdíš o mne, že to mám pomotané "ako viacerí písali"..
všetci inteligentní vieme, že aj tí "viacerí" to mysleli len ako urážku a nadávku, nie ako fakt, ktorý by vedeli dokázať či by o ňom čosi relevantné mysleli.. fakt si to teda použil ako argument?
takže smelo poď a vysvetľuj... to ty veľmi rád.. prečo by som mal byť eunuch či asexuál?? preto, že sa dokážem ovládnuť a nemám potrebu ťapkať náhodné okoloidúce po zadku? či preto, že sa nevrhnem na každú babu, čo okolo mňa počas dňa prejde?
znamená to, že ty také robíš? a teda mňa považuješ za zlého kresťana? ehm ehm
Johnynko, pred pár minútami si v téme o plochom 100 km jazere v bolívii písal že ak by po jazerere išla lod tak na jeho konci by si pre zakrivenie lod nevidel... ked som ti túto tvoju konšpiráciu vyvrátil asi 3 linkami dokazujúcimi že v jazere nie je žiaden výškový rozdiel, tak namiesto toho aby si si priznal svoj omyl, zas si sa púštal len do osočovania, zosmiešnovania oponenta....
A to nie je 1 krát, už sa mi to s tebou stalo po 30 krát... takže sa pýtam, ked ti dám teraz zdroje zase sa rozbehne ten istý kolotoč ? Zase ak ti dojdu argumenty, ked vyvrátim tvoje klamstvá, zase si nepriznáš omyl, a budeš tu škriekať na oponenta ?
Budíš zatial 100% dojem že to schvaluješ. Preto ti dám kontrolnú otázku. Si za to aby sa zaviedlo pre ženy povinné oblečenie v @28 ?
Ani v tomto prípade ?
Ok, ked sa pojdeš kúpať na miesto kde sú premnožení žraloci, a ešte k tomu vyleješ krv okolo seba, ak ťa zožerie žralok, koho to bude chyba ? Tvoja, alebo žraloka ?
lenže ty si neuvedomuješ že žial, mnohí muži nedokážu ovládať svoje pudy, preto platí staré známe, že ich netreba provokovať. Takisto ako ja nepojdem provokovať nejakého skinheada a hádzať mu šišku do hlavy...... Takisto nepojdem do Trnavského kotla a nebudem tam vykrikovať "SLOVAN"... Kebyže toto spravím, musel by som byť nesmierne hlúpy.... A ked je niekto hlúpy tak je to JEHO CHYBA. Za hlupost si totiž každý može sam.
"Nebola chyba skor v tych uchylnych nadrzanych pedofiloch?"
Bola, kedže pedofília nie je normálna.
Reálne riziko hrozí u každého, dokonca aj u teba že mna znásilniš ked uvidíš takého krásavca ako ja. Ciže to by potom museli byť hospitalizovaní všetci.
Ja osobne nemám problémy so sexuálnym sebaovládnutím, viem si to totiž vykompenzovať v rámci povolených noriem. Ale niektorí ľudia taký nie sú, a kedže vieme že na zemi chodia aj nenormálni ludia, treba byť na pozore a zbytočne ich neprovokovať.... ale ved toto sú úplne samozrejmé veci. Aj v USA existujú černošské štvrte... belosi tam s černochmi vychádzajú v rámci normy, no ak by nejaký beloch išiel do černoššskej štvrte a vykrikoval tam rasistické heslá, no neviem neviem.... treba sa preto správať zodpovedne a neprovokovať zbytočne.
"ale ani muzi, ktori nie su schopni kontrolovat svoje sexualne pudy. "
Ano, ved s tým súhlasím, normálne to nie je. Majú sa vedieť ukontrolovať a vybiť si to v najbližšom bordeli. Ale rozhodne nie je normálne chodiť po ulici oblečení v oblečení v ktorom si viac holý než oblečený, a predovšetkým ktorým vystrkuješ svet svoje ítimne partie a prsia
tie však nič nedokazovali
to mi úplne stačí
Vieš o tom že ak bláznovi dáš aj tisíc nepriestrelných argumentov, tak bláznovi tým nič nedokážeš ?
"a nekáž ostatným, ako majú chodiť oblečení oni"
Sranda, takže na jednej strane tvrdíš že vyzývavé oblečenie nie je správne, ale na druhej strane si za to aby ludia chodili vyzývavo... Celkom si pekne protirečíš
A čo som ja odborník na pedofíliu ? To sa spýtaj nejakého sexuologa.
Ja tu hovorím o veľkých ženách
Mal, ale ani sexuolog nikomu neradí že je správne chodiť na námestí o otrčať prsia a ohanbia.
V Saudskej Arábii majú ešte teplejšie počasie a za druhé, ženy nechodia extrémne provokatívne oblečené len cez 40 stupnové teploty, ktoré tu ani nemáme, ale každý jeden den, či je zima, či je dážd.... tesné nohavice na ktorých je vidieť obrys zadku, legíny, trička pri ktorých vytrčajú vemená, apod...
okrem toho, ze som vobec nenapisal to, co ty tvrdis.. opaet si prisposobujes realitu aby sa ti hodila..
takze este raz.. co tvrdim/som napisal?
Hmm, vsak keby chodia oblecene ako mnisky alebo tak nejako ako v tych obrazkoch co si postol, tak by sa im ostatni smiali, robili posmesky, mali predsudky... V dnesnej dobe je take oblecenie pre ludi moderne / normalne. Mnisky z klastorov a pod. su izolovane od sveta a nechcu muza, tak ich to trapit nemusi. Ale nie pre kazdeho je zivot v klastore, chrame... Problem je materializmus a tento system, ktory je nas nepriatel. A u teba este aj neovladnute pudy... A to krestanstvo ta ich tazko nauci ovladat... Vsak aj kopa fararov ma s tym problem Riesenie v moslimskom style nie je riesenie. Treba riesit pricinu a nie priznaky. BTW, mas taky Vedsky pribeh o dvoch yoginoch, muzovi a zene, ktori zili v oblasti Kasmiru v lese uplne nahi mimo civilizacie a venovali sa askezii a praktizovali yogu. Volali sa Adama a Hagyavati. Krestansky prekruteny plagiat je zas Adam a Eva. Inspiruj sa tym
Ako fakt celým textom objektizovať ženy, tvrdiť, že sa im páči aby boli objektizvané, osoliť to tým, že mníšky sú na smiech a zakončiť to zas naznačením svojej osvietenosti tkvejúcej v tom, že poznáš príbeh ktorý dávajú krišňáci na Sloboďáku v odseku trojstranovej brožúrky... to dokážeš iba ty...
Rovnako sa mi to stalo niekoľko krát a práveže mi to lichotilo a maximálne som sa na to usmial. A rovnako som to videl aj u niekoľkých žien, ktoré na podobné veci zareagovali dokonca nadšene a tiež s úsmevom.
Tak je fakt dôležitá otázka: Splňa to parametre sexuálneho obťažovania, nie je to konsenzuálne, ale zároveň to ani nespôsobí bolesť/utrpenie/neštastie - práve naopak, spôsobí to fajn pocity. Čo to je?
Nech to je ako je Nikdy nevieš, ako človek zareaguje. Takže pokiaľ to nie je konsenzuálne, Nerob to, lebo to je stále cielené sexuálne obťažovanie - hoci na konci nemusí spôsobiť žiadnu formu neštastia. Ale tým, že ty dopredu nepoznáš výsledok, morálne bude nič také nerobiť.
Zažil som však od ženskej napr. aj dosť drsné nevyžiadané obchytkávanie, niekoľkonásobné pokusy o bozkávanie a keď som na to nereagoval, prišiel z jej strany na rad plač a citové vydieranie - a napokon to ukončila tak, že keď ja nechcem, tak sa vyspí s iným (podotýkam, poznal som ju 10 minút). A ak by som mal vyhodnotiť postoj v tomto prípade - miestami mi to bolo jedno, miestami nepríjemné - celkovo mám k tomuto aj iným podobným zážitkom ambivalentný postoj.
Avšak rozhodne sexistické Je povedať, že ako chlap to apriori znášať "lebo by mi to malo lichotiť". Takže si tu predviedla tiež kus sexizmu.
Ale to nič nezmení na tom, že za tieto trápne výhovorky maskuješ len to, že nemáš na svoju existenciu jediný argument. Raz mi lezieš do prdele, raz mi plačeš na pleci, raz som zlý šikanátor na ktorého vlastne útočíš a potom zas drogovo závislý ktorý sa má dať liečiť. Ok vezmime precedens, že som drogovo závislí šikanator, čo sa má dá ísť liečiť, ako potom ospravelníš svoje adorovanie, alebo vyplakávanie drogovo závislého/mu?
že si vymažeš pičoviny zo statusov v ktorých si stratil argumenty a nakoniec sa zosypal tak že som musel počúvať o tvojich sračkách a ešte sa ťa zastávať pred pičami ktoré ti len hovoili pravdu čo ti bola na obtiaž...
Atrapa...
Skús sa vyjadriť radšej k téme... Že si sa vyjdaril ako prvotriedna šovinistická socka o tom, ako ženské šťastie tkvie v nájdení si chlapa a to bol len začiatok toho tvojho chorého výlevu... A ešte máš pocit, že tu rozdávaš osvietenie... Piča
*Darksajdy: ak si dobre pamatám máš nad 30 rokov*
Prosím? Veď ty si rovnaký už odjakživa Máš pocit že si sa v niečom zmenil?
To že som mal kocúra s jointom v profilovke znamená že som feťák, ale keď si ty opisoval svoje prvé šukanie na tráve ako zájazd na heroíne to bolo poho
A-T-R-A-P-A
Sorry inak, že sa utešuješ klamstvami. Bohužiaľ nefetujem, ale áno húlim Frajerka húli so mnou, platím necelých 200 eur nájom za 3izbák v Brne, staráme sa spolu pomaly desať rokov o mačky, drvíme plejko, úžívame si bezdetnosť a to že si s partnerom prežívame problémy patrí k dospelím vzťahom, čo bohužiaľ ďalších minimálne 8 rokov nezistíš. Je ale divné že si potrebuješ v mysli vytvárať tieto príbehy o mojom nešťastí. Cítiš sa potom lepšie? Zanechal som v tebe traumu ktorá ťa k tomu núti? Vmýšlať si predstavy o cudzom človeku aby si sa vyhol duševnej nespokojnosti? Predstavuješ si to aj o inych ľudoch čo nemáš rád, alebo je to márna otázka, pretože tým svojím lžiam veríš?
"Frajerka húli so mnou, platím necelých 200 eur nájom za 3izbák v Brne, staráme sa spolu pomaly desať rokov o mačky, drvíme plejko, úžívame si bezdetnosť a to že si s partnerom prežívame problémy patrí k dospelím vzťahom, čo bohužiaľ ďalších minimálne 8 rokov nezistíš."
Takže sa vrátila nakoniec k tebe? No a však hovorím, že ty si epikurejec a ja som niečo iné. Čo akože chceš? Čo sa mi snažíš povedať? Ja taký nechcem byť. Vy ste epikurejci a ja som arijec. Teda aspoň chcem byť a pracujem na tom. Epikurejci verili v neosobný princíp existencie a ja verím v osobný princíp existencie. V dnešnej dobe sa slovom epikurejec označujú povaľači a aj ľudia pre ktorých je hlavnou činnosťou užívať si dobré jedlo, sex a pitie... Čiže aj takým neoepikurejcom sa ťa dá nazvať. Ja o tvoj spôsob života nestojím. Chápeš? Nie každý vidí svet rovnako ako ty... Netočí sa len okolo teba a tvojej trávy, mačiek, spôsobu života a nelogických svetonázorov. Nespamuj tu už a pustí si radšej nejaký film.
Takže čo si chcel povedať tým, že si šukal na tráve a ja to na teba vyťahujem? Že je to nefér?
Vieš, ona odomňa nikdy neodišla Ale facinuje ma stále ta tvoja snaha sa cítiť lepšie na niečí úkor ty Árijec
Dopiče ty to robíš naschvál aby som zas začal robiť darksajdy quotes že?
"Takže čo si chcel povedať tým, že si šukal na tráve a ja to na teba vyťahujem? Že je to nefér?"
Hej, hej... Je to nefér. Čo s tým akože ja teraz mám? Však som bol vtedy stredoškolák. Tiež som sa ako decko v šiestej triede pobil a spôsobil modrinu inému decku. Môžeš o mesiac aj to na mňa pri inej príležitosti vytiahnuť a ukázať ma vo svetle nejakého agresora
"Vieš, ona odomňa nikdy neodišla Ale facinuje ma stále ta tvoja snaha sa cítiť lepšie na niečí úkor ty Árijec"
Hej? A čo si mal potom teda nejaké haluze z trávy alebo z hríbov keď si písal ten status? Alebo iba chcela odísť od teba? Také niečo si písal v statuse... To si ako tak pamätám toho videnia v sekcii statusy. Plus že jej vadilo, že robíš celý život na vysokozdvižnom vozíku v sklade, nemáš dosť prachov a také niečo. NJN, to sú bežné a normálne problémy materialistov / epikurejcov. Ešteže ja nemusím mať taký život. Plný plytkosti a stresu z kokotín až kým nepríde naprostý koniec a potom údajná ničota.
"Dopiče ty to robíš naschvál aby som zas začal robiť darksajdy quotes že?"
A budeš sa cítiť lepšie?
Vies čo... Minimálne v tých názoroch že je to choré by si fakt mal žiť moj život.
Nie nepáčiš sa mi, to by si musel mať charakter.
Vieš nerád ťa sklamávam, ale celú túto situáciu si si asi len predstavoval Keď som robil v sklade vedúceho moja priateľka mi každý večer varila jedlo a podporovala ma. To že si predstavuješ, ženu ako niekoho komu ide o to aby bol jej manžel bankár, alebo aspoň junior v IBM je len v tvojej chorej hlave.
Počkat doteraz som bol povalač, teraz som už skladník? A vie šéf, že ma povýšili?
zažil som niečo podobné aj v práci od kolegýň a je mi to vždy ohromne nepríjemné
Ciže návod aby sa ti nepostavil pri polonahej sexi žene je podla teba aký ? Praktizovanie jogy ?
"Sa najviac bavím že tu o správaní sa k ženám rozpráva chlapec čo v živote nemal partnerku."
A to máš odkial ? Vieš o tom že tí čo o druhých tvrdia že nemali/nemajú partnerky su poväčšine tí ktorí majú sexu najmenej ak vobec nejaký, a kedže sa cítia tak zle, chcú si o druhom falošne nahovoriť že ten druhí rovnako ako oni nikoho nemal, aby sa potom necítili tak zle ?
Asi ťažko to može byť jedno, kedže je XYZ násobne vyššia pravdepodobnosť že mužov vzruši sexi oblečenie a ženské krivky v nom, než mníške háby a zahalené telo...
Za druhé, ak by platilo že oblečenie nehraje rolu, potom by bol rovnaký pomer znásilnených žien čo nosia mníške háby, nikáby, v porovnaní s tými čo chodia polooblečené v natesnených legínach, nohaviciach, ukazujúce vemená.... to sa však ani zdaleka nedeje
A porovnaj si počet znásilnení na 100 tisíc obyvatelov, v islamskych krajinách kde sa nosia dlhé háby a neislamských krajinách kde možeš ísť polonahý po ulici...
South Africa 72,1
Costa Rica 36,70
Australia 28,6
United States 27.31
Armenia 0.36
Mozambique 0.19
Azerbaijan 0.17
Egypt 0.11
Ciže brutálne rozdiely...
@tomas55555 Moja ponuka stále platí, začni robiť videá, bude to mať väčší dosah a budeš z toho mať aj peniaze. Reálne ťa budem podporovať. Ale musíš tieto tvoje nápady a postrehy rozobrať na kameru, to je podmienka.
Bol to pritom muž ktorý mal ženu a dve malé deti. Bola iba jedna osoba ktorej som sa zdôverila a tá to dokonca otočila proti mne. Dosť výrazne to ovplyvnilo moju dôveru k mužom...
A bola si vtedy tiež oblečená takto ???
Počúvaj sexica, ja pekný som, dával som tu dávnejšie svoje fotky. Iba sa snažím vysvetliť prečo dochádza k tým obťažovaniam, a je to preto lebo chlapi sú nadržaní, a ste to práve vy ženy ktoré ich svojimi outfitmi dokážete rozrušiť. Preto neexistuje žiadne sexuálne obťažovanie u mníšok, ale u báb tebe podobných sú ich tisícky.... a najhoršie je na tom to , že chodíte oblečené ako do bordelu, a pritom si nahovárate že vy ste normálne oblečené... no nie ste, a ja ako chlap to viem najlepšie zhodnotiť, ako chlapi ženy vnímajú a čo ich na ženách vzrušuje...
"Tak sa prestahuj do nejakej islamskej krajiny, ked ti to vadi. Tu ide o to, ze to nie je chyba tych deti (ze chodia von), ale je to chyba tych pedofilov a takisto nie je chyba tych zien, ze su v lete oblecene nalahko, ale chyba tych muzov a deviantov. Tie priklady su v zasade dost podobne, to len ty ich odlisujes."
Je to chyba žien, nemajú čo chodiť nalahko oblečené, prečo tak chodia ? A to nie len pri tropických teplotách ktoré tu máme na Slovensku tak 10 dní do roka, oni chodia tak každý jeden oblečené...
Právo nie, ale pokiaľ si si nevšimla tak ľudia sa nie vždy riadia právom, a ked sú k tomu vyprovokovaní tak je ešte menšia pravdepodobnosť že sa budú riadiť právom... čiže ty niekoho vyprovokuješ, a potom sa čuduješ že sa ten človek neriadil právom... vieš ono, mala by si si uvedomiť že na svete nežijú len vykastrovaní eunuchovia a nie každý sa dokáže ovládať, v podstate ani ty sa nevieš ovládať ked si mi tu silou mocou musela uštedriť pár uštipačných poznámok....
ženy nie sú normálne. Pozri sa ako chodia oblečené, to ti príde normálne ? Ved medzi chodením do hola a tým ako chodia oblečené dnes nie je v podstate takmer žiaden rozdiel....
Nie, vobec to nie je isté.
A ty dokážeš ovládať svoje pudy ?
A ty si asexuálna ?
Chodím oblečený v tielku a v kratasoch, a ked sa na mna hocktorá baba začne pozerať a zvádzať, nechám sa zvádzať i nou znásilniť
Tak ale ty aj píšeš že nikoho nemáš, a proste taká sexica ako ty, by si dokázala nájsť do pár minút niekoho, takže mi to príde skor tak že nemáš záujem o mužov, takže by som to skor tipoval na tu asexualitu... alebo si lesba ?
Ja sa ale nechám ženami oblapkávať, aj zvádzať. Ale vy idete polonahé von, a ked niekto na vás hodí čo i len pohlad tak už na neho chcete poslať polovnícke psy
@Clarise
Obe by ste mali ísť na aspoň ročný pobyt do Afganistanu
" že pri každej žene nemyslíš na nič iné ako na sex"
Kde som napísal že pri KAZDEJ zene" ?
"Každý normálny človek keď sa pozrie na ženu, vidí človek."
Ok, ked vidíš holú ženu, tak prvé čo ťa na nej zaujme, je jej duchovná krása ? Píšeš tak preto, lebo si nikdy nezažil čo je to mať so ženou intímny pomer
@15 prečo by to chlapom malo hneď lichotiť?! O_o však to môže aj ženám teda....