neviem či faux pas , ale minule sme išli so spolužiačkou kuknuŤ triednu (sme čerství absolventi) na bajkoch ... ja 17 km spolužiačka asi tak 27 ...keď sme došli do školy boli uplne na sračky ...takže sprcha v maserskej učebni a potom pekne zabaliŤ do plachty ...ja som mal aspoŇ spodne ,ale spolužiačka na ostro ...potom dostala chuŤ na cigo tak sme takto oblečený išli pred školu a tam ľudia kukali a kukali ...jak na postihnutých ....no na chodbe to videla aj upratovačka a ta to hneď bonzovala triednej , ktora si po nas vonku prišla ,,vidno že tam upratovačka nemala zmysel pre recesiu ....zato napr. slovenčinárka povedala že bol na nas zaujímavý pohĽad
V druhý deň na SŠ nám popísali drísty na tabuľu, pred ňu naložili kôpky učebníc a ja ako prvá v abecede som mala ísť tabuľu zotrieť..netreba dodávať, že som sa vzdala až po zdrbaní pódia a zhodení polovice ,,komínkov" učebníc.
Príp. v nejakej šiestej triede som išla zapáliť svetlo (vypínač bol za nástenkou), a ako som tak nástenku odklopila, klince povolili a spolu so značnou časťou muriva sa mi zviezla na hlavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A tým, že dnes študujem tam, kde študujem, trapasom sa jednoducho nedá vyhnúť
Ale sľubujem že to bola nehoda d
Len celá škola sa zbehla okolo a učiteľky by ma boli aj ukrižovali
Ale to bolo ešte v 3-4 ročníku. Asi
Príp. v nejakej šiestej triede som išla zapáliť svetlo (vypínač bol za nástenkou), a ako som tak nástenku odklopila, klince povolili a spolu so značnou časťou muriva sa mi zviezla na hlavu.