Mne sa to stava cosi podobne len naopak, telo uz mam hore ale mozog mi este napoly spi kludne aj minutu (aj ked neviem moc vnimat ten cas vtedy). A potom sa mi zda ze som na Ukrajine, alebo ze sa musim zavdacit kralovi a podobne
@demoniqangel toto sa aj mne stáva občas, minule som mala obzvlášť divný zážitok: mama mi vošla do izby keď som spala a ja som rozmýšľala že kto to je a mala som pocit že som to ja kto vstúpil a ešte som sa aj nahlas spýtala "to som ja?" a potom som zase zaspala
@marcello1111 aký pekný dátum.
mimochodom,
myslíš, že vizuálna atraktívnosť dátumu 2012-12-21 stála za (miestami vyskytnuvšou sa) hystériou a "predpoveďou" konca sveta, ktorý sa akosi nekonal?
@oko_paradajky ja som si o tom vazne vela nastudovala, aj kedy to prebieha a vsetko aj kamarati co to zazili mi hovorili.. a ja mam rada take zive sny, rada sa bojim.. takze hej, chcela
jj raz. ale uvedomila som si po prvotnej chvilke paniky ze to je spankova paralyza (vacsinu bdeleho casu som dost teliatko ale mavam dobre fight reakcie niekedy ako fight/flight neviem terminus technicus slovensky ) podarilo sa mi nejako nazad zaspat a potom som sa normalne zobudila. @antifunebracka dobra otazka. zvysok domacnosti sa ale netvaril zeby ma pocul vrieskat alebo nejake ine divne zvuky ale rozhodne som sa ich na to nepytala bolo to fakt brutalne
@thrwtchr
hm, pekný, pekný dátum...
kámo je to ďas - dobré, či zlé pre mňa a či celý svet?...
sama sedmička, sníval sa mi už mnohokrát, ale o konci sveta vôbec neuvažujem
viem ako skončíme z Biblie a tento dátum do toho vôbec nespadá...
sám som zvedavý čo sa také "veľkolepé" udeje...
jop zažil ...nevedel som dvihnuť ruku to sa mi stalo párkrát... ale raz sa mi stalo že som nevedel vôbec nič a bolo to dosť desivé... ani povedať ani sa pohnúť ...len som cítil nejaký vnem pocit že by som chcel dať ten impulz na pohyb ale nešlo to dalej do tých končatín... ale to už bolo dávno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mimochodom,
myslíš, že vizuálna atraktívnosť dátumu 2012-12-21 stála za (miestami vyskytnuvšou sa) hystériou a "predpoveďou" konca sveta, ktorý sa akosi nekonal?
@2 @wewo tie zvuky znejú dosť desivo
Ani nchpm, ako to prebieha: to ste normálne hore a halucinujete? Alebo sa vám len sníva, že ste hore, ale v skutočnosti spíte?
28.7. Mám ja narodeniny, tak 27. to bude predzvesť
@antifunebracka dobra otazka. zvysok domacnosti sa ale netvaril zeby ma pocul vrieskat alebo nejake ine divne zvuky ale rozhodne som sa ich na to nepytala bolo to fakt brutalne
hm, pekný, pekný dátum...
kámo je to ďas - dobré, či zlé pre mňa a či celý svet?...
sama sedmička, sníval sa mi už mnohokrát, ale o konci sveta vôbec neuvažujem
viem ako skončíme z Biblie a tento dátum do toho vôbec nespadá...
sám som zvedavý čo sa také "veľkolepé" udeje...