stane sa to napr. vtedy keď ste veľmi unavení ale napriek tomu nespíte, ( veľmi unavení nemyslím flámovanie bez spánku jeden deň, ale minimálne 2-3 dni) a vtedy telo zaspí, no vedomie je hore a človek sa nemôže absolútne pohnúť ani kričať nič.
@pubertslatinocelny neviem... netuším ako je to možné, ale telo úplne zaspí, a je to.. pocit maximálnej bezmocnosti možno niekde je to vysvetlené že vedomie je hore, ja som to skúsila, lebo mi o tom rozprával kamarát a ... mne sa tento stav celkom páčil, hoci stojí to veľa úsilia dokým zaspí potom aj vedomie a ráno sa človek zobudí nenormálne unavený
raz sa mi stalo niečo také ešte som len zaspávala a ešte som bola pri vedomí a nevedela som sa vôbec pohnúť akoby ma niekto držal vlastne som aj mala pocit že pri mne niekto je, ale potom som si myslela že to sa mi určite len snívalo
zazil som to nedavno..mal som o tom aj foroum..je to pekna haluz ale dost ma to vystrasilo..asi tak 1 min az dve som lezal na posteli a uplne som vnimal vsetky zmisly len som mal zatvorene oci ale bol som pri vedomi a nemohol som sa hybat..
@ragdoll ono aj vo vela kulturach sa stym spaja ze to su duchovia a tak..ale pravda je taka ze tvoj mozog spi a sniva a zaroven je pri vedomi..proste vies ze lezis na posteli v izbe a ze si hore ale tvoj mozog spi a vidis veci v izbe ako pocas spanku..ty sa vystrasis lebo pri paralize ma clovek pocit bezmocnosti a tlacenia na hrudnik..tvoj mozog to vyhodnoti a automaticky si predstavi ze ti nieco sedi na hruhi alebo niekto pri tebe je,pocujes zvuky atd. ale cele to spiskal tvoj mozog tento stav rozpoznas ked budes mat pocit ze sa prepadas do postele a nieco ti tlaci na hrudnik..
@kolini nie, veď keby v bare pri plateni stačilo ukázať holú riť, tak by bary boli preplnené na draka...........ale ono je to jedno, Slováci aj tak maju už nie holé ruce ale holé rite!!!...filip
Ale pekne sa tu ukazuje, ako je kazdy z nas iny To je problem spolocnosti, ze vsetci musia udrziavat jednotne tempo, lenze kazdy z nas potrebuje mat vlastny biorytmus....
@popolcek stalo ale nei z toho, že by som nebola spala... ja som práveže normálne spala, a spadla som z dosť veľkej výšky... Ako som ležala na zemi som sa zobudila, videla som izbu ale nemohla som kričať ani sa pohnúť... bol to najhorší pocit...
zaspala som s otvorenými očami. Normálne som sa kukala , vedela hýbať očami, ale nevedela som sa ani pohnúť, prešlo ma to po 2 hodinách a bola som úplne čerstvá počíta sa to? ps: 1. deň som nespala, druhý deň 1 hodinu, tretí a štvrtý deň som nespala, pretože sme cestovali na Čiernu Horu a štvrtý deň večer mi to prišlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
napríklad tu som niečo našla