...len tie najlepsie. Fakt. Dokaze to priniest nepredstavitelny spiritualny zazitok. Ja si to vacsinou nehybne odsedim, takze o nejakych klasickych zazitkoch pisat moc nemozem. I ked dojazdy su potom super sranda
krystaliky,hviezdicky,zlaty prachy,vymenene svetla,roztrusene tiene.. .to bol mopj najsilnejsi.. .ale ide hlavne o duchovno,napr. mne sa preklopila zem smerom ku mne.. .velmi dobre.. .
je nan navyk, a pre niektorych ludi hodne silny..zdravotne ucinky su asi jasne
lsd pri zodpovednom pouziti nie je nebezpecne, psychicke problemy sa prejavia akurat u ludi ktory maju nane nabeh..a to moze spustit hocico, neuspech, stratena laska, nie nutne lsd..
a lsd nema neziaduce fyzicke ucinky, okrem unavy na druhy den
navyse lsd ako take sa neda zneuzivat, nemozes ho brat pravidelne lebo prestane rychlo ucinkovat..
..ale zastavam nazor ze vsetky deti(a nevyrovnany, nezreli ludia s nejakymi problemami) ludia by sa od drog mali drzat dalej
pre pozitivny zazitok s lsd je vyhodne mat skusenosti s zenom, alebo aspon meditaciou, pripadne yogou
Hmm psychická a fyzická závislosť je niečo iné. Dokázal by si prestať len tak zo dňa na deň?.. Napríklad keď ti teraz poviem prestaň , prestaneš? A ak nie , tak sa skús zamyslieť , prečo..
A nemysli si že dávam morálne poučenia , len sa snažím diskutovať o veci...
Zabeus: lsd si ludia casto nedavaju. Ak to spravne pochopis, tak ta ten zazitok tak naplni, ze nebudes mat potrebu sa k tomu vratit aj rok. (Poznas nieco podobne?) Prilis caste bratie moze tieto zazitjky len znehodnocovat. Fakt nepovazujem lsd za navykovu drogu.
ee,zatial nikdy..to bude tym ze to neberiem pre zabavu
kamarat mal, myslel si ze sa posral, ked zistil ze nie tak ze sa postal, ked zistil nie tak ho znovu napadlo ci sa neposral a takto dookola, 2 hodiny :/
He ja som mal LSD 2x v zivote a najvacsiu haluz som mal, teda boli dve... Ta prva som sa cez leto prechadzal po pesej zone kde bolo milion ludi a citil som sa uplne jak v ma trixe a druha haluz bola ked najesen bolo na zemi kopec listov, fukol vietor a listy mi fuklo pod nohy, ja som sa zlakol a zacal som strasne moc utekat, bol som presvedceny ze tie hnede opadle listy su podkany ktore ma nahanaju, fakt jebot, ale inak LSD uz nikdy, je to ta najsilnejsie droga co sa tyka stavov a halucinacii
moja skusenost - prvych asi 30minut po nastupe bolo prijemnych, mal som len mierne zmenene vnimanie (ked som pozeral na monitor tak sa mi uplne zlievalo vsetko, nic som na nom nevidel.. hudbe som vobec nerozumel, bola ako keby zrychlena alebo co), postupne som ale neak zacal stracat rozum, napr chcel som sa niekam presunut a narazil som do kresla, asi pat minut som pri nom stal a nevedel som co mam spravit.. bol som paranoidny, kamaratov som videl jak si neco sepkaju a mal som furt pocit ze mi chcu nieco spravit (jasne ze to nebola pravda).. a potom to najhorsie.. asi tri hodiny som len sedel a nedokazal som vobec rozmyslat.. snazil som sa spomenut si co som robil v to rano, na rodicov, na kamaratov, ale nic mi nedavalo zmysel.. boli to pre mna proste len prazdne slova.. a vobec som si nemohol spomenut co som si vlastne dal, aku drogu.. kazdych 5minut som sa opytal, ze kde vlastne sme a co robime..
ked som telefonoval s kamaratkou, tak som mal pocit ze sa tam v pozadi stale niekto smeje (bola ale sama)..
no a ked som sa konecne zacal uvedomovat, tak kamarata som videl strasne zrychleneho, na rukach sa mi objavovali a mizli jazvy, tak nejak mi bublali ruky a tancovali mi vsetky chlpy na rukach toto trvalo este ale 2-3 hodinky, ale uz som teda opat vedel kto som a co sa stalo
to mas tym ze si predtym podcenil set&setting, ono to totiz neznamena len byt v prijemnom prostredi ale predtym si psychiku dostat do akehosi stavu pohody, resp ako chces..na tripe totiz nefunguje dobre kratkodoba pamat..proste ako sa nato pripravis take to bude, ten stav mysli aky si mal predtym bude dolezity tazko sa to vysvetluje ale asi chapes co myslim
skusim este inak - ak sa s niecim napr. zmieris pred tripom, tak pocas tripu si spomenies ze to je v pohode..ak ta nieco napadne pocas tripu s cim si sa predtym nezmieril, tak s tym budes zapasit, pripadne to vyriesis ale o 5 minut ta to napadne znovu
nojo, ja som o LSD vela cital, predtym nez som si ho dal.. vselijake stranky, aj fora, kde pisali rozne skusenosti.. ale nepomohl chcel by som to skusit este raz, s viacerymi ludmi a najlepsie niekde v prirode (najvhodnejsia situacia bude asi po maturitach, ked pojdem so spoluziakmi nekam na chatu.. dvaja uz mali a dali by znovu, taze by to mohlo byt fajn)
ja som mal LSD iba raz ... v spanielsku som sa stretol s kamaratmi a robili sma piknik na plazi este pred tym my ponukli dal som si polku papiera a o pol hodinku sme si zozdelliki cocaine 1gam pre 3 osoby cocaine zacal ucinkovat okamzite jak obvykle a po 2 hodinach som zaregistroval,ze papier prebyl cocaine a zacalo to ,..prvu hodinku perfekt neda sa opisat a potom sme sa vybrali na hotel...pesi popri dialnici . registroval som ze kamosi behaju poprostred cesty a vtedy zacala to horsia stranka, asi zo strachu neviem som si myslel,ze mi preplo.... to trvalo asi hodku tato etapa nebala velmi prijemna .,.,kedze som mal na druhy den rano letiet do azie, zobral som si taxi vnimal som, ze sa na mna nejak zvlastne kukaju ale bolo mi to jedno., cesta v taxi bola super neopisatelne ale driver si asi myslel,ze vezie blazna cely cas som sa smial....pred letiskom som dostal haluz, ze ma zoberie policia dal som si okuliare a siltovku a stasne som trpol az pokym som si nesadol do lietadla., let trval 5 hodin zavrel som oci a citil som nebo.,.po prilete som sa zavrel v do hotelovej izby skoro 2 dni aby som bol opat v poriadku ,.,,. flashback som uz potom nemal, alebo som to nevnimal jak flashback.,.odvtedy ubehol rok a uz som to viac nemal .,.,. bol som faiciar ,pil som a lot of alcohol a cocaine skoro kazdy weekend .,odvtedy som nemal ani jednu cigaretu ani kvapku alkoholu a cocaine som uz ani nevidel ......... myslim, ze to bol zazitok na cely zivot a k niecomu lepsiemu ma to posunulo...ps -keby mi niekto ponukol este raz,myslim, ze by som odmietol
kokooos akože sila vám poviem zatiaľ som LSD nemala, ,no čo tu čítam vaše príspevky vidím, ,že je to haluz. .. neznášam tých poučovateľných ľudí, ,že: ešte si na drogu primladý, ,sú to p****iny a taaak. .. veď skúsi to skoro každý. .. kto vie, ,čo všetko oni poskúšali. .. no ale neva, ,aj moja partia už skúšala LSD abo trip, ,to je jedno Zážitky, ,akože vážne že suppa. .. Báli sa jeden druhého no a kcem sa spýtať, ,že po čom ide jedno LSD-čko díky
v stredu sa chystam na svoj druhy trip pevne dufam, ze to tentokrat nebude tak neprijemne jak minule potom vam dam vediet ako som dopadol, ak teda neostanem prepnuty
No akoze pekne...waw...normalne kukam jak dilinos...ja som si raz tiez dala to posrane LSD ale nechcem ani pisat o tom ako mi bolo...boli somnou dvaja kamosi a kamoska a ja som myslela ze sa idu vyzliekat a zacala som prec utekat...ani neviem preco inokedy by som sa na tych kamosov mozno aj pozrela ale toto akoze ja nechapem..a ked som utekala mala som stale pocit ze padnem na hubu alebo ze je predomnou mlaka a preskakujem ju ty kokso akoze vazna haluska to je ale neviem...mam s toho taky trosku strach...ked som prisla potom na disku stale som musela pit dzus lebo som mala vazne haluze ze sa musim ist vycikat a nedalo sa mi tak som stale pila jak dilino v ten vecer som minula za dzusi asi 400 sk...potom mi zacalo byt zas zle s tych svetiel a hudbu som pocula uplne spomalenu to boli hrozne chvile musela som utekat co najdalej kde bolo ticho a kamarat isiel zamnou a bala som sa ho...ani neviem poriadne ako som sa dostala domov...bola to vazna pecka ale uz som povedala nikdy viac...he asi tak!
jeedna otazecka.. ked si dam len polku, pockam a uvidim ake budu ucinky, mozem si potom popripade dat este aj druhu polku? lebo viem, ze vznika vysoka tolerancia na par dni po uziti.. ale neviem ako je to, ked je to este v ten isty den
oukej o tom ze sa to tak robi aj s LSD som praveze nikdy nepocul/necital, tak som sa radsej opytal.. tak zajtra v neskorsich vecernych hodinach tu opisem svoje dojmy z druheho tripu
fuuuha.. Lsd.. Droga pred ktorou mam respekt.. Vytiahla ma z dost velkych sraciek.. A zazitky a pocity ??? fuuuha... ked som to dal na party v partizanskom na tridente.. tak fuuuha.. ako najlepsia party.. tu hudbu com citil a zil som len pre nu... potom som si dal zase s kamosku po stvrtke a potom sme si dali zo stvrtky stvrtku.. o dve hodky neskor sme sli ku mna domov.. a kreslili sme si 5 hodin Najvecsia haluz na tom bola ze boli vsetci doma a este dosli aj krsny.. Na LSD milujem to ze si mozem predstavit vsetko uplne vsetko bez zabran...
ja ked som si dal stvrtku tak som z toho vobec nic nemal.. mozno to bolo koli tomu, ze som si to dal asi 5-6 dni po prvom raze ptm som ostatne predal, reku eeebem na to.. ale casom ma to zas zacalo lakat
dal som si najprv polku, ked som asi po hodine a pol nemal pomaly ziadne stavy (taky ten tlak pri plucach som citil, ale toe tak vsetko), tak som si dal aj druhu polku.. medzi tym som mierne popijal (cervene striky) a cakal.. ale jedine co bolo, ze som videl troska vlnito a mal som pocit cca jak po extaze (tazko definovatelny, ale skor neprijemny ako prijemny ) ten od koho som to mal hovoril, ze to neni moc silne.. ale toto som necakal.. zbytocne vyhodenych 400korun.. asi sa budem musiet skontaktovat na cloveka cez ktoreho som mal tie prve, lebo to sa s tymto neda porovnat
zaujimave LSD som este neskusal a ani neplanujem nie zeby som odsudzoval tuto drogu ale myslim si ze nam nato dost dobru psychiku
pred takymito typmi drog respekt
zaujimave LSD som este neskusal a ani neplanujem nie zeby som odsudzoval tuto drogu ale myslim si ze nemam nato dost dobru psychiku :-
pred takymito typmi drog respekt :-
mno jak si to tu tak zas citam, tak opat dostavam chut vyskusat to znova ale zrejme az v lete, chystam sa do talianska, najradsej by som skusil tam niekde na plaazi s kamaratmi.. myslite, ze by mohol byt problem dostat to cez hranice? lebo tedaa ja som bol zatial len raz na dovolenke a viem, ze na nejakych hraniciach nas kontrolovali policajti :/ tak aby som sa tam vobec dostal
@56 poriadne to zahrab nekde do svetrov do batoziny potom snad nenajdu teda ked ides letadlom ked busom abo autom nenajdu nic aj ked to budes mat vo vacku
@57 no ak by mali psov, ktori dokazu vycitit drogy aj ked teda neviem ci sa LSD da vycuchat preto sa pytam.. ale ak hovorite, ze bez problemov.. tak som rad
@60 no ja si myslím že pred policajným psom sotva niečo ukryješ. a ak si už mal možnosť čuchnúť si k tekutému lsd, prípadne dať na jazyk, možno by si so mnou súhlasil.
Čo ste zač? Choro sebavedomé decká, ktoré sa tvária, že pojedli s papiermi, celú múdrosť sveta. Vás by mali rodičia držať riadne na uzde, ale to od nich priznám sa vôbec nečakám. Čo takto dať trip americkému prezidentovi, alebo Bin Ládinovi, alebo nech si ho dajú rovno spolu, čo?
Odpovede typu ,,Aspoň by sa skončila vojna,, si kľudne odpustite, nedávajú zmysel.
P.S. Nevie mi nejaký borec/borkyňa poradiť,kde zohnať pol litra LSD?
Ale super ze si tu chalan, lebo sa chcem uz davno spytat, a ty urcite budes vediet dat fundovanu odpoved. Vies mi prezradit preto su nackovia proti ludom ktori uzivaju "drogy"? (ci uz canabis alebo cokolvek)
Vies mi to vysvetlit? Lebo Hitler si nechaval denne niekolkokrat pichat pervitin a bral aj ine drogy a tak isto obrovska cas nacistov, vies mi to vysvetlit preco dnes nackovia mlatia/zabijaju ludi ktori nieco riesia?
LSD je moja najoblubenejsia omamna latka. dodala mi tolko uvedomenia, poznania, osobnej vyrovnanosti, chapavosti etc.etc.etc.....(samozrejme dodala mi to moja hlava, ale kyselinka mi zabrzdila filtre vnimania . tazko opisovat, co sa mi prihodilo, lebo to, co sa zaziva na LSD, nie je mozne opisat ludskymi slovami. co sa opisat da: bol som s kamaratom, a isli sme na jesen po jednej lesnej cesticke osvetlenej lampami. trasa spocivala z parku cez tu osvetlenu lesnu cesticku do dalsieho parku, ktory je na druhej strane lesa. bolo to ako keby som chodil vo vlastnom sne, vo vlastnej rozpravke. kazdu sekundu, kdekolvek som sa pozrel, bolo vsetko enormne nadherne. moj pohar serotoninu sa prelieval. a stal som sa sucastou prirody. ....v principe LSD zivot cloveka nemeni. zmeni sa vam mnoho veci, a vacsinou su to prijemne zmeny. ste za ne vemlmi vdacni. nezmeni sa nic v principe...napr.ze ste mali vtedy obrovsku slabost pre hudbu, a chceli ste byt muzikant, a po LSD nebudete chciet mat s hudbou nic spolocne. to nie. (ak je tu na fore niekto, kto lsd nemal, doporucujem precitat si podrobne, pomaly a jasne cely webpage www.lsd.cz)
mmch....ak mate niekto skusenosti s papiermi na party (napr.psytrance party...)... zaujima ma ze ci to je ono. lebo na tripe si neviem vobec predstavit byt medzi tolkymi ludmi. a este ked tam uvidim nejakych vysmrkanych agresivnych smradov (ospravedlnujem sa ludom, ktori beru piko a nejebe im z toho) tak to by nebol bohvieaky psychedelicky zazitok.
vzhladom na skutocnost, ze trip preziva kazdy inac, tak mi nikto nepovie, ze ci to je dobre alebo zle, ale zaujimalo by ma co najviac vasich skusenosti. ak mate, napiste sem.... lebo rad by som siel, ale nie som zrovna moc presvedceny o 0% sanci bad tripu. tak ak ste zazili niekto badtrip na party, a chcete sa s tym podelit so mnou, tak napiste pls.. diky.
@72 ked mas s nekym nejaky osobny konflikt, tak mu napis ts a nevypisuj picoviny do diskusie.. lebo som tu nenasiel nic take, za co by si nekomu musel nadavat
Lysinky alebo LSD proste TRIP najlepsie co moze byt zadna droga sa tomu nevyrovna cisty popic nikdy nezabudnem co som prezil bolo toho fakt mnoho strasne krasne neuveritelne pisat by som mohol nekonecne vela riadkov aj tak slovami sa to neda vyjadrit a zavislost ziadna telo to nenici ako vyjebane fety vyskusal som takmer setky drogy ale resim uz len fakt len psychadelika parkrat badtrip ale to sa stava pri halucinogenoch nikdy neves co sa zomelie vtedy je najlepsie jebat na to a pustit sluchatka prejst na inu haluz faktom ale ostava ze zazitok mas taky ako si ho sam yvtvoris naco sa namotas to aj mas je dolezite byt pohode ignorovat napr. tiene zver trpaslikov ci spomienky zle treba sa zabavat a nemat strach... Ja osobne si ale newem predstavit ze by som dal trip doma poznam takych no mna by jeblo zdycky beham skacem kricim spievam rehocem sa proste jak prepety vyzeram civilizaciu v tych stavoch moc nemusim a newem si predstavit co by sa stalo keby mi prisla domov mama najlepsie les ci luka a pekne s priatelmi sa zabavit riadne sa odvazat take mnozstva ako mi davame rozhodne neni na domace prostredie vraciame sa zdy na druhy den tot vse zbohom LSD je ale lepsie ako hribiky podla mna.
nebudte sami,ani s neznamymi .Len s kamosmi a najlepsie na chate ,alebo na stanovacke v lese...necakajte ziadne farby,halucinacie.
Farby budu v inyj podobe a budu sa vam pacit,farebne veci(kvety,malby atd) ale ziadne halucinacie,ze vidite co neexistuje,to mozno pri vysokych davkach.
Zaklad je hudba ,nieco jest a klud,ziadny zebraci ktorych poznate 2 tyzdne,ale najlepsi kamosi ktori vam pomozu ak to budete potrebovat.
Ako hudbu zvolte nejake elektro ,alebo klasiku,ziaden hiphop,to nema zmysel a je mozne ze by sa vam sprotivil a prisiel vam trapny...
odporucam kazdemu dat si 1 celu znamku,alebo polku a o 2-3 hod. dalsiu.
LSD skutocne zmenilo moj zivot...Ten den cca pred 15timy rokmi povazujem za najkrajsí v mojom živote...dal som si predtým jeden prásk z marihuany nech to somnou poriadne zalomcuje a zacal cumlat polku Hofmana...chapem ze stavy ktore som prezival su priemernemu cloveku tazko pochopitelne i tak sa pokusim ich nacrtnut napriek obmedzenosti povahy slov. Zazil som rozsirene vedomie, co bolo nieco ako obrovska jasnost mysli. To prinieslo obrovsky pocit slobody, vyrovnanosti a čistoty tela i duše. V ten okamžik som si uvedomil, že keby som vtedy zomrel bolo by to najlepsie co by sa mi v zivote prihodilo. Ale nekonecno niekde tam nechcelo aby som ukoncil svoju pozemsku put, lebo nic nieje zadarmo ale mne to nevadilo. Uvedomil som si , ze vsetko v podstate chapem a ze som to aj vzdy vedel len som nemal dost striezvosti alebo sily si to uvedomiť. Uvedomoval som si dovod, preco je ludom tento svet nepristupny. Boli obmezovani sami sebou a ich pozornost bola sustredena len na kazdodenny svet ako to boli uceni robit odnarodenia. S usmevom na tvari som musel odist od ludi s ktorimi som bol na LSD. Oni mali ine starosti, ich LSD vylet bol ovplyvneny zalezistami v kontexte v s kazdodennym zivotom a nechcel som aby bola moja pozornost chytena do ich pasce. Boli uchvateny jasnymi farbami a kadejakymi inymi zbatocnostami. Mal som zaniest nieco babke a tak som tam isiel. Poceste som stretol par kamaratov. Bolo mi luto v akej situacii je ludstvo a ze stratilo spojenie s akimsi neviem cim co im davalo silu. Teraz som videl len bandu neuvedomelych uboziakov. Ked som prisiel ku babke uvedomil som si, ze mozem cokolvek. Tazko sa to vysvetluje. Nie ze JA som mohol cokolvek podla vlastneho usudku ale skor na vsetky vplyvy sveta som mohol reagovat podla toho ako si to svet vyzadoval. Nikto nezistil, ze som na LSD, bolo to krasne divadlo, kde svet bol nadherne neosobne javisko. Po ceste od babky som zacal rozmyslat o tomto zvlastnom svete, pojem halucinacie mi bol smiesny a vedel som ze nic take nexistuje. Ak ma clovek dost vnutornej sily vie co je co. Zacal som premyslat ako by bolo mozne ponechat si tento stav navzdy, zacal som ho skumat a cim viac som tak robil, zacal som si uvedomovat, ze sa od toho vzdalujem. Ked som prisiel domov siel som na zachod, ale energia ktora somna srsala ta odrazala od umakrtoveho jadra a vytvarala neprijemny pocit akoby dusenia, ktory som pocitoval na hrudi. Musel som otvorit dvere aby som sa mi ulavilo a energi mohla volne plut ...V izbe som si sadol na stolicku a zavrel oci. V tom som zazil moj druhy transcendentalny zazitok. Uvedomil som si, ze svoje fyzicke a energetike telo ktore sa mohlo pohybovat na fyzikom nezavisle. Z tela sa mi nakoniec podarilo vyjst asi len 20 cm. Nemal som dobru zrucnost s jeho obladanim. Velmi zaujimavy pocit, ked zistite ze citenie a ostatne vnimanie moze byt mimo fizickeho tela. Po este nikolkych pokusoch som to vzdal siel som spat. Na druhy den som mal vynikajuci naladu ale o par dni som sa opat vratil do sposobu mysenia ktore vyhovuje ludom a stal som sa obycajnym chudakom aj ja. Zacal som opat fajcit aj ked som si na LSD povedal ze fajcit uz nebudem lebo som si nechcel spinit moje precistene telo. Od toho zazitku som prestal chodit do kostola a moj pohlad na svet taky aky som ho mal sa zrutil...
chchcel by som sa spytat.. chcel by som to vyskušat.. ale bude to nezname prostredie.. bude stačit polka ?.. ak sa dostanem do bad tripu da sa to niako ovladat ?.. alebo jako tomu predyst dakujem
A co tak problemy zo srdcom? Tipujem ze pri takychto zazitkoch sa zvysuje krvy tlak takze nemoze to vyvrcholit k infarktu alebo nejakym problemom so srdcom?
Všetko to čo si písal sa mi odohravalo v hlave presne som vedela,čo si ako prežíval . Presne tento stav som mala aj ja ..len to bolo s gresu ..nechápem ,mne sa zdalo že lsd je silnejšie alebo neviem ako je to možné ale toto isté som si uvedomila aj ja a všetko to čo si napísal .a s tým "výjdeným s tela" ..to bolo neskutočne..bála som sa toho a celé to bolo zvláštne..ako by som sa na seba pozerala z vrchu ..bolo to neuveritelné ..celý zážitok..dobre si to opísal..sama by som to lepšie nezvládla ..Chvílu som mala pocit,že som sa aj zbláznila a že toto nemôže byť pravda ,ale teraz ma potešilo ,že niekto iný to zažil tiež a vie o čom hovorím ..Niečo na tom všetkom bude pravda hm vieš o čom hovorím
Chcem si dať LSD na svoje narodeniny .. Mala som už extazu, hubky a mariuhanu fajčím skoro pravidelne .. čitala som že LSD je vlaste to isté čo huby len omnoho silnejšie .. neviem .. chcem zažiť niečo nové no bojím sa trochu lebo som strašný paranoik ale myslím si že keď som zvládla huby tak zvládnem aj to a rozmýšlam že by som si dala polku a keď by mi nestačilo dala by som si aj druhú .. bad tripu sa moc nebojím ale človek nikdy nevie a ja osobne som cvok a v mojej hlave sa toho deje vela .. Neviete či by si nedlo LSD zohnať niekde v Poprade alebo v jeho okolí a kolko by ma to cca višlo ? ..
trishe počuj rozdiel je taký že LSD najbližších 7-8 rokov nevyskúšaš teda nevyskúšaj a trávu tiež nefajči však máš 9 preboha ja ju fajčím každý deň už pár rokov a som celkom vypatlaný....
hey KARAK na hoffmana mam pekne spomienky v roku 2000 na diskoteke na silvestra a to bola tedy ina supa uplne mimo nevedel som kto som co som kde som seckych som vysmal pokrikoch sme sa s chalanmi plazili atd nezabudnutelne zazitky uplne naj co sa tedy dialo
cawte potrebujem poradit, som mlady maliar a cital som o LSD uz vela ,aj to ze vdaka nemu dokazeme VIDIET HUDBU A POCUT FARBY , s drogami nemam ziadne skusenosti a ani nechcem mat ale citim ze toto chcem vyskusat ,uz od mala ma uchvacuje myslienka zachytit hudbu (a hlavne vaznu hudbu) na platno . Poradte pls ake su pri tom stavy si by som dokazal malovat a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
no ale JOhn Lennon neni jediny
s otvorenými očami väčšinou len nejaká haluz na ktorú sa človek namotá, ale žiadne lety do kozmu
raz som sledoval ohňostroj (otvorenie kultúrneho leta 2007 v BA na kuchajde, ležal som asi 50 metrov od miesta skade vyletovali rakety .. to bola sila
ale napr. sex by mohol byť neuveriteľný
krystaliky,hviezdicky,zlaty prachy,vymenene svetla,roztrusene tiene.. .to bol mopj najsilnejsi.. .ale ide hlavne o duchovno,napr. mne sa preklopila zem smerom ku mne.. .velmi dobre.. .
je nan navyk, a pre niektorych ludi hodne silny..zdravotne ucinky su asi jasne
lsd pri zodpovednom pouziti nie je nebezpecne, psychicke problemy sa prejavia akurat u ludi ktory maju nane nabeh..a to moze spustit hocico, neuspech, stratena laska, nie nutne lsd..
a lsd nema neziaduce fyzicke ucinky, okrem unavy na druhy den
navyse lsd ako take sa neda zneuzivat, nemozes ho brat pravidelne lebo prestane rychlo ucinkovat..
..ale zastavam nazor ze vsetky deti(a nevyrovnany, nezreli ludia s nejakymi problemami) ludia by sa od drog mali drzat dalej
pre pozitivny zazitok s lsd je vyhodne mat skusenosti s zenom, alebo aspon meditaciou, pripadne yogou
A nemysli si že dávam morálne poučenia , len sa snažím diskutovať o veci...
a ak si mal na mysli ten tabak, tak snim som po 3-4 rokoch dokazat prestal..sice na druhy pokus, ale predsa
kamarat mal, myslel si ze sa posral, ked zistil ze nie tak ze sa postal, ked zistil nie tak ho znovu napadlo ci sa neposral a takto dookola, 2 hodiny :/
ked som telefonoval s kamaratkou, tak som mal pocit ze sa tam v pozadi stale niekto smeje (bola ale sama)..
no a ked som sa konecne zacal uvedomovat, tak kamarata som videl strasne zrychleneho, na rukach sa mi objavovali a mizli jazvy, tak nejak mi bublali ruky a tancovali mi vsetky chlpy na rukach toto trvalo este ale 2-3 hodinky, ale uz som teda opat vedel kto som a co sa stalo
skusim este inak - ak sa s niecim napr. zmieris pred tripom, tak pocas tripu si spomenies ze to je v pohode..ak ta nieco napadne pocas tripu s cim si sa predtym nezmieril, tak s tym budes zapasit, pripadne to vyriesis ale o 5 minut ta to napadne znovu
kalcium bufotenat .)
ayahuasca .)
i volna baza dmt je silnejsia, i ked kratsia..takisto papier kvapkany salvinorinom, ale tiez kratsi zazitok
25: keby si ty len vedel
a uz si to mal?
nygdy.. ako mam byt opatrny? bud ma prepne, alebo nie.. risknem to
Si počkám na to, ,ako sem ty napíšeš niekedy v budúcnosti svoj zážitok z LSD!!
dal som si najprv polku, ked som asi po hodine a pol nemal pomaly ziadne stavy (taky ten tlak pri plucach som citil, ale toe tak vsetko), tak som si dal aj druhu polku.. medzi tym som mierne popijal (cervene striky) a cakal.. ale jedine co bolo, ze som videl troska vlnito a mal som pocit cca jak po extaze (tazko definovatelny, ale skor neprijemny ako prijemny ) ten od koho som to mal hovoril, ze to neni moc silne.. ale toto som necakal.. zbytocne vyhodenych 400korun.. asi sa budem musiet skontaktovat na cloveka cez ktoreho som mal tie prve, lebo to sa s tymto neda porovnat
najlepší kontakt aký mohol byť (výrobca) bol stratený nezodpovednosťou jedného zo spolupúnikov
LSD fyzicky - ziadna ujma
psyhicky - ak _spravne_ zdoraznujem SPRAVNE uzite, 0 ujma, prave naopak.
pred takymito typmi drog respekt
pred takymito typmi drog respekt :-
Odpovede typu ,,Aspoň by sa skončila vojna,, si kľudne odpustite, nedávajú zmysel.
P.S. Nevie mi nejaký borec/borkyňa poradiť,kde zohnať pol litra LSD?
a keď zoženieš tekuté lsd, daj mi vedieť
Ale super ze si tu chalan, lebo sa chcem uz davno spytat, a ty urcite budes vediet dat fundovanu odpoved. Vies mi prezradit preto su nackovia proti ludom ktori uzivaju "drogy"? (ci uz canabis alebo cokolvek)
Vies mi to vysvetlit? Lebo Hitler si nechaval denne niekolkokrat pichat pervitin a bral aj ine drogy a tak isto obrovska cas nacistov, vies mi to vysvetlit preco dnes nackovia mlatia/zabijaju ludi ktori nieco riesia?
ale takym ludom ako je on zavidim tu ich primitivitu.. pre nich musi byt svet krasny, kedze moc nerozmyslaju cim hlupejsi clovek, tym lahsi zivot ma
vzhladom na skutocnost, ze trip preziva kazdy inac, tak mi nikto nepovie, ze ci to je dobre alebo zle, ale zaujimalo by ma co najviac vasich skusenosti. ak mate, napiste sem.... lebo rad by som siel, ale nie som zrovna moc presvedceny o 0% sanci bad tripu. tak ak ste zazili niekto badtrip na party, a chcete sa s tym podelit so mnou, tak napiste pls.. diky.
par krat som vyskusal psylocibin,co je aktivna latka - halucinogen,obsianuty v hubach v lysohlavkach a najma v LSD.
Papierik napusteny v LSD si das pod jazyk,zhltnes,alebo zjest,ci vypijes,je to jedno,ide o to aby sa ti to dostalo do zaludka..
o hodinku a pol to zacne,ak sinetrpezlivy/a ,zahul si,urychly to.
Ked chcete skusit,dajte si cely papierik,bad trip neexistuje,to mozno kebyze zjete 5 tripov.
nebudte sami,ani s neznamymi .Len s kamosmi a najlepsie na chate ,alebo na stanovacke v lese...necakajte ziadne farby,halucinacie.
Farby budu v inyj podobe a budu sa vam pacit,farebne veci(kvety,malby atd) ale ziadne halucinacie,ze vidite co neexistuje,to mozno pri vysokych davkach.
Zaklad je hudba ,nieco jest a klud,ziadny zebraci ktorych poznate 2 tyzdne,ale najlepsi kamosi ktori vam pomozu ak to budete potrebovat.
Ako hudbu zvolte nejake elektro ,alebo klasiku,ziaden hiphop,to nema zmysel a je mozne ze by sa vam sprotivil a prisiel vam trapny...
odporucam kazdemu dat si 1 celu znamku,alebo polku a o 2-3 hod. dalsiu.
ronnie daj si ak sa bojis polku diazepamu alebo vasocardinu ,to ti znizi tlak aj ukludni srdce,znormalizuje ti pulz a cinnost predsieni,
len sa nesmies zacat kontrolovat,pretoze psychyka ma v tedy velku moc!
Všetko to čo si písal sa mi odohravalo v hlave presne som vedela,čo si ako prežíval . Presne tento stav som mala aj ja ..len to bolo s gresu ..nechápem ,mne sa zdalo že lsd je silnejšie alebo neviem ako je to možné ale toto isté som si uvedomila aj ja a všetko to čo si napísal .a s tým "výjdeným s tela" ..to bolo neskutočne..bála som sa toho a celé to bolo zvláštne..ako by som sa na seba pozerala z vrchu ..bolo to neuveritelné ..celý zážitok..dobre si to opísal..sama by som to lepšie nezvládla ..Chvílu som mala pocit,že som sa aj zbláznila a že toto nemôže byť pravda ,ale teraz ma potešilo ,že niekto iný to zažil tiež a vie o čom hovorím ..Niečo na tom všetkom bude pravda hm vieš o čom hovorím
Zabeus, Ty si LSD radšej nedávaj!