@wuttasi dakujem, ja som par dni rozmyslala, cim som si to zasluzila... moj rok 2020 sa tym vsak o dost zlepsil... lebo o vacsom byvani by som mohla len snivat a travit lockdowny v garsonke bez balkona je dost psychicky narocne
Keď som dostala prácu, ktorú som chcela...
Inak bol ten rok úplne hrozná sračka a postávali sa mi najnepríjemnejšie veci, vďaka ktorým sa už na nič neteším.
Dovolenka v Chorvátsku, ktorú som stihla ešte na poslednú chvíľu v júni, a bolo mi tam perfektne.
A týždeň strávený s kamoškou na Horehroní, keď sme každý deň trávili chodením po lese a čítaním/kreslením/rozprávaním sa na lúke v tráve až kým sa nezošerilo, a každý večer s vínom na terase ^_^ vtedy sa zdal život perfektný, a rok 2020 bol pre mňa zo začiatku jeden z najlepších v poslednej dobe.. koniec sa už kus dosral, no.
Vždy bol pre mňa najkrajším dňom alebo zážitkom v roku nejaký koncert, takže teraz neviem prísť na nič. Veľmi zlý rok, možno ak si odmyslím večerné a nočné hranie na klavíri v lete. Tak asi to. Jedine.
22.9. som sa cítila super tak asi to...a potom ešte pár momentov kedy som sa cítila super tiež ale to boli len dočasné stavy potom sa väčšinou dodrbkali..niektoré až moc
Veľa ale asi Vianoce.
Pretože prvý krát po asi 10 rokoch som si Vianoce vážne užila. Boli sme síce iba s priateľom, smiali sme sa, rozprávali sa o zvykoch a nejako ich skúšali dať dokopy. Ale nemusela som sa absolútne stresovať, nehádali sme sa... Bola to proste taká tá pravá Vianočná atmosféra.
hmm, nie je to vyslovene zážitok, ale prvá vlna bola krásna
krásne počasie, nikde nikoho, vykašlala som sa na starú prácu a cítila som sa hrozne slobodná dosť som si karanténu vtedy užívala, lebo som verila, že to bude trvať maximálne mesiac-dva chodila som sa prechádzať po Karlovom moste, po centre a popri Vltave s flat whitom, žiaden stres
už chcem, aby bola znova jar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nie je najkrajsi, ale neviem vybrat takto narychlo
Inak bol ten rok úplne hrozná sračka a postávali sa mi najnepríjemnejšie veci, vďaka ktorým sa už na nič neteším.
A týždeň strávený s kamoškou na Horehroní, keď sme každý deň trávili chodením po lese a čítaním/kreslením/rozprávaním sa na lúke v tráve až kým sa nezošerilo, a každý večer s vínom na terase ^_^ vtedy sa zdal život perfektný, a rok 2020 bol pre mňa zo začiatku jeden z najlepších v poslednej dobe.. koniec sa už kus dosral, no.
Pretože prvý krát po asi 10 rokoch som si Vianoce vážne užila. Boli sme síce iba s priateľom, smiali sme sa, rozprávali sa o zvykoch a nejako ich skúšali dať dokopy. Ale nemusela som sa absolútne stresovať, nehádali sme sa... Bola to proste taká tá pravá Vianočná atmosféra.
krásne počasie, nikde nikoho, vykašlala som sa na starú prácu a cítila som sa hrozne slobodná dosť som si karanténu vtedy užívala, lebo som verila, že to bude trvať maximálne mesiac-dva chodila som sa prechádzať po Karlovom moste, po centre a popri Vltave s flat whitom, žiaden stres
už chcem, aby bola znova jar