zdravim...takze paci sa mi moj kamos a asi aj ja jemu a stale ked sa s nim mam stretnut tak som z toho dost nervozna aa chcela by som vediet ci sa to stava aj vam alebo len mne..a ak hej tak mi pls povedzte zee co s tym mam robit a ci to vobec niekedy pre
jj to som mal pred maturitou a aj kazdou skuskou...pred stretkom nikdy a tieto veci ze paci sa mi a aj ja jemu hm...keby take nieco napise 15 rocna holka tak sa necudujem
@0 No s tým ti neviem poradiť, ale ja osobne mám ten pocit rada, aj keď niekedy je tá nervozita na zbláznenie :/. Buď rada, že si nervózna, to je dobré znamenie. Keby si k tomu pristupovala s príliš chladnou hlavou, nebolo by to ono
hehe poznááááám to a neni to az take dobre ako to seeetci tu pisete ale co uz ale uz je len na tebe ci sa s tym popasujes a dokazes si ho nevsimat...ja sa s tym prave bijem o dusu
@6 mnoo tak to ti drzim prsty tiez...a hej neje to az take dobre ked sa mi zaludok trasie ako keby neviem co mu bolo.. tak ja sa s tym tiez pobijem lebo myslim ze to bude stat zato
ked idem s kamaratkou von tak sa mi netrasie zaludok a ked s nejakou holkou tak tiez nie.. je to taky prijemny zmiesany pocit stastia, nerovozity, napätia a zvedavosti v ziadnom pripade nic neprijemne.. to vsetko sa mi paci a som rad ze to pocitujem.. pretoze si zacinam vsimat ze cim som starsi tym menej precitujem rozne okamihy..
Tá nervozita a neistota človekom zmáta, trápi ho to, je z toho zmätený, zväzuje ho to, trápi, dobre to poznám ...
A čo je najhoršie, tak pôsobením tej nervozity príliš rozmýšľa nad svojim konaním, viac ako obvykle a začína sa správať inak, dalo by sa to nazvať až pretvárkou ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@0 No s tým ti neviem poradiť, ale ja osobne mám ten pocit rada, aj keď niekedy je tá nervozita na zbláznenie :/. Buď rada, že si nervózna, to je dobré znamenie. Keby si k tomu pristupovala s príliš chladnou hlavou, nebolo by to ono
Tá nervozita a neistota človekom zmáta, trápi ho to, je z toho zmätený, zväzuje ho to, trápi, dobre to poznám ...
A čo je najhoršie, tak pôsobením tej nervozity príliš rozmýšľa nad svojim konaním, viac ako obvykle a začína sa správať inak, dalo by sa to nazvať až pretvárkou ...