v zivote som o tom nepocul, kazdopadne je to celkom zaujimave.. ale akosi si nedokazem predstavit miesto na Zemi, kde nie je gravitacia (s vynimkou beztiazovych simulatorov).
@tommyhot tá správa je asi trochu nepresná, lebo tam je gravitácia len trochu pošahaná...v každom prípade som to videl na Discovery pred asi 3 rokmi a nevedel som to nájsť na nete..podarilo sa mi to teraz, tak som to sem hodil
Ja som počul že na Zemi sú dve miesta (jedno je v ČR) kde je opačná gravitácia, (auto ide do kopca keď je zabrzdené, plastová fľaška ide do kopca jak keby išla dolu kopcom...)
@vive to je ťažko povedať...v telke ukazovali, že aj výška človeka je tam pošahaná..pri porovnaní 2 ľudí odlišnej veľkosti bol raz väčší človek menší a raz väčší.
Ale takéto anomálie na svete sú...napríklad (už neviem kde) sa ide ĺahšie do kopca, ako z kopca.
Je fuk či je to pravda alebo nie, veď média by tomu robili propagáciu aj zadarminko, z toho by sa dali vyraziť také prachy, keby sa to dalo fakt kúpiť určite by som dal aj viac. Len nechápem toho cvoka čo to predal za tých 30 tis., mohol z toho vyraziť omnoho viac.
ja som na takom mieste bol pred par rokmi v Grecku ... @5 presne to nam tam ukazoval ... jeden ujko zastavil auto ktore islo hore kopcom, na zem vylial vodu a ta nestekala dole, ale tiekla hore a kopec dalsich bludov
Ale.. keď na tom istom mieste spravia cestu, tá gravitácia tam nebude stále, nie? (resp. bude porušená).. Čiže bude možné aby tadiaľ prechádzali autá, veď nebudú môcť ísť rovno, alebo tak.. či?
... kde vraj voda tečie nakrivo a rovno nemôže stáť ani človek ...
Povedie tadiaľ nová cesta.
Napokon, pre miesto, nad ktorým budú jazdiť autá, to už ani nebude podstatné...
nejako mi to pipadá byť tak trochu divné ... keby tam bola naozaj nejaká gravitačná haluz tak by tam asi nestavali cestu lebo by to podla mna mohlo ohrozit autá .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
fake vraj len optický klam
Ale takéto anomálie na svete sú...napríklad (už neviem kde) sa ide ĺahšie do kopca, ako z kopca.
Ale.. keď na tom istom mieste spravia cestu, tá gravitácia tam nebude stále, nie? (resp. bude porušená).. Čiže bude možné aby tadiaľ prechádzali autá, veď nebudú môcť ísť rovno, alebo tak.. či?
Aj fľaška sa kotúľa do kopca...
len ako tak pátram po nete momentálne, tak to neviem nájsť.
tiež pekný úkaz. bolo tam aj video kde to ukazovali.... sakra, kde to je...aaaach
Povedie tadiaľ nová cesta.
Napokon, pre miesto, nad ktorým budú jazdiť autá, to už ani nebude podstatné...
nejako mi to pipadá byť tak trochu divné ... keby tam bola naozaj nejaká gravitačná haluz tak by tam asi nestavali cestu lebo by to podla mna mohlo ohrozit autá .....
» www.videotube.sk/video-videa/385...