Zdravím, preco ludia na SR maju odpudivy cudacky pohlad na zber železa, inych surovin (z prirody)? Lebo to robia iba cigani, co kradnu zelezo, a ked neni tak zoberu zo smetiska. Rozmyslal som o tom, peniaze teraz treba ako sol. Nesiel by niekto na plechov
Ja žijem na dedine a keď som mal asi 15-nasť tak som si kupil škodu 100 za 500 sk od jedneho unas samozrejme že nefungovala ale pohral som sa znou a za hodku fungovala jazdil som nanej asi tiždeň až sa dostala do kamaratovich ruk a on ju rozmlatil nevedel som čo znou tak som ju pekne rozobral (no lepšie povedane pozbieral čo znej ostalo ) a odnesol som ju do zberne dostal som niečo cez 4 000 sk polovica penazi odišla ani neviem ako a zato čo mi ostalo som kupoval železo a farebne kovy od kamošov ak som už nemal ani halier odnesol som všetko do zberne (zberna poslala auto free ) a zato som dostal cez 12 000 potom som to opakoval už iba z CU a AL a zase som mal cez 20 000 a to len tak cez prazniny predstav si chalana ktory ma 20 litrov v korunach čo vtedy bol riadny baliček na to obdobie mam pekne spomienky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ak toto chces robit, tak gl
@miso16211 to neviem aky kkt by robil ze kupi kable na to aby ich hned dal do zberu