ufff no toho u mňa bolo... momentálne sú to asi hodinky, ale zbieral som už všetko možné od hokejových kartičiek cez voňavé stromčeky do auta až po rybacie hlavy
zbieram znamky ale dlho my tam nič nepribudlo a ešte tie male peňaženkové kalendáre , mam ešte par modelov a malú zbierku československých bankoviek a mincí
Tic-Tacové krabičky... Mám doma aj kopu vecí ako napr. lístky a pásky z koncertov, lístky do kina, cestovné lístky...Ale to nezbieram, len si to všetko odkladám.
noo ja zbieram krabičky od lentiliek, ktoré si potom zavesím na plafón, aaa ešte etikety z kofoly a vrchnáky z kofoly a tak.. proste všetko spájané s lentilkami a kofolou
len pocity a dojmy, pre zberateľstvo som asi nikdy nemala zmysel. naozaj si nemyslím, že by mi napríklad sto sáčkov na vracanie z 30 leteckých spoločností sveta presvetlilo život.
ako mala som zbierala pohladnice, obrusky, zapalovace, rozne dopisove papiere (este ked sa pisali listy), hudbu. so vsetkym som prestala. teraz zbieram len magnetky na chladnicku z miest kde som bola
Keď som bola malá, zberala som servítky. Od 15. - 16. rokov som začala uchovávať letáčiky s programom do kina, mám ich už vyše 100. Potom papierové loďky čo som porobila, tých bolo vyše 500. A minulý semester som zberala lístky z MHD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
..nechapem ako moze niekto zbierat zapalovace. ja ich vzdy vsetky do jedneho postracam, a to iste so zapalkami..
@snehovavlocka