@purpledrug666 uz nie som jezis ale boli to jelene v ruji, len vtedy som si ako chalan z mesta myslel, ze me2de a ty si to mala dost na haku ale ja som uz fakt kukal, ze na ktory strom polezeme a jak ta tam vytlacim...
@purpledrug666 si mi nikdy neukazala tuto schopnost ale pamatam si, ako si chcela preskocit taku uzlabinu a furt tesne pred skokom si sa zastavila ze "mne sa nechce" no a vsade okolo rucanie a ty v takej... povedzme povznesenej nalade si sa smiala jak keby nic ta vies, robin by ma nezozral
@antifunebracka si si nepýtal .. šak mala som tu jeden čas fotku čo visím na strome mám tam 15 alebo 14 , ale už ju neviem nájsť
ta keby som bola opitá, dkáčem jedna radosť, ja mám rada adrenalín, ale som sa bála, že si vykrútim členok a ja už mám dosť v ťahu nohy, z toho jak som skákala cez pivnicu, keď sme tam ešte nemali zábradlie a zo strechy s meerikatkou a zo skrine .. kebyže tam neboli kamene, ta... aj skočím
joj ta ja neviem, mne vtedy dobre bolo .. ale najlepšie keď som volala mame, sa čudujem, že mi uverila
@purpledrug666 sak ked ti polka albumov zmizla divis sa? jj vtedy bolo dobre hoci u teba je to preqapive, kedze si bola na slnku ale fakt, nebyt tvojej mamy, sme len v izbe zavreti podla mna by ta tam nechala len mna jej bolo luto
iba keď nás v škole nanútia na svp, inak nikdy! ani nebudem! prečo ja mám zbierať to svinstvo po iných? ja ich na zem nehádžem, takže nemám dovod ich zbierať.
@purpledrug666 nevratili chyba ti album s havinom aj ine o stavoch si mi nevravela len o tom, preco sa ukryvas pred slnkom jj raz ta tam posle jak snehulienku ci skor vyhulienku no som rad, ze ma maju radi pozdravujem exvokrovcov
Nie, u nas by bolo ucinnejsie najprv vystrielat "zahradkarov a chatarov" ... az potom zbierat odpadky ... ale to by musela prist viacclenna brigada, kontajnerove auta, ...
Jasné keď ideme opekať a vidím po okolí odpadky tak chlapci ostanú pri ohni a ja to všetko popracem a hodím hneď do najbližšieho kontajneru pod lesom....treba to pratať žiaľ čim je prírody menej tím si aj menej ľudí uvedomuje že je to jediné bohatstvo ktoré máme...hlavne že máme všetci SWAG a moderne handry...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Alebo keď ideme opekať na naše miesto a je tam bordel tak to tam upraceme
už 2krát som takmer mala kliešťový sex
ale tak ja zbieram odpadky hocikde...takže keď nájdem , tak jj , sem-tam
a bolo to naopak ... a mňa skoro šľahlo .. ci kks .... ty panika!
alebo behať k vodopádu, viem lepšie plávať jak zveri
no ta čo som mala plakať? mne to aj kusa smiešne prišlo
aj môj pes mal ruju a jeho si sa nebál ..
ta keby som bola opitá, dkáčem jedna radosť, ja mám rada adrenalín, ale som sa bála, že si vykrútim členok a ja už mám dosť v ťahu nohy, z toho jak som skákala cez pivnicu, keď sme tam ešte nemali zábradlie a zo strechy s meerikatkou a zo skrine .. kebyže tam neboli kamene, ta... aj skočím
joj ta ja neviem, mne vtedy dobre bolo .. ale najlepšie keď som volala mame, sa čudujem, že mi uverila
nie nezožral, len by ťa vykostil
ne šak až také slnko nebolo ... a nevravela som, že čo so mnou robí slnko? aké stavy? .. to zato ...
noa? .. ta pošle ma do lesa dpc
veď to mi je jasné, že tam nenabehli a autom kvôli mne
-
Zakony a uradnici su nanic.