zbieram pohľadnice, odvšadiaľ kde som bola mám pohľadnicu
+ zbieram veci na ktoré mám nejaké spomienky a mám to vystavené na poličke, napríklad čo je ten nadstavec či jak sa to volá do čoho sa fúka.. alebo vrchnák od piva, flaška od obľúbeného vína, spomienkové veci čo som dostala.. atď
čiže zhrniem to že zbieram veci, ktoré majú spomienkovú hodnotu
Ja mam napr. knihu "Grishjärta" v pevnej vazbe aj s podpisom autora a rucnym ocislovanim, ktora je limitovana na 200 kusov na celom svete (neskor dotlač 100 kusov v trochu inom prevedeni, klasicka papierova). Alebo "Sorcery And Religion of Ancient Scandinavia" (2000 kusov, pevna vazba).
A este s bratom zbierame postove znamky.. zacal to nas stary otec po ktorom mam doma zbierku znamok. Napr. Nemecke Ríšske známky z obdobia 2. sv. vojny. Rozne vojnove a povojnove znamky z Ruska, Nemecka... Rozne znamky zo 60.-70. rokov.. Madarske, Polske, Holandske, Cinske, Francuzke, Talianske, Vietnamske, Arabske, Rumunske, Kanadske, Kubanske, USA, Indicke atď... Olympijske znamky z roku 1952, 1964, 1968... Ceskoslovenske znamky.. a vela inych (sucasne este nemam zoradene takze som ich nemenoval...)
Offtopic - Dakujem adminovi za premenovanie diskusie... sam by som to urobil keby sa dalo (alebo sa da?). Len policko "Anketova otazka" mi prislo trosku cudne tak som nevedel...
kedysi som zbierala lístky z autobusov, ale potom som s tým prestala neskôr som zbierala mŕtve osy a včely a potom som sledovala, ako sa rozpadnú na prach a teraz nezbieram nič
ja som zbieral niekedy hokejove karticky, robil som si zbierku karticiek hraca Wayne Gretzky mam ich okolo 60ks(kazda ina) chcel som ich dat na 99 ale som ich prestal zbierat skorej ako som to dosiahol, potom dalej asi 1000dalsich roznych karticiek mozno by sa nasiel este aj v mojej zbierke Bobby Hull a ine starsie hviezdy, uz mi niekolko rokou zapada prachom takze ani neviem co tam mam lebo mal som vsetko mozne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
+ zbieram veci na ktoré mám nejaké spomienky a mám to vystavené na poličke, napríklad čo je ten nadstavec či jak sa to volá do čoho sa fúka.. alebo vrchnák od piva, flaška od obľúbeného vína, spomienkové veci čo som dostala.. atď
čiže zhrniem to že zbieram veci, ktoré majú spomienkovú hodnotu
A este s bratom zbierame postove znamky.. zacal to nas stary otec po ktorom mam doma zbierku znamok. Napr. Nemecke Ríšske známky z obdobia 2. sv. vojny. Rozne vojnove a povojnove znamky z Ruska, Nemecka... Rozne znamky zo 60.-70. rokov.. Madarske, Polske, Holandske, Cinske, Francuzke, Talianske, Vietnamske, Arabske, Rumunske, Kanadske, Kubanske, USA, Indicke atď... Olympijske znamky z roku 1952, 1964, 1968... Ceskoslovenske znamky.. a vela inych (sucasne este nemam zoradene takze som ich nemenoval...)
sestra zbiera cukre
skúšala som to so šparátkami, ale moc to nevydržalo