Jj krabičky z cigariet.. mojich, ale nie všetky ,len ked mám čo ja viem poslednú a vykurim ju na balkone tak mam krabičku no a potom tie krabičky spočitam resp. kolko by som zato mala peňazi a plačem
Kedysi som zbieral. Šutre...teda minerály a horniny...zopár vzácnejších kúskov ešte mám vo vitríne. Spolu so schránkami morských bezstavovcom obklopené modelmi lodí na poličke
maaam uplnee zee vela listkov z busu alee to uz dlhoo.. nevime co snmii .. aj na vlak som zbierala vzdala somsa.. potom.. mam vela nausnic ! si zbieram chapete.d
Už osem rokov zbieram lístky z autobusu a vlaku (mám s nimi veľkolepý plán), lístky do kina a všakovaké podujatia, lízatka (ale musia byť darované), drevené krabičky, magnetky z mojich ciest po svete a potom také hovadiny všelijaké do môjho scrapbooku, ktorý sa vola On the road, aby som nezabudla na žiadne fajnové veci A potom ešte nálepky do Hello Kitty albumu DDDDDDDDDD A Hello Kitty ponožky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
zbierala som servítky, kamene, výstrižky, lístky na mhd, náušnice, pokémonov, bločiky, gombíky, ...