nedá sa povedať že je to nejaká zbierka ale ukladám si všetko čo mi pripomína minulé časy z môjho života aj keď sú to len úplné zbytočnosti napríklad doska a peračník z prvého ročníka zš alebo papiere od čokolády ktoré mi doniesol otec z ciest keď ešte jazdil na kamióne, staré plagáty čo som mala niekedy na stene, školské zošity, detské sponky čo som voľakedy nosila a podobne
ja mám takú škatuľu a tam mám také všelijaké veci čo by mi malo akože nejako evokovať spomienky napríklad vstupenky z kina, z múzeí, cestovné lístky, letenky, alebo aj obal z gumových macíkov z minulého leta ktoré som strávila s osobou ktorá mi ich dala... a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ja mám takú škatuľu a tam mám také všelijaké veci čo by mi malo akože nejako evokovať spomienky napríklad vstupenky z kina, z múzeí, cestovné lístky, letenky, alebo aj obal z gumových macíkov z minulého leta ktoré som strávila s osobou ktorá mi ich dala... a tak
trsátka
A potom plyšákov, ktorý majú niekde napísaný názov krajiny/mesta, v ktorom som bola/príp. niekto z blízkych.