ja som zbieral jedine Yu-gi-oh! karty.... to som vedel aj celkom obstojne hrat zo svojim balickom.. ale pokemonof nie dost odveci sa to hra... aspon podla mna
Ja keď som bola malá myslela som si že keď si kúpim Pokéloptu tak mi s tade vyskočí živý Pikaču a bude každého elektrizovať a keď som si ju potom kúpila a bol tam len umelý ešte týždeň som revala a vtedy som pochopila že život je kurva.
Hej zbieram a zháňam ich stále- potrebujem karty z prevej séria- to sú štadiónové (napr. Brock, Misty, Erika, Blaine,...) a tiež prvých 150 pokémonom. Mám celkom slušnú zbierku a aj plno vzácnych na výmenu- chcem si ju už konečne dať celú dokopy. takže, ak by sa našiel niekto, kto by vymenil karty bo predal- nech sa mi ozve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
115 komentov
Hehe
pokemon to bol hit ešte keď som chodil do škôlky
Inak, deti, zaujímalo by ma, ešte sa to zbiera?
a vždy, keď vidím, že ich niekde predávajú, tak si kúpim. a nikdy tam nemám pikačuho :/
@17shano okééééé. bulbasaura mám. dokonca dvoch!
ale pointa je, ze mam koopec kariet, spravene decky (na kvalitativne vyskokej urovni). keby niekto mocne chcel, mozem predat.