Neviem ,co mam robit.V sobotu mame pozirnicku sutaz a ja som novacik.Ja to celkom dobre neviem.Mam nenorlmalny strach lebo na zacviku sa mi velmi nedarilo doteraz.Ja nestiham.Mam rozdelovac ak vam to niekomu nieco hovori.D kks poradte ako sa zbavit tej st
Ked som pisala primacky, tak som sa triasla, ze mi vypadlo pero z ruky, a nestihala som pisat diktat /ja som sla na 8rocny gympel us z piateho rocnika, cize som bola mala a dost posrata z tych primaciek / nakoniec som ten diktat nemala ani napisany , ale us to bude 6ty rok co tam chodim takze kasli na to, trema ta len dojebe ,aj ked to hovori ta prava ze ked mam nieco prednasat tyzden predtym ani nespim
pusti si hudbu, upokoj sa , hovor si ze to vies..ono to prejde dufaj ze us na starte to z teba opadne ..
Nenajdes doma dake dvd z rozpravkou " racik poziarnik"? Hadam sa od neho nieco priucis Ale aj tak ti prajem vela stastia a neboj ty to zvladnes,a ak nie tak ta bude cely mannschaft nenavidiet,ze kvoli tebe prehrali
ked som mal ulne hovadský stres, tak som si dal Frontin a hned som bol kludnejší. Lenže pri nom klesá koncentrácia, možeš byť ospalá, malátna, takže to by asi na takej súťaži nebolo moc dobre
@1 neboooy ništ aj ja som kedysi bola na rozdelovači ale teraz už som neni dáávno hasička,.,. aaa ked si predstavíš že vlastne o nič nejde že ide hlavne o zábavu tak to bude ok,.,. jednoducho sa snaž čo najviac zabaviť na tej súťaži a pôjde to
Totalna pecka.Jean Claude van damme by to zahral urcite dobre,ale namiesto neho obsadili taku malu zelenu priserku Hadam najslavnejsi vyrok : AJ TAK BUDEM POZIARNIKOM
Jeeeej na tomto poste robi aj moja kamoska v DHZtku Neboj to zmaknes, ved sa len rozbehnes, zoberes rozdelovac, pobezis dalej, potom pozapapajas hadice a je to To nie je az tak tazke. Koniec koncov je to sutaz a ide o to zabavit sa. Ked sa ti to nahodou nepodari, tak sa zas tak vela nedeje Relax, take it easy
Vypi si a zurucene sa ti triast ruky nebudu. ale zasa nie vela .
Kazdy ma tremu. Spravis to teraz a na buduce to spravis znova a uz to bude lepsie. nitko bez takej triasky z neba nespadol. urcite aj dakemu vrahovy sa s pociatku triasli ruky a potom si uz zvyko. zelam vela stastia. chce to len a len prax a nemas sa coho bat tam ide predovsetkym o zabavu a o ten pocit zucastnit sa. a taku sancu zasa hocikto nema.
stresovat mas cas aj v sobotu. maj cistu hlavu radsej, na nic nemysli (ohladom tej sutaze) a proste prid tam a sprav co mas. urcite to nebudes robit prvy krat v zivote, tak to uz v podstate musis vediet robit. neboj, zvladnes to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
pusti si hudbu, upokoj sa , hovor si ze to vies..ono to prejde dufaj ze us na starte to z teba opadne ..
drzim palce s tymi hadicami !
Takze ziadny stres! Nejde o zivot a mozno sa v tebe objavi nakoniec majster poziarnik
Kazdy ma tremu. Spravis to teraz a na buduce to spravis znova a uz to bude lepsie. nitko bez takej triasky z neba nespadol. urcite aj dakemu vrahovy sa s pociatku triasli ruky a potom si uz zvyko. zelam vela stastia. chce to len a len prax a nemas sa coho bat tam ide predovsetkym o zabavu a o ten pocit zucastnit sa. a taku sancu zasa hocikto nema.