Kamarátka začne chodiť s chalanom a zrazu na svoju naj kamošku nemá čas... A zrazu sa rozídu a ku komu prvému si beží vyplakať srdce? Ku naj kamarátke... Stalo sa Vám to už? Ak áno ako ste to brali, že sa na Vás "vykašľala" a potom Vám plakala na ramene.
no kamošku som dala dokopy s jedným...prvý rok to bolo dnesné, odcudzili sme sa a vlastne clekovo sa vytrhla z partie...ale potom dostala rozum a teraz preklína ten čas, čo zabila s ním a nebola s nami ...aj keď...už sme si nie až tak blízke :/
bože podla mňa je to detinské , keď toto vadí kamarátke , sa mi to stalo už a tá kamarátka to mala pochopiť že mi je prednejší priateľ ! .. určite má byť prvoradí partner tak ako hovorí @hoperpohroma
Práve sa to v mojom okolí deje :/ moc ma to neteší no,ale zase na druhej strane som si bližšia aspoň s inými kamarátmi. Ale je divné ako si menej zavoláme s kamoškou, zrazu nepotrebuje chodiť do mesta, večne nervózna pozerá do telefónu či nevolal alebo nepísal a na mňa zabúda.. ako chápem to,ale ja som si vždy vedela nájsť rovnováhu zatiaľ a preto ma to veľmi mrzí...
zatial sa nestalo,a dostatocne na dlhu dobu by ma to nasralo,mozno by som ju i odipsala (aby ma vyuzivala len ked potrebuje pofukat bolistka? nie,dakujem!)
Nechápem niektoré dievčatá,ktoré sú s chlapcom každý deň a na ostatných kamarátov zanevreli.S chlapcom sa rozídeš a kto ti vtedy pomože?Jedine kamaráti.A taktiež nepochopím,keď na nejaké rozlúčky zo školy alebo triedne stanovačky si berú holky chlapcov a venujú sa len im.Samozrejme som to aj kamaratkam povedala(v mene celej partie,lebo sa im to tiež nepáčilo) a kto bol ten zlý? samozrejme ja Len tak ďalej dievčata.
Ja som práve jedna z tých, ktorá na kamošky vôbec nezanevrie... dobre, s chalanom som tak možno trikrát do týždňa.ale s kamoškami každý deň niekam ideme. Takže nechápem ľudí, ktorí vravia, že sa to nedá skombinovať.
stalo sa mi, dve moje kamarátky sa takto správali.
S jednou som potom prestala byť úplne v kontakte ale teraz v lete sme spolu zase začali chodiť von.
A druhá sa "vykašlala" celkovo na všetkých kamarátov a je len so svojim chalanom. Ale ona bola vždy skôr taký "rodinný typ" takže je radšej s ním a pozerajú doma telku akoby mala byť vonku s partiou.
@2 jj prsne...ja tiez ked ich potrebujem seru na man do jedneho a ked nieco chu tak vedia pisat avolat aj 20 krat za tyzden...alebo sa po pol roku ozva takoby nic...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Zvykni si že priatelia sú priatelia len vtedy keď ťa potrebujú
no zase ani na kamošku sa úplne vykašlať nie je dobré ...
Keď sa to stane mne,že na mňa naj kamka nemá čas,tak ma ide ehm drbnúť ! a pritom ja robím to isté ...
Tiž niesom zo svojími priatelmi v neustalom kontakte no snazime sa aspon raz za čas si niekde sadnúť a vykecať
dosť to napríklad ulachcuje aj FB/icq/skype/email ked som v robote alebo na služobnej ceste a su online tak pokecame
S jednou som potom prestala byť úplne v kontakte ale teraz v lete sme spolu zase začali chodiť von.
A druhá sa "vykašlala" celkovo na všetkých kamarátov a je len so svojim chalanom. Ale ona bola vždy skôr taký "rodinný typ" takže je radšej s ním a pozerajú doma telku akoby mala byť vonku s partiou.